Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 472
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Горките животинки, как се обръщат по нощите и се чудят откъде идва тоя звук, хахахахахаха

# 421
  • Велико Търново
Ами... време за пробуждане Joy

# 422
  • София
Ами хареса ми старта. Simple Smile
Разбира се рано е още, но каста е добър, без да е нещо специално. Мисля, че има потенциал за силен сезон, но тук вече зависи от самите участници и сценария.
Битките бяха различни и разнообразни. Няма как да няма коване и рязане, това е Фермата все пак. Има си стандарт и това е хубаво.
Обгрижиха и животните, спретнаха си ядене, имаше музика, имаше хоро. Задружни са.
Интригите ще започнат като дойдат жените. Simple Smile Но то без това няма как да се мине в едно социално предаване.
Миналият сезон се направи основно от жените + Ачката, да видим сега как ще е.

# 423
Е, как, зодиите са най-важни Simple Smile

# 424
Бас държа, че много от тях искрено съжаляват, че не са взели тапи за уши със себе си!
А тоя банкера защо събуди Цоньо? Какво си мисли, че след минути няма да продължи ли? Явно не е имал "щастието" да спи в една стая с хъркащ човек!

# 425
Видях как Цоньо събуди и хора и животни. Ама наистина цепеше цялата ферма. Сега им беше смешно ама след ден, два  няма да им е смешно
Ох дано утре успея да ги изглеждам някъде епизода

# 426
  • SF
Е, как, зодиите са най-важни Simple Smile

Аз пък искам да знам къде са им Сатурн и Луните!

# 427
  • Другата България
Бас държа, че много от тях искрено съжаляват, че не са взели тапи за уши със себе си!
А тоя банкера защо събуди Цоньо? Какво си мисли, че след минути няма да продължи ли? Явно не е имал "щастието" да спи в една стая с хъркащ човек!
Именно затова го събуди, с тапи за уши беше човекът, и пак откачи от шума.
Ужасон, щом вътре в къщата се чува, смятай за какво става въпрос.

# 428
  • SF
При някои резачки тапите за уши не помагат.

# 429
Съгласна съм за тапите, няма значене какви са , при такова хъркане няма как да не чуваш такова нещо.

# 430
Аз се чудя на Цоньо, като си знае хъркането (а той каза пред камерата "аз си похърквам") защо се бута в това предаване като е наясно, че ще спи с много хора в едно помещение? Аз например се притеснявам и ме е срам, ако някой ми каже, че хъркам. Слава Богу не ми се случва често. Ама този човек си знае, че е дъскорезница и въпреки това се бута при другите, без да му дреме, че няма да ги остави да мигнат.

# 431
https://www.google.com/search?q=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%81%D … bile&ie=UTF-8

Като гледах снимките Радост също участва май.

# 432
  • Вестерос
Ти не си, ама много са се сетили и са гледали, и са чели всичко Wink

Ей ви я миската.... къде без миска, аман

# 433
Една от жените ще е моден дизайнер, но изобщо не я виждам в игрите

# 434
Костадин много ме забавлява. Пуйката има и КЛЮН!! Страшен атрибут е това, хм..😅 Ако нацели тактиката за прибирането на пернатите ще е много щастлив.  И с кравата си станаха гъсти, говорят си даже. Различен е, добродушен и някак чаровно наивен.  
Цонката направо кърти! Чувала съм такова хъркане, през три стаи се чува. Късмет на хорицата там, няма да им е лесно. Дано не си го изкарат на него, че не е виновен. Изглежда добряк и ще е кофти, ако го натирят заради хъркането.
Харесах Пламен, другите не запомних добре.

Общи условия

Активация на акаунт