Съпруги на военнослужещи - 30

• 58 580
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет, прекрасни!
ДУНДИ, от повече пожелания глава не боли. Бъди здрава, все така упорита и успешна. А усмивката ти е заразителна. Запази я, за да озаряваш близките и приятелите си. Heart
ЛУННО ЦВЕТЕ, ще се радвам да се чуем като се приберете.
СЕТИ БЕТИ, понякога непланираните мероприятия се оказват много добри. Ще си имате хубав спомен от Орешака. Навремето там имаше военен пионерски лагер. Беше много хубаво!
Днес е свят ден - Успение Богородично. Нека Божията майка закриля семействата и домовете ни. Нека сме благословени. Преди няколко години на този ден кръстих двете сестрички - внучките ни.
МИС Ю днес е именичка. Ще празнува имения си ден на морето. Едва ли ще има време да надникне във военното ни блокче. Пожелавам й здраве и любов.
Гушкам ви. HugА днес някой казал ли ви е, че ви обича? Обичам ви, милички! Heart

# 631
Здравейтее, зарадвах ви се на 14 непрочетени отговора тук! ❤️
Минавам да поздравя и аз имениците днес, да са живи и здрави всички! ❤️
Ние сме на Сарафово, поваля снощи, та сутринта беше доста хладна и мокра. Но вече всичко е по старо му и в момента, докато спи дребното човече, аз съм с книжка на плажа, почиваме си! ❤️

Фло, благодаря ти за пожеланията! ❤️
Приятни летни дни пожелавам на всичкиии! Sunglasses

# 632
Дунди, честит рожден ден с малко закъснение! Все така прекрасно да се чувстваш с любимите хора около теб!
Мис Ю, честит празник и от мен! Жива, здрава и много обичана бъди!
Момичета на този хубав пожелавам Божията майка да закриля всички нас!
До скоро.

# 633
  • Пловдив
Как сте всички? Кой е още на морето? А кой тепърва ще ходи? Или някъде другаде?
На мен не ми остава много време за писане, минавам само набързо да прочета.
След две седмици отпуска и обикаляне на море и планина, ме чакаше доста натрупана работа.
Бяхме на Чайка - Обзор, после минахме през яз. Кърджали да изядем по една прясна пъстърва и изкарахме 4 дена в Златоград. Хубаво място за почивка, има какво да се види, къде да се отиде и вечер можеш да се наспиш. Колкото и да е топло през деня, все пак си в планината. Не бяхме ходили там. Останахме доволни.
На връщане минахме през Мадан за по едно кафе. Никога не бях ходила в този град. И за малко един да ме отвлече. Joy Като ме зазяпал, чак на мен ми стана неудобно. Ама не знае, че бързо ще ме върне, ако ме вземе. Че съм много добричка. Joy Викам на ММ "давай да си ходим". Ама и аз с една рокля без ръкави, къде съм тръгнала да се разхождам в този край. Жените там са прилично облечени с блузки поне с къс ръкав.
Сега ни завъртя ежедневието. Но пък ММ пак започнаха "да го хапят калинките". Не стига, че ще има две дълги работни седмици с едно обучение/тренировки с американци + наряди, пак мисли накъде да отпрашим. А и вече имаме уговорка с компания за края на септември. Мислеше за Белоградчик, километрите му се видяха доста и трябваше да разменя наряди, та се спряхме на по-близка дестинация - Смилян. Тръгнахме веднъж в тази посока, но колата се счупи по пътя и се върнахме. Сега ще правим втори опит. Пожелавам си да е безавариен.

Между другото, има качени смени и цени за Зима 2022/2023. Чух, че в поделението са дошли и карти.
Но ние не сме скиори, а извън ски сезона място за нас все ще се намери, ако решим да ходим някъде.
Даже и Рибарица я има.
Скрит текст:
Какво става с украинците? Да не са избягали от там?

Фло, какво стана с училището на Кати? Много е сложно с това прехвърляне на деца от чужбина. И от Франция виждат много зор, особено след 7 клас. С тия нашите профилирани, професионални и не знам си какви паралелки. Няма вече нито едно "обикновено" училище.

Поздрави на всички.

# 634
Здравейте и от мен,
нпикакво време нямам за писане, а и нямам особено какво да споделя. Втора година пропускаме почивка по базите.

Сега се замислям за септември за Боровец.
Как е хотела там, някой ходил ли е сега лятото? Скука ли е голяма или става? Храната? Малкия е особено претенциозен, та се чудя ще има ли какво да яде. На порции ли е или шведска маса?
Никога не сме ходили.

# 635
  • Пловдив
Essentiall, ние ходим редовно в неактивен сезон. На нас Олимп - Боровец ни харесва. Храната е на порции, но в ресторанта може да се поръчват и други неща. Ако попаднете на някоя от по-симпатичните сервитьорки /жена определено, мъжете не са така сговорчиви/, може да поискате да ви сменят порцията с нещо, което детето яде от менюто им, но изборът не е много голям. Пробвано е няколко пъти. В общи линии вечЕрите понякога са много зле - студена скара, изстинали картофки, но готвеното на обяд винаги е било вкусно.
Има басейн, за плуване е т.е. дълбок, започва от 1,40. Има спасител. Има сауни, джакузи, детски кът. Не знам колко голямо е детето ти.
За раходки - Самоков /центърът е ремонтиран, има и приятно място за разходка покрай реката/, Царска Бистрица /на пешеходно разстояние/, екопътека Бели искър /много приятна разходка по течението на реката/, Цари Мали град, дори и Сапарева баня с гейзера. Гугъл ще ти даде подробна информация за всяко едно от тези места.

