Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 593
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Абе има разлика много голяма между дрогерийна козматика и по-скъпите марки. Ако правя съпоставка пигментирани хубави сенки като Наташа няма в ДМ. ФДТ, ружове, хайлатъри и контури имам задоволителни, но пак според мен не се доближават.

Някой питаше за много блестящ хайлайтър, за мен най е Даймънд бомб на Фенти, О дарлинг на Мак, на Наташа също е много хубав този, който е в паритричка с кремообразен руж.

# 241
Червила и спирали си купувам предимно бюджетни. Давала съм много пари за спирали на Chanel и Lancome и с ръка на сърце мога да кажа, че разлика на моите мигли в сравнение със спиралите на Essence и Мейбълин не съм видяла. За мен бяха пари на вятъра. Сред бюжетните червила също има страхотни попадения, които и без основа и молив не мърдат по цял ден и не пресушават. А, моливът ми за вежди също е бюджетен - от три години ползвам един на Катрис и не го сменям за нищо.
За останалите продукти нямам предразсъдъци, но предпочитам по-висок клас.

# 242
  • София
Аз похвалих преди време ружа на Катрис от дрогерийната козметика.
Сега искам да похваля този хайлайтър на Есенс, който закупих тук от местен супермаркет.
Забравих си в София любимият ми хайлайтър на Бека. Ванила Кварц, както и този на Пиер Рене- снимката е от нета:
.
Та тук (да се чете 3 месеца на морето) си закупих за 6,59лв ето този хайлайтер:
Essence The Highlighter Lumirous Glow 01

Много съм доволна от текстурата и нанасянето. Дава много децентен, едновременно забележим блясък на скулите! Точно по мой вкус! Не си намирам място от радост, че не ме разочарова с едри блестулки и стои грацилно и нежно!
Припомних си истерията преди време тук по "Здрач"-а на Есенс! беше ми тъмен тогава и размених.Satisfied
Гледам в Лили го има също, само че 02 цвят-по тъмен една идея: https://shop.lillydrogerie.bg/hajlajt-r-02

# 243
Спирали, очна линии и червила купувам бюджетни. Спиралите и очните линии сменям често. От червилата искам и имам най-различни цветове и текстури. Те се развалят и не си заслужава (за мен) инвестицията. Сенки, хайлайтри, бронзъри, ружове имам и по-скъпи. Бавно се хабят, дезинфекцирам редовно и мога да им се радвам дълго.
Ох, моята инфлуенсърка коpche пак зарибява. Сега и това го искам…

# 244
И аз имам този хайлайтър на Есенс и в по-светлия, и в по-тъмния цвят. Не е лош като за 6 лв, но на мен ми идва една идея слаб. И аз не обичам глитър или видими блестулки, но пък харесвам хубави и силни отблясъци. Този хайлайтър на Катрис за мен е по-успешен и често го ползвам, когато правя по-студен или розов грим. За мен е голямо попадение, заедно с този хайлайтър на Мейбълин.

Най-любими ми остават обаче 2 хай енд хайлайтъра - Urban Decay x Kristen Leanne (за жалост лимитка) и хайлайтъра от палитрата на Тарт Hamptons weekend, който за жалост счупих Sob, но възнамерявам да подновя, като изхарча ружа и бронзъра.

# 245
Сетих се за няколко бюджетни продукта, които много харесвам.

# 246
Сетих се за няколко бюджетни продукта, които много харесвам.
Скрит текст:

[/spoiler
Simple Smile Този дори аз го имам, макар, че не харесвам опаковката му! В Preciоus Petals цвят, трябва да го сравня с някои 20 пъти по скъпи за майтапа! Но аз не харесвам драматични хайлайтери и все завивам към деликатни такива, е, имам и някои изключения, за които не знам къде ми е бил акъла като съм ги купувала! И все си мисля, че палитри с хайлайтери, а и с ружове са по-добрата идея за инвестиция - с изключение на миниатюрните ми единички на Аucoin всичко друго просто няма свършване! А, имам един свършен Шанел!

Иначе съм споменавала тук, че имам почти идентични ружове на Катрис, Urban Decay, Surratt и Hourglass. Ако се погледна в огледало по обяд не мога да кажа кой от всичките ми е на лицето. Разликата в цената им е драматична!

Имам и една палитра на Милани, купувана след четене и инфлуенсване от тази тема Wink

OMG!!! Я вижте на какво попаднах докато търсех картинка на моята Милани! Grinning
Смея се с глас, буквално! Шарлът Ти трябва да се гордее със себе си!

PS А как ви се развалят червилата ум не ми го побира!?!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 16:03 от Agent Provocateur

# 247
  • Варна
За спирала повече пари от 10-15лв. не давам (любимец ми е Essence Princess и имаше една Калории на Loreal май беше преди време)
Давам много пари за палитри и то на база цветова комбинация, а не формула
т.е сенките на Huda ми вършат идеална работа и без онова обещание за масло
МАКАР ЧЕ
искам Glam на NT, но имам същите цветове в една на Makeup Revolution, а и не правя сложни визии.
Хайлайтърите се дюпват лесно в дрогериен клас, освен ако не са с няколко различни шифта.
Бих дала пари и за Karla Cosmetics trio-chrome или за ФДТ
За червила също не давам много пари, единствено ако е скандален цвят, а с толкова много колекции все се повтарят.
Оставям настрана, че не нямам бюджет, с който да давам толкова пари за грим, който почнах да ползвам рядко.

# 248
Агент, може ли да споделиш кои ружовете на Катрис имаш и си доволна от тях? И в какви цветове са? Ще ми дойде много добре ново дрогерийно ружче в прасковената гама, подарих единственото такова на мама и ми липсва.

# 249
Esmeraldinha, имам само един, но много си го харесвам , ще се опитам да намеря снимка, че е поне на 3-4 год... съжалявам, не го намирам, но беше имитация на ружовете на ШТ (Cheek to Chic), много, много приличен като качество!

Иначе бих купила по-скоро нещо такова от Катрис, а бих погледнала и Милани, Ует енд Уайлд, Лореал, Физишън Формула:

# 250
  • Виена
Червила са ми се разваляли само на Есте Лодер -по повърхността избиват мазни капчици и се появява миризма на петролни продукти. И това при червила от различни линии и купувани по различно време. Потвърждавам и аз, че има дрогерийни червила с качество на хай енд, даже и по-добри. Любими са ми Artdeco. Купувам и Пупа, и  Wycon. Иначе харесвам Диор

# 251
Единствените червила, които са ми се разваляли и вмирисвали бързо са на Ести и Том Форд. На Мас имам над 10- годишни нищо им няма на мирис, но разбира се не ги използвам и текстурата не знам как е.

# 252
Том Форд и при мен плюс Пат МкГрат. Развалят се и още как, особено като си купя 20 в определен цвят, щото съм на такава вълна и ги нося веднъж. Добре че имам племенници.

# 253
А защо не си изхвърляте "над 10 годишната козметика, която иначе, разбира се, не изпалзвате" Hushed

# 254
  • в 1001-та нощ
Има колекционери.

Общи условия

Активация на акаунт