Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 57 200
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Agent, към показаните от теб давам още една идея - стик сенките за очи на Korres, много хубаво се разнасят, дълготрайни са, имат много нежни цветове.
Ако ми попаднат задължително ще опитам! Благодаря за идеята, Данита!

Кетчър, почти не нося розово злато, но покрай твоя куест погледнах какво имам в този цвят.
Скрит текст:

И още 1-2,  но аз винаги търся супер деликатни хайлайтери, та евентуално само Бърбърито и Ланкомът, нанесен влажен биха ти вършили работа май.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 21:21 от Agent Provocateur

# 511
Maybelline Master chrome metallic highlighter цвят Molten Rose Gold 050.

# 512
Wet & Wild в не знам кой цвят, но нещо petals има. Всеизвестен и изключително добър, освен че е много евтин. Опаковката куца изцяло, но няма пълно щастие.

# 513
  • София
Мерси, момичета, че толкова ентусиазирано се включихте за моите душевни търсения под формата на хайлайт Hug Stuck Out Tongue Winking Eye
 Аз сега си взех този на Сефора. Ще прежаля леките частици. И си чакам офрата, той сто процента ще е много бляскав и фино смлян.
Но ще видя и вашите првдложения за по- евтинките, че много хайлайтъри станаха. Joy Аз дори не ползвам на лицето почти. Сега покрай МериЛу се запалих малко, тъй като наистина е много фино смлян и ми пасва чудесно цветово. По- натам ще взема soft and gentle за лице, защото е наистина много красив, само малко ме съмнява като е в тази консистенция да не престане да вади цвят по някое време. Не са ми любими този тип по принцип.

# 514
Wet & Wild в не знам кой цвят, но нещо petals има. Всеизвестен и изключително добър, освен че е много евтин. Опаковката куца изцяло, но няма пълно щастие.
A да, и него го имам, но ми идва твърде блестящ! Ще го наследи щерката!
Precious Petals    - USD 5.99

# 515
Може и много по-леко да се нанесе.

# 516
Този ми е любим.

# 517
Аз много рядко вече ползвам хайлайтър, но в събота сложих сенки цвят Jawbreaker от едноименната палитра на Джефри. Прекрасно стои. Има един в синята палитра, който също ми се струва подходящ.

# 518
О, още утре ще пробвам!
Видях лимитираната коледна палитра на Диор Dior Écrin Couture Iconic Eye Makeup Palette днес и сега мира не ми дава, а сенките са базови и имам сто такива. Но палитрата е уникална иначе.
https://www.selfridges.com/GB/en/cat/dior-crin-couture-limited-e … e-171g_R03833337/

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 00:03 от densi

# 519
Densi, вчера я суочнах на живо, защото много ми хареса палитрата- сенките не само, че са базови, но дори за Диор са кофти откъм пигмент- бозава и неравна работа. Ако душа ти даде- изчакай я на живо.
А за по-интересен розов хайлайт препоръчвам Benefit Tickle- доооста силен е, дуохромен между розово и златно и е различно интересен. Купих го заради едно видео на Хиндаш (щото защо да не купя всичко, което този мъж продава/препоръчва, нямам съседи от арабски произход 😁, той винаги може просто да се нанесе у нас…) и го използвах доста на очи преди детето ми да нахрани барбитата с него. Бих го подновила в мини за лятото.

# 520
Момичета, препоръчайте ми хубава пудра с кадифен завършек? Кожата ми в сравнително добър вид, нормална към смесена. Чудя се за минералната на Artdeco, но тя не е прахообразна? Вие коя използвате, за да  придадете естествен вид на грима?

# 521
Densi, вчера я суочнах на живо, защото много ми хареса палитрата- сенките не само, че са базови, но дори за Диор са кофти откъм пигмент- бозава и неравна работа. Ако душа ти даде- изчакай я на живо.
А за по-интересен розов хайлайт препоръчвам Benefit Tickle- доооста силен е, дуохромен между розово и златно и е различно интересен. Купих го заради едно видео на Хиндаш (щото защо да не купя всичко, което този мъж продава/препоръчва, нямам съседи от арабски произход 😁, той винаги може просто да се нанесе у нас…) и го използвах доста на очи преди детето ми да нахрани барбитата с него. Бих го подновила в мини за лятото.
Благодаря ти много. Ще я видя, но мисля, че са само две- три заредени в един магазин в София и не знам как ще стане. Може и да пропусна, щом не е добра.

Свършила е в София, две бройки са били. Взех последната от Пловдив.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 17:08 от densi

# 522
Момичета, препоръчайте ми хубава пудра с кадифен завършек? Кожата ми в сравнително добър вид, нормална към смесена. Чудя се за минералната на Artdeco, но тя не е прахообразна? Вие коя използвате, за да  придадете естествен вид на грима?

Kiko Invisible Touch Face Fixing Powder от мен. https://www.kikocosmetics.com/en-gb/make-up/face/powders/Invisib … p-KM0010800900144

# 523

Препоръчвам ти да погледнеш Bourjois. Аз по принцип хич не използвам пудра защото не обичам този брашнен вид на лицето, но имам на Bourjois, Silk Edition compact powder и е любов. Толкова мека и фина, че чак като крем и после не оставя брашнен ефект на лицето, а се слива и придава един ретуширан вид, много естествен. А и е супер бюджетна!

Не знам дали не са я спрели, но ако я видиш, пробвай. Погледни и другите им пудри, тези налични в момента. Може и там да има попадение.

# 524
Момичета, препоръчайте ми хубава пудра с кадифен завършек? Вие коя използвате, за да  придадете естествен вид на грима?

Искаш естествена пудра за да сетваш ФДТ или искаш естествена пудра с цвят?

От насипните и прозрачни за сетване търси такива с хиалуронова киселина - много предлагат...

Насипна и с цвят това лято ползвах много и ми харесва Nars Soft Velvet Loose Powder - много естествена, замазва пори, нямам забележки.

От пресованите имам остатъци от 2 много любими - Marc Jacobs Accomplice Instant Blurring Beauty Powder - прави точно това, което Dewi D е написала за пудрата на Буржоа.

И в края на краищата каквато и пудра да ползваш можеш да ползваш спрей за да премахнеш "брашнения" вид. Количеството продукт, който се ползва, също имам значение и понякога сами "предобряваме" положението.

Общи условия

Активация на акаунт