Съпруги на военнослужещи - 30

• 65 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Фло, хубав въпрос. Моят отговор е - стоя на студено в офиса и си действам по ежедневните задачи. Еми не може да се отопли това чудо. Цяла зима си ходя опакована като ескимос.
Вчерашната разходка на девойката е била до Боянската църква, но не работела, парвели някаква реставрация. Казах ѝ да набележи маршрути за разходка и да ни води там, когато дойдем до София някой ден. Обаче първо щяла да ни научи как да си плащаме билетчето в градския транспорт с телефона. Joy В Пловдив системата за електронно таксуване никога не проработи. Някой взе едни пари и си замина. Наказани няма, разбира се.
Сети, ако ти издържат нервите, наистина не давай нищо за понижаване на температурата, докато не стане 38,5.
Така са дребчовците, разболяват се. Моят дзвер при всеки вирус беше с възпалени уши. Но и този период мина.
Поздрави на всички. Слънчо се показа, сега чакаме и да ни стопли.

# 346
  • София
Добро утро, прекрасни!
При нас е слънчево. Настроението е слънчево също.
Днес имаме среща на бабите от КГБ. Ще посрещаме първа пролет. Имаме си любимо ресторантче - при Дядото. Точно като за нас. Stuck Out Tongue Winking Eye
ДУНДИ, във Виена системата за електронно отчитане работи и е много удобно.
СЕТИ_БЕТИ, как е малечко?
Моята малка внучка след няколко отрицателни антигенни теста и PSR тест, днес отиде на училище и там тестът е излязъл позитивен, та сега сме с ковид. Стискайте палци да мине леко. И дъщеря ми, и голямата внучка, и зет ми са контактни.

# 347
Здравейте, днес и при нас е слънчево Blush така е една идея по-свеж деня като има слънчице

Всички болни да оздравяват бързо Heart

Фло, името на заведението е топ! Grinning много хубаво да си изкарате, да дойдеш после и на нас да разкажеш как е минало Flowers Hibiscus

# 348
  • София
Здравейте, прекрасни. С няколко думи да ви разкажа за срещата на красавиците от КГБ. Часът и мястото на срещата са известни. Вече много пъти сме ходили при Дядото. Това е къщата на Димитър Благоев. Менюто и напитките ни харесват, обслужването и цените също. Събрахме се дузина баби. Голяма веселба беше. 4 часа не ни стигнаха да се наприказваме. Срещите ни винаги са много приятни и зареждащи.
Имам голямо желание да се срещна и с вас, особено откакто си имаме и ново момиче в компанията. Ще стане, само нека се постопли времето.
Отивам да си отдъхна от "купона". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 349
Фло, бързо оздравяване на внучето!
Моят младеж вече е добре, аз се тръшнах. На мен ми се лежи, отпаднало ми е, не мога да говоря, а на него му е скучно и само ме кара да играем. Дано утре да съм вече по-добре.

# 350
Ах, Фло, звучи чудеснооо! ❤️
Аз така съм се заканила на София, от кога я мисля.. Нооо трябва организация Grinning трябва първо да ви търся за насоки за място на пребиваване поне 2 дни, ще ви търся за насоки и на готини места, да стават и за близо 3 годишното диваненце Grinning та решим ли, ще ви звънкааам за съвети и идеи да знаете Hug
Днес съм решила да си лягам с дребната Joy така че лека нощ от мен и успешен ден утре Flowers Hibiscus

# 351
Добро утро!
Това, което се е случило вчера е важно. Създава спомени. Но това, което ще се случи днес - е най-важно. Създава теб - и живота около теб.

Раздвижила се е темичката - супер. Добре дошла на WITCH_HEART.
Болните да оздравяват бързо. Моят колега и той се тръшна, но аз май се разминах за момента. След две години имаме и грипна вълна, да не повярва човек.
Дунди, винаги готов, нали знаеш Satisfied. Трябва да се уговорим.
Днес ще върша обичайните неща, после отивам на очен и след това - ще го измислим, но се надявам на разходка и добро прекарване.
Хайде, организирайте среща и ме бройте.
Хубав и усмихнат ден!

# 352
  • София
Привет, прекрасни!
Как сте?
При мен кой знае какво интересно не се случва. Не съм покорила Еверест, не съм танцувала в Лебедово езеро, не съм пила кафе с извънземно. Битовизми общо взето, но и без тях не може.
Пациентите се раздвижиха, налага се по-често да ходя на тръстиката. У дома тези дни вече ще стартираме ремонта. Времето се затопли, нямаме оправдание. Най-после си намерих книга за четене, след няколко неуспешни опита.Въведохме си традиция с гаджето-след като се наобядваме в почивните дни се разхождаме до едно квартално кафене, поседим на слънчице, изпием по едно кафе, поговорим си и полека лека се прибираме за почивка. Пенсионерска идилия...
Желая ви спокоен ден!

# 353
  • Пловдив
И при мен така - битовизми само.
В петък спечелих покана за концерт на Ъпсурт и 100 кила - ММ иска, не иска - придружи ме Joy Много добре ми дойде, макар че още "ближа рани" - остаряла съм вече за прибиране сутрин Joy И сега да ви разсмея - в събота, едва мърдащи, лочим ние кафе с ММ и пристига малкото. Гледа ни, ни живи, ни умрели и пита: "Татеее, вие кога се прибрахте снощи?" Баща ѝ я изгледа лошо ѝ и отвърна, че този въпрос ще ѝ го върне след някоя и друга година Joy
Стягам вече РД на малкото Зло и много внимавам какво пиша, че каквато съм отвеяна...

Фло, кажи какво четеш! Не, че напоследък имам толкова време за четене, но като си легна, отмятам по някоя и друга страница.

# 354
  • София
Здравейте, дами.
Ние вкъщи се борим с дневния сън на госпожицата. От 2 дни е малък ад. Баща й опорито реши, че ще решава проблема с разходки навън, само и само овнето да спи. Само че за мен това не е решение в дългосрочен план. Надявам се да е период и да премине.
Иначе сме се посветили на подготовката на първия рождения ден на детето. Паралелно с това днес навлезнахме с пълна пара в маратона с яслите. Ще е цяло чудо, ако я приемат. Проблемът с местата става все по-голям с всяка изминала година. 😮‍💨

Фло, аз също съм любопитна на какво четиво си се спряла. Напоследък и на мен ми е крайно трудно да си избера четиво.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 23:49 от witch_heart

# 355
witch_heart, нали знаете, че има и градини към МО? Не помня обаче дали имаше яслени групи.
Ние пооздравяхме, всеки вече си е по местоположението Simple Smile

# 356
  • София
Здравейте, прекрасни!
При мен нищо интересно. Битовизми и работа на тръстиката.
МЪНИЧЕ, WITCH_HEART, чета, по-точно препрочитам Тормоз в училище. Първия път я четох малко по-отгоре, отгоре. Сега се сетих за нея и я взех, за да я чета по-задълбочено.Това е книга, която трябва да се прочете от учители, родители, баби и дядовци. Т.е. от всички. Тежка е за четене, защото описва реални случаи на тормоз в училище и последствията, за съжаление понякога трагични. Преди време я чете ЛУННО ЦВЕТЕ. Ако има желаещи, мога да ви я дам да я четете.
СЕТИ_БЕТИ, радвам се, че вече сте здравички.
РАДИНКА, къде изчезна?
ДИМИТРОВА знам, че е много заета.
ЛУННО ЦВЕТЕ, стягаш ли се за ваканцията? Къде ще я изкараш?
МИС Ю, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ДУНДИ, за вас - чувал с прегръдки. HugHugHug

# 357
  • Пловдив
Фло, темата, за съжаление е все по-актуална Sad
Ще се радвам, като я прочетеш, да ми я заемеш и на мен.

# 358
  • София
МЪНИЧЕ, радвам се, че проявяваш интерес. На финала съм. Прати на ЛС как и къде да ти в пратя. Може би в четвъртък ще се видя с Красавичката на ДУНДИ, та може и по нея ще ти пратя. Това също е вариант.

# 359
Здравейтее,
Фло Hug чакам да се затопли да дойдем на обиколка в София.. Ще ви разпитам в последствие за места за нощувки и за места дето да минем с малкото човече Grinning
Иначе нищо ново при нас, редовното ежедневие, нямам нищо ново за хвалене, слава богу нямам май и сериозно за оплакване, та... Действаме си по задачи Blush
Приятен следобяд Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт