Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 624
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Хммм, матов контур не би трябвало да влияе на порите... хайлайт къде и как го нанасяш? И какъв?
Нанасям го само към слепоочието и под външния ъгъл на окото. Определено някъде греша, но не знам къде. Основа не използвам. Само бб крем, в случая лек фдт на keenwell. После пудра на MUFE и после фдт на Сефора the best skin for ever.

# 121
  • в 1001-та нощ
Под очите богат крем и маааалко ФДТ - той е матиращ. Без пудра или нещо, което да подчертава фините линии.

# 122
Viks, много си нежничка и такива меки цветове много ти отиват
Неви, аз пори не виждам душо! При мен прасковената пудра на Too faced прави чудеса и ми изтрива всички пори. Имаш прекрасни черти и много ми харесваш с по-ярко червило. Можеш да пробваш и течен хайлайтър, по мое мнение сухите подчертават повече поричките

# 123
Петрова, много благодаря за милите думи. Но пори си имам около носа. Като цяло имам много проблемна кожа, която се научих да овладявам с годините. Имам склоност към акне и то ми избиват големи, дълбоки пъпки. Надявам се някой ден да се видим наживо и ще се убедиш Simple Smile . Задължително ще я пробвам тази пудра, без друго се чудя каква пудра да си купя. Дано да я улуча. Ще пробвам и течен хайлатър. https://

# 124
За мен ще е удоволствие да се видим Blush Ето това е пудрата, има и мини доколкото знам

Всички си имаме кофти периоди, и моята кожа в момента е много зле. Започнаха да ми излизат подкожни болезнени пъпки и направо откачам

# 125
  • Варна
О, да не подхващаме болната тема с пъпките...... Всяка сутрин ставам с лек ужас какво ще ми видят очите в огледалото.... Почвам да си мисля, че диетата дава резултат и предвид, че съм на 2 ден от цикъла, не приличам на шаркава.

# 126
И аз много я уважавам тази пудра. Не е баш с ефект фотошоп, но върши чудесна работа. Страх ме е да я хваля, защото в каквото съм била влюбена и съм хвалила, те вземат та ми го спират Grinning

# 127
Вдъхновена от по-ярките червила, скучаеща вкъщи, си направих лилаво-син грим. Със снимането съм много зле, как ли не пробвах.

# 128
Оо, Неви! Как те отваря този цвят! Красота!!

# 129
  • Варна
И на мен ми харесва! Имаш хубави устни и очи!

# 130
Неви, и на двете снимки те харесах, но на втората къртиш! Много, много ти отива този грим, кажи че го разходи моля те! И аз съм в БГ, и аз искам среща с Петрова и доказателство за пори- аз такива не видях. Моите са като пещери, а най-обичам да ги изчистя хубавко и тази на челото ми без грим да изглежда като дупка от куршум...
обаче тая палачинка с ББ крема/ФДТ, отгоре МУФЕто (коя пудра?) и отгоре бест скин не ми харесА. Бест скин по принцип не е хубав на пори. Бягай моля да метнеш снимка със задна камера в темата за ФДТ или на лични да оправим нещата. Не е от контура и хайлайта, а е от факта, че дотогава ФДТ е попил и всьо лъсва. При мен с неподходящи продукти също е така, но има и магически Simple Smile.

# 131
Лейдис, трябва ми помощ🌸
Вчера бях на пробен грим за сватбата, обаче нещо мн ми се разтече черното около очите. Гримьорката ми направи 2 варианта да си избера, обаче може ли съвет да ѝ обясня какво точно да ми направи утре?😀
Много съм лаик, з апърви път бях на професионален грим😀

Ще изтрия снимките скоро Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 14:21 от Lollaa*

# 132
  • Варна
Лола, много си хубава!

# 133
Лола, страшна красавица си! За мен най-издръжливо е моливната техника и запечатана добре със сенки. Черен молив във водната линия не бих сложила. И бих вкарала някой хубав леко златист пигмент

# 134
  • някъде под слънцето...
petrova17 Heart
Изпревари ме за молив , запечатан със сенки.Старо , но златно
Няма мърдане.
Друг трик, нанасяне на сенки(тези, които го позволяват.Кико.имаха много такива серии) с мокра четка
За водната линия може молив ванилия или  нюд.
Бих препоръчала този .Едно от най издържливите неща за моята водна линия.

Ако държиш.да си с  черна очна линия , тази на Huda кърти мивки .Бях пускала сравнителен тест с друга(уж водоустойчива), където след нанасяне бях измила ръцете със сапун, водоистойчивата се отми още.сле пиливането с вода ,  Huda  си стоеше и след сапуна.
Така, че не само издържа на  сантиментално просълзяване , но и на сериозен рев Simple Smile
Ако държиш да е цветна, за мен най издържливата е на Марк Джейкъбс  .Имат сравнително богат избор на цветове.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 12:22 от sl

Общи условия

Активация на акаунт