Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 46 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Под "само рязане на дъски и коване на пирони" имах в предвид, че ми се искаше игрите да бъдат по-разнообразни от обичайните. С мнението си нямах намерение да мърморя, да досаждам, да се оплаквам или както го нарече съфорумка. Но признавам, може би се изказах прибързано.
Цоньо изглежда ще е колоритен участник. Харесва ми. Много хубаво, че този път има повече животни.

# 391
  • Велико Търново
Голямо ядене ще пада сега.

Хаха, и тук хванаха коча да доят. Joy
В кой сезон се беше случило това?

# 392
Не знам защо изобщо ще вкарват жени - като гледам са си екстра - и ремонт ще направят, и добре ще си изкарат.
Интересно ми е, ако има мъжка и женска Ферма, в коя ще има повече лагери и скандали Grinning Grinning

# 393
  • София
Нека не забравяме, че два сезона подред жена печели, така че ще имаме ли хеттрик или мъж ще спечели за общо пети път? Simple Smile

Дотук ми харесват, няма напрежение, разбират се, разпределиха си задачите без драми. Има настроение. Simple Smile

# 394
Засега мъжката компания е добре, ще се видят жените как ще са. Този Костадин ми е странен.

# 395
  • Велико Търново
Like_Smoke, в женската вероятно.
И на мен така ми харесва - само мъже. Я как хубаво си разпределиха работата, има за всяка по някой.

Костадин има много интересен акцент. Напомня ми повече на рускоговорящ, отколкото на ходил в Португалия, Испания и където там изброи, че е обикалял.

# 396
JoyКоцето си пада по Кравичка

# 397
Хаха, като си избираха легла, единият каза "аз понеже спя само на дясно рамо и трябва да спя до стената, за да не дишам във врата на някого",ейй хитрец... Ами то никой не иска по средата и е ясно, че почти всеки ще иска до стена Grinning И аз спя заврян до стената, ама кой ме пита, ако съм в условия като техните Grinning

А този Цоньо ми напомня Финци от Фермата 2

# 398
Костадин веднага си намери руса дружка - кравата. Съвсем по женски Wink

# 399
Грях ми е, но умрях от смях с оня, който не е успял да се обеси и отрови. О, не! Забавно е! Засега ми харесва. Дано жените не са разни кифли, нито гаднярки като Надя. Ох, някои са много смешни!

# 400
  • Другата България
Гумите пък ги гледахме в "Максимал Ривендж".
Нищо, той Гуспата така или иначе им прави игрите във "Фермата", нормално.
Цоньо е много добродушен човек, напомня ми за Ангел, само дето опита за самоубийство го нямаше при Ачо.
Финци, да, и Финци....голям човек, с голямо сърце.
Доста успешен бизнес разви той, пиците му идват да ги ядат и от Видин чак.
Да, мъжете и готвач си имат, хлебар....какво му трябва на човек....
Костадин също е голям образ.

# 401
Здравейте,
Радвам се отново да споделяме заедно, това уникално предаване.

# 402
@Abreviatura, не съм госпожа, а и не съм се засегнал, хаха. Мен какво ме интересува кой откъм какъв бряг плува? Просто ми е странно какви неща им правят впечатление на хората и как ги повтарят и подчертават. Познаваме ли го човека? Май не. И може би ги пие по акъл и възпитание повечето. Кой знае?

@Diavolo, подготвяш ли новата тема, хахаха... Визитки, снимки, зодии, туй онуй Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 22:45 от diziler

# 403
  • София
Ами чудя се кога да я пусна, дали не е най-добре след епизода в понеделник, т.е. във вторник, защото ги няма жените все още?
Или пък в понеделник сутринта, а то ако се пусне в понеделник ще имам и 24 часов прозорец за редакция и да добавя жените.
Но то да видим и кога тази ще се изпише, че засега активността е слаба.

Някакви желания за анкета или да импровизирам каквото ми дойде?

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 23:00 от Diavolo

# 404
Да знаете това ще е една от жените https://www.instagram.com/loravtsolova/

Общи условия

Активация на акаунт