Отговори
# 585
Никога не съм виждала обява за апартамент с РЗП. То е нелепо, РЗП имат сградите. Апартаментите се дават с площ по НА и застроена площ. Но няма да споря, ако си видял такива, може пък и да има.

# 586
Няма как ап.да има РЗП Grinning

Легална дефиниция на РЗП има в параграф .5 от ДР на ЗУТ. Като вшдиш какво е, ще разбереш че не важи за апартамент.

# 587
Тета, точно това казвам и аз, явно си чела отгоре-отгоре.
Но факт е, че по обяви се декларира като РЗП и ЗП, като се има предвид със и без общи части, респективно. Сега не ми се търси, ако искате като попадна ще ви дам пример. Но поне това, което аз гледам, може би защото търся само НС в строеж, е много често срещана тази погрешна "терминология". Може на вторичния пазар да не е така.

# 588
Не отговарях на теб...темата не се върти само около теб. Изложих факт. Нали може и аз да публикувам?
А какво си казал ти , е трудно да се схване, често. Grinning

# 589
А, изобщо не държа да се върти около мен. Просто така ми прозвуча, защото май друг не е говорил за РЗП на апартамент, та не знам към кого беше насочено.
Както и да е, приключих за днес така или иначе.

# 590
Михаил е изтрит май. Жалко, даваше полезна информация, темата щеше да вдигне нивото.

# 591
  • София
Това въпросният човек с платформата ли е?

# 592
Той, да.

# 593
  • София
Той добра реклама си направи тук. Иначе платформата му се плаща ако искаш да ти вади обяви.

# 594
Човекът в 3-4 поста даде по-качествена информация от 50 други потребителя, които всеки ден пишат колкото да не заспят.
Ама нищо, ще продължаваме да четем някакви отвлечени разсъждения за бъдещето на дизеловите автомобили и краят на частната собственост.

# 595
Ами просто не трябваше да споменава как се казва платформата, а ако който иска - на лично..

# 596
  • София
Еми той с това започна, че разработва платформа. Нормално е хората да се интересуват как се казва тя особено тези, които си търсят жилище в момента.

# 597
Но пък във форума си има правила за (аматьорската) реклама. Който иска да се рекламира, се обръща към админите.

# 598
Понеже пазарът ме учудва с всеки изминал ден и вече не мога да го преценя точно, та според вас възможно ли е да се намери 3- стайно жилище (чиста площ не по- малко от 100 кв.м.), година на строителство след 2005 год., без първи и последен етаж, с Акт 16, район- център (от Съдебната палата до  Южен парк), Иван Вазов, около Докторската градина, Лозенец (частта около метростанция Европейски съюз), за цена не по- висока от 250 К евро?

# 599
  • София
Може. Ние имаме по-малък бюджет и си намираме, но Центъра сме го изключили.

Общи условия

Активация на акаунт