# 636
дунди, те децата са две, на 15г и на 9г е претенциозния.
Студена храна той не яде и това е кофти. Готвено пък съвсем. Ама ще се оправим ако решим да отидем.

# 637
  • София
Здравейте и от мен.
Вчера на басеин с аквапарк, днес вече на Хайдушки поляни. Седя, блея в небето и ви чета. На 27-ми отиваме на Чайка. Нека почивката да започнеее

# 638
Събота - другото име на щастието. В чаша кафе, късче море.
Без бряг е времето. Душата също.
Добро утро!

Раздвижила се е малко темичката.
Дунди, разсмя ме с Мадан. Те къде са виждали жена без ръкави Laughing? Ние скоро ходихме до Белица и Разлог - ами там пък не можеш да разбереш какво говорят, все едно не си в България. За облеклото - ясно ви е какво е.
Имало и други рожденици през август - лъвчетата сме в нашето време сега. Да сте честити! Честито и на имениците, които съм пропуснала!
Аз си тръстича кротко и не знам кога ще мога да си ползвам остатъка от отпуската. Колегата от март месец е все по болници. Важното е да се оправи човека.
Пловдивски момичета - лятото е към своя край, бива поне есента да се видим Laughing.
Аз днес ще подомакинствам, щ пазарувам и после ще видим какво ще се прави.
Хубав ден!

# 639
  • София
Добро утро и от мен!

# 640
  • Пловдив
Красиво, Дафинов лист, магисвета, зареждащи кадри.
Днес пазарувахме, сега идва ред на готвене. Добре че има климатик. Честно казано чакам дъжда с нетърпение.
Аз другата седмица съм на линия за среща. Само да чуем как са тракийските момичета.
Приятен ден на всички.

# 641
  • София
Привет и от мен!
ДУНДИ, добре сте се разходили. В помашките райони е трудно да видиш и жена с къси ръкави. Само дълги и това е. Мъжовете им не позволяват. Ред и дисциплина има там, няма това онова. Тези дни изпратихме писмо до Министерството на образованието. Такъв е реда. Чакаме отговор. Нямам търпение да получим отговора и той да бъде ДА. Grinning
МАГИ СВЕТА, наслаждавай се на предстоящата почивка. Като се завърнеш може и да направим една среща.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, добре е да имаш още от отпуската. Предстоящото винаги е вълнуващо.
При мен е голяма динамика. Внучетата по-често са 3. Внукът предпочита да е при татко си, защото там са приятелите му, макар че сме на 800 метра един от друг. Двете малки ту играят добре, ту се карат. Налага се да съм в ролята на арбитър. Всяка вечер правят заявка за сутрешната закуска. За утре ще имаме бухтички топчета. Ако на някоя от вас й се прииска, моля, заповядайте. Grinning
Радвам се, че темата се оживи. Липсват ми МЪНИЧЕТО, МИС Ю, СЕТИ_БЕТИ, РАДИНКА.
С ЛУННО ЦВЕТЕ тези дни се видяхме.
ESSENTIALL, ти от кой гарнизон си? Писала ли си преди в темата?
WITCH_HEART, а ти къде изчезна?
Хайде за сега стига. Отивам да спя, че утре работа ме чака. Лека нощ и приятни сънища. Hug

# 642
Неделя e подвластна на Слънцето, а това означава много щастие, добро настроение и късмет.
Така че, усмихнете се, сложете си розовите очила и се насладете на чудесния ден, който вече започна! 🙂
Задавате си въпроса:
Как да направя деня перфектен, нищо, че вали и времето ни напомня за свършващото, кратко лято?
Може би така...
Да пия кафе. Да чета. Да си рисувам нещо. Да си мисля за хубави неща. Да се усмихвам поне в продължение на 6 секунди. Да се храня с вкус. Да обичам..има толкова неща, които ни правят щастливи, нали?!!

Дунди, ще се чуем, все още не знам къде ще съм другите почивни дни. Имаме планове, дано се осъществят.
Фло, забавно е при теб. Стискаме палци за училището.
Аз избрах да си чета, да се усмихвам, да се разкрасявам и т.н А вие?
Хубав и прохладен ден!

# 643
Фло, аз съм си тук от години..забравила си ника сигурно.
Simple Smile

# 644
  • София
Привет, прекрасни!
ESSENTIALL, звучеше ми познато, но не бях сигурна дали не съм те срещала в някоя друга тема. Радвам се, че си отново при нас. Grinning
Момичета, при мен време за лирически отклонения няма. Нямам време и за четене. Проза. Готвене, пране, простиране, прибиране. След няколко дни варненските внучета си заминават. Днес ще пристигне багаж от Виена, та ще му намираме място. Надявам се най-после да настане ред у дома и животът да тръгне в коловозите.
Изчезвам, че плюс всички ежедневни задачи съм и на тръстиката.

Общи условия

Активация на акаунт