Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 627
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Аз като те гледам, всякакви червила ще ти отиват, но явно имаш някаква преграда и не се харесваш с червила. Носи гланц в такъв случай, защото най- важното е ти да се харесваш. И не слушай колежки.

# 151
  • Стара Загора
И аз мисля че ще ти отиват всякакви.
Не носи много ярки и тъмни просто.
Смеси праскова с нюд. Стои разкошно. Любимия ми нюд е на Maybelline Color Sensational 620 Pink brown.

# 152
  • в 1001-та нощ
Let.it.be, спри да слушаш колежки, носи каквото ти харесва, не търси одобрение от околните. Излъчвай радост 💜

# 153
Let it be, аз ви виждам така:
.  .  .  

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 12:23 от Agent Provocateur

# 154
И аз като Агент те виждам в розово-лилавата гама. Тествай различни нюанси и ще намериш твоето.
И според мен много тъмно лилаво червило няма да ти стои, но по-светъл тон на този цвят - да.

Аз в момента съм с един направо скандален цвят, който мислех, че ще сложа 2 пъти, но не мога да спра да го нося от 2 месеца и супер много ми харесва. Подобно на теб съм със светла кожа, светла коса и очи
https://www.prettyvulgar.com/products/bury-them-with-a-smile-mat … nt=31624405549108

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 11:07 от Like_Smoke

# 155
  • В полите на Пирин планина
Розово - и бледо, а и по-наситено ще ти отива. Също някоя светла праскова. Мисля, че си светла и нежна и затова твърде ярки червила не са за теб. Аз също съм подобен типаж.

# 156
Аз пък мисля, че именно защото е бледа, ярки червила и класически червени ще й отиват много.

# 157
Аз пък мисля, че именно защото е бледа, ярки червила и класически червени ще й отиват много.
Да, точно. С бледи цветове ставам като призрак, колкото пъти съм посягала към нюд червило, толкова пъти е свършвало в кофата. По-наситените цветове дават свежест и фокус.

# 158
Още няколко примера, вкл. Кейт Бланшет, която винаги, винаги е безупречна и като грим и като цялистна визия... и която мисля, че би могла за бъде добър ориентир за Лет Ит Би.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 12:56 от Agent Provocateur

# 159
Според мен не става дума за нюд или яркост- всичко е до подтон. Ако си пробвала топли, бежови нюд червила- не се учудвам че завършват в кофата. Пробвай и по-студени, имам чудесно предложение на Голдън Роуз, ще потърся и ще се редактирам.

# 160
  • Варна
И според мен повече цветове ще й отиват!

Мацки, чакайте да се похваля! Два дни правя едни масажи за устни на Гала и ей богу има разлика в обема на устните ми! Честно, заклевам се! Тя каза да се правят всеки ден в продължение на 3 седмици.

https://youtube.com/watch?v=rPzn0qNdF2w&feature=share

Има и масажи за различните части на лицето.

А иначе си взех единична сянка на Есенс от Кауфланд.

Допълвам номер 17 Fairytale

# 161
Агент, благодаря за прекрасната Кейт Бланшет и споделената информация. Гримирам се от много ранна - да не кажа детска възраст, но никога не съм се интересувала от това разделение на типовете. Имам отношение към изобразителното изкуство и винаги съм посягала към цветовете интуитивно. Сега виждам, че съм Light Summer - нааайс Kiss
Ниа ще се радвам да споделиш предложение за нюд. Със студените изглеждам като Лора Палмър като я намериха завита в найлон, но пък може да се изненадам приятно Simple Smile

# 162
Нашият ден мина и съм много щастлива Simple Smile
Гримьорката се справи много добре, според мен, и гримът беше по-подходящ и нищо черно не се размазваше😀
Слагам в скрит текст едно селфи, че нямам още снимки от гримирането и една на пълната визия. Благодаря за съветите последната година, в различните теми, за да мога да си организирам визията 💕

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 21:03 от Lollaa*

# 163
  • В полите на Пирин планина
Лола, страхотно изглеждаш! Sparkling Heart

# 164
  • Варна
Лола, прелестна си! Страхотен грим, но си и много красива! Роклята също! Разкошна! Да сте много щастливи и винаги влюбени!

Общи условия

Активация на акаунт