Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 642
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Scalestone, на втората снимка си много красива. Толкова хубава усмивка и зъби. Определено тези цветове, особено червилото страшно много ти подхождат. На снимката от тази сутрин гримът много се слива с кожата и косата ти и малко по-мрачно изглежда изражението ти.

# 106
  • в 1001-та нощ
Тази визия и на мен повече ми допада.

# 107
Scalestone, напротив- точно с твоите устни много ти отива ярко червило.
Аз също повече те харесвам тук, не че не те с миналия грим, но на моя екран те виждам като неутрална и мисля, че си много, ама много красива с тези цветове. И изобщо- страхотна! Видях те и в Инста- то и тяло- Бог дал, дал... 😘😍

# 108
  • Варна
NiaV, тЕлото сега е леко анорексично, Бог да ми върне 3-те кг., че ми писна.

неви86, усмивката надявам се след макс 3 години да е още по-хубава. Категорична съм, че ще слагам брекети! Радвам се, че нямам избор и че проблемът ми е най-вече здравословен, та ще си оправя и усмивката, освен захапката.

Като цяло много благодаря за всички хубави думи, подозирам, че снимката с грима от днес не беше и на хубава светлина, а и аз не бях будна, все пак се събуждам качествено към 9. 🤣🤣🤣 Но наистина много, много благодаря!

# 109
Scalestone, прекрасна си! С ярко червило изглеждаш много свежо Heart Eyes

# 110
  • Варна
Скрит текст:

Зеленичко с HudaBeauty

# 111
scalestone, чудна си! С тези тъмни коси, кожа и очи си ми приличаш на любимите средиземноморски раси и по точно италианската.
И сега когато си показваш лицето в целия си блясък ми харесва повече от преди, когато качваше грим само на очите.

# 112
Наистина хубаво момиче! И според мен прилича на красива италианка, което си е рядкост...
Pink Dress, по розов коктейл може би тези дни из Варна? Не ти намирам Вайбър съобщенията, нещо ми се бъгяса телефона- пиши ако искаш и си наоколо Simple Smile
Viks, това зелено е толкова свежо и толкова ти отива!

# 113
  • Варна
Кажете как да се отблагодаря за всичките комплименти?

NiaV, душа, какво момиче? На 31 съм! Joy

# 114
Цветно ми е, и все още морско...със сенки или без, както дойде.🤗🤗🤗

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 09:07 от Lioness77

# 115
Първият цвят червило ти седи убийствено! 😍😍 Кое е то?
Последните две също са много твои като цветове.

# 116
Показвам веднага

# 117
Viksdesire - много нежно, много красиво! Изобщо при теб и нежните ти черти и овалът на лицето ти и формата на веждите - всичко предразполага към нежни, пастелни, романтични визии в грима! Според мен прекрасно си усетила своя собствен!

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 21:48 от Agent Provocateur

# 118
Днес бях с класическа визия - с очна линия и червено червило. Но, порите ми са голям трън в очите. Понякога съм доволна от  резултата, напоследък не. Пробвах и варианта на Ния с хидратиращ крем, прозрачна пудра и отгоре фдт и мисля, че беше добър вариант. Но явно като сложа хайлатър и контур порите стават по-видими.

# 119
Хммм, матов контур не би трябвало да влияе на порите... хайлайт къде и как го нанасяш? И какъв?

Исках да ви питам каква пудра използвате за сетване под очите. Имам две минита на КВД, които по мои спомени работеха добре, обаче сега май станах твърде стара за тях Sad

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 21:49 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт