Априлски бебчета 2022

• 40 126
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Аз ще правя БХС и ако не дай си Боже има някакви индикации за проблем, тогава бих си направила и неинвазивен кръвен тест. Знам, че дава спокойствие, но си е разход.

# 346
Здравейте момичета! Преди да забременея имах повишен пролактин и го лекувах с достинекс предписан от ендокринолог. Но откакто разбрах че съм бременна нищо не пия. Знам че при бременност се покачва. Въпроса ми е дали има граници за бременни и дали да го следя отново. Гинеколога единствено каза,че е нормално да се покачи и това е.

# 347
Момичета, не се притеснявайте всичко ще ни е наред Heart Exl

Да ви попитам някоя ще прави ли пренатест или нещо от подобните?
Да, спряла съм се на Invitae, не е много известен и по необясними причини е доста по евтин.

Може ло да споделиш сайт, защото ми излиза само американският вариант.

# 348
с дъщеря ми не съм правила такъв тест, но то преди 11г. май нямаше, сега Док ме прати на Vision test, също каза, че това не отменя БХС 🙃

# 349
Само американски сайт имат. Аз го разбрах от форума тук, от една дама, която си го е правила. От Варна съм, свързах се с болница Света Марина. 99$ е теста и 150лв тяхната консултация и услуга.

# 350
Само американски сайт имат. Аз го разбрах от форума тук, от една дама, която си го е правила. От Варна съм, свързах се с болница Света Марина. 99$ е теста и 150лв тяхната консултация и услуга.
Минавам да се похваля, днес се видя малкото човече и чухме сърчице🥰. Много съм щастлива и се поуспокоих, че всичко си му е наред 😊.
Silviqq избрала съм същия тест като теб. Видях го в коментар на една дама във Фб. Аз сега съм в 8с и половина ще се радвам ако го направиш преди мен да споделиш информация.

# 351
  • Sofia
А кои генетични аномалии обхваща?

# 352
Които и останалите. Аз звъннах на този номер, който е към генетичната лаборатория на болницата 052 978 649
Може да звъннете и да питате.
На мен ми казаха най- добре понеделник да се направи, защото пътува 6 дни, а неделя не работят о да не престоява кръвта.

# 353
А кои генетични аномалии обхваща?

Синдром на Даун, Патау, Едуърт, Prader-willi, Още два синдрома  не ги запомних, анеуплодии и пол на детето.

# 354
Момичета, здравейте.
Днес съм вече 9та седмица. Чувствам се супер отпаднала, трудно ставам от леглото, имам световъртеж, гади ми се на моменти.. чак сякаш и дишането ми е затруднено. Сърцебиене имам… по принцип от 1 седмица и кръвното ми всеки ден е ниско по цял ден, ама сега не е зле кръвното, но аз самата съм като парцал. Имам и болки от време на време ниско долу, такива всеедно ще ми идва…
Пия утрогестан две сутрин и две вечер. Знам, че и той си оказва влияние, все пак е хормон… ама такова пък чудо.
Иначе пък вчера бях при лекарката ми на преглед, огледа ме хубаво, каза, че всичко е наред. И вчера като бях видя и сърце биещо добре. Но все пак каза да си продължа с утрогестана, заради едно леко прокървяване миналата седм. Нормално ли е според вас да ми е чак толкова лошо?

# 355
Дарлинг това е от утрогестана, аз за това го слагам вагинално пък и се усвоява по-добре. При пиене на утрогестан припада, той сваля кръвното много.

# 356
Аз и без да пия утрогестан съм така. Отпаднало ми е по цял ден, повръщам по 3-4 пъти на ден, гади ми се кажи-речи нон-стоп, а като пробавим и стомашните ми проблеми от последните дни направп съм цвете. АГ каза, че вс е наред. След 12та седмица ще започне да отшумява това. Чувала съм от приятелки, че приемът на прогестерон по време на бременност засилва симптомите, така че сиг вс е наред и при теб

# 357
BMR аз ако не го пия, пак си ми се гади и ми е зле от бременността, но е друго като тупнеш два утрогестана- тогава става непоносимо.

# 358
BMR аз ако не го пия, пак си ми се гади и ми е зле от бременността, но е друго като тупнеш два утрогестана- тогава става непоносимо.

Ох, да… точнота дума е непоносимо…

# 359
Здравейте и аз от вчера приемам Утрогестан но 3х1т поради кафяво течение вследствие на малко отлепяне на сакчето. Колко време след приема му ви спря това кафяво течение,зацапване?

Общи условия

Активация на акаунт