Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 725
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Тъй, имам вече фаворит за най-анти участник. Чавдар ми е някаква компилация между Копейкин и сектантски пастор. Жена му, горката, не успяла съвсем да се отърве от пустата еманципация,  та спряла до три деца. Някак интуитивно хич не ме радва този човек, ще видим.

# 406
  • SF
Защо ще правите нова тема? Тази е още на страница 30, а и авторът на темата трябва да предостави правата. Simple Smile

# 407
@Diavolo, след като дадат жените, естествено Wink

@Esmee, не говорим за сега веднага, а за след понеделник вечерта, когато най-вероятно вече ще е стигнала темата до 50. А авторът на темата е @Diavolo. Тази, която направи тази тема не попита никого и изведнъж изпраска нова тема, без да я оформи, без инфо, без нищо. И без дори номер на темата. Та ако ще си говорим за коректност...

# 408
  • Буркина Фасо
тоя с хъркането ще ги побърка.Smiley

# 409
Е сега ще чуем що е то дъскорезница в изпълнение на Цоньо.Joy

# 410
Цоньо прилича на Стоян от сезон 6 с хъркането си Grinning

# 411
  • SF
Свикнала съм Арената да е оформена като арена, а не разграден двор.
Харесваше ми, когато поддръжниците на участниците бяха долу до тях, а не ги гледаха от балкона (сезон 5).

# 412
Цоньо ще накара коча да роди преждевременно с това хъркане! Така се захилих, че събудих мъжа ми.

# 413
Е гати и хъркането! Напикахме се от смях. Той наистина ще държи мечките по-далече от фермата.JoyJoyJoy

# 414
Защо ще правите нова тема? Тази е още на страница 30, а и авторът на темата трябва да предостави правата. Simple Smile
Е, не сега веднага, а вторник може би. И авторът на темата е @Diavolo.  Тази, която създаде настоящата тема (дори без номерация и оформление) попита ли някого за "правата"?  Grinning

# 415
  • София

''Авторът'', който най-вероятно е втори ник на някой ветеран?
Виж кога се е регистрирал и колко мнения има. Идва, раз-два за 5 минути и бързо обменяне на два отговора изведнъж се решава да се пусна нова тема, а мен тогава никой не ме е и питал. Никой и не искаше да има нова тема, лаф моабета в старата си вървеше, язък, че не стигнахме до рекордните 200 стр. 😄
Та знае какво да прави, пуска веднага темата за секунди и после няма и едно мнение повече в нея. За толкова години съм във форума и досега не бях виждал такова нещо, а си има неписани правила.

# 416
  • Велико Търново
Ох, последните няколко минути преди рекламния блок, голямо хилене му ударихме вкъщи. Като се започне с желанието на Коцето да почисти след физиологичните нужди на кравата, и как я питаше иска ли или не, минавайки през прибирането на пуйките, пак с участието на Коцето и се стигне до разпределението на местата под навеса, барабар с хъркането на Цони... Joy

Мале мила! Този сезон няма да могат да спят хорицата.

# 417
Направо Цоньо избива рибата , мале жалко ми става за останалите. Grinning Grinning

# 418
Цоньо може да е озвучител на Анимал Планет Grinning Grinning Гърмим от смях, горките хора и животни

# 419
  • Вестерос
хахахаха какво хъркане и как наредиха портретите на жените Grinning

Общи условия

Активация на акаунт