Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 786
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
На работа съм и не мога да гледам. За какво се борят мъжете
Гледай на fermata.btv.bg линк “видео” кратките видеа. А на живо е на btv.bg/live

# 331
Различна концепция за старта на този сезон. Аз съм доволна. Харесва ми как започна всичко. Хубави са мъжете. Фермата е много по-доброто предаване от Игри на волята.

# 332
Мариян не разбрах нито кой е баща му, нито  за кой е работил. Визитките са слаби.

# 333
  • SF
Аз ви чета вас и почти не гледам. Simple Smile Пак ще ми се карате, че коментирам, без да съм изгледала всичко.

# 334
  • около Варна
Не ми харесва тази година, че стартират директно с игри, все едно гледам Игри на волята.

# 335
Чудех се от къде са ми познати Мариян и Пламен... После се сетих, че е от tinder, т.е. ергени са. За дамите, дето ги намират привлекателни Wink Grinning

# 336
  • София
Виктор засега ми хареса.
Мутрата какво да кажа, всеки заслужава втори шанс. Нека го съдим по действата в сезона... Няма как да ми хареса, че за пари е ударил жена и дете, но трябва да си доста смел, за да го признаеш в ефир.
Пламен ми е малко загадка. Ако ще провокира умишлено няма как да го харесам.
В играта ми направи впечатление, че много бързо издъхнаха и тримата младежи.

# 337
  • Другата България
Че той Мариян не е казал кой е баща му, каза, че няма и да каже.
За Джиджи е работил, не гледате ли???

# 338
  • Mediterraneo
Още два часа ще гледаме тази битка? Скучно.

# 339
  • SF
Не, наистина не гледам, внимателно. Сеченето на ритловици не ми задържа вниманието.
И даже не разбрах какви са правилата. Но не ги коментирам, така че не ви преча, предполагам.
И аз като Тарталета, нещо се разсеях и ми стана еднообразно.

# 340
Аде хаир да ти е..сега във фермата,ще намериш поредната си буля.....къв е тоя барман бе  тцъ тцъ тцъ..

# 341
  • Велико Търново
Тоест, мешано ще спят, мъже и жени, или поне аз така го разбирам.
Да, да, така ще е.
Иван и Андрей казаха, че в къщата имало места за 9 човека. Значи сега ако влязат 4-ма мъже, остава утре да влязат 5 жени. Т.е. 10-те ще са разделени на 5 двойки, ама пък това не отговаря на трите местообитания. Обърках се малко, но ще видим.

Аз също харесвам различната концепция на старта.
И също съм в ъгъла заради неосведомеността ми за Джиджи.

# 342
Още два часа ще гледаме тази битка? Скучно.

Не. Всяка възрастова група има различна игра.

# 343
  • Пловдив
Аз разбрах, че във всяка къща ще има по 7 човека, но може и да греша.

# 344
  • Другата България
Напротив, битките изобщо няма да са едни и същи, а различни за възрастовите групи.
Аз поне така разбрах.

Тоя американеца....доста фенки ще има, дотук май няма някой женен, освен онзи с трите жени и още толкова деца....

Общи условия

Активация на акаунт