Гримиране - идеи и техники. Тема №84

• 56 595
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Не е на 10 години, а на една. Том и Пат сдават багажа бързо (някои)- от миналото лято до това. Не колекционирам грим, държа по-дълго единствено палитри сенки, всичко друго подновявам често.

# 256
А защо не си изхвърляте "над 10 годишната козметика, която иначе, разбира се, не изпалзвате" Hushed
Защото съм колекционер и ги пазя. Те са от лимитирани колекции и не се намират никъде, а има интерес за снимки и излагане в медии и от самите марки.

# 257
На ТФ червила са ми се разваляли след година. 10 годишна козметика не притежавам. Най- старото ми червило е на не повече от две години. Редовно изхвърлям, скоро ще го правя пак. И метеорити изхвърлих. Не съм колекционер.

# 258
Не знаех, че има колекционери на стара козметика. Повече от 2 години нищо не държа, отива в коша.

# 259
За първи път чувам, че марки разчитат на колекционери за снимки на стара тяхна козметика, от преди 'нам си колко години. Да не се разбира като заяждане, наистина не знаех.
Иначе, да, ясно ми е, че колекционери има, ама как и къде я съхранявате тази гранясала козметика, не ви ли е гад?

# 260
Стара кремообразна козметика не бих държала в шкафа си. Прахообразните издържат дълго.

# 261
Aha! Червила на Ести, Том и Пат нямам! Ето къде бил ключа от бараката!

Помня, че веднъж стана въпрос във форума за бързото разваляне на червилата на ТФ и рових из нета за да разбера откъде иде този проблем. По мои смътни спомени май ползваха доста естествени масла във формулата си.

Тези дни ми върви на объркани поръчки, ще трябва да проверим дали не е ретрограден нашия брат'чед Меркурий. След като Ланком USA ми пратиха сънскрийн с изтекъл срок на годност вместо ФДТ, вчера и Амазон ми  доставиха четка на Смашбокс, която не е четката, която търговецът е обявил, че продава. Разбрах откъде иде объркването де - етикетът на Амазон, залепен върху оригиналната кутия е оплескан - вместо Precise Blush Brush са написали Buildable Cheek Brush и си я продават четката като такава. Иначе самата четка много ми харесва, като уголемен вариант на една от любимите ми четки на Aucoin e, но не е това, което съм поръчала, та ще си ходи обратно!

Tази искам за леко като перце нанасяне на руж. По-големият и вариант - за sheer пудра - e страхотна четка!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 02:31 от Agent Provocateur

# 262
Имам голямата за пудра и е страхотна. Имам и ветрило за хайлайтър и две за очи, които са ми най-ползваните. Едната е за блендване и я харесвам повече от 217 на МАС. Всичките ги взех за без пари почти от немския Дъглас като спираха Смашбокс да продават четки с естествен косъм. Вече няма такива освен може би в Амазон или Ибей.

# 263
А какво му става на червилото като се развали? Почва да мирише неприятно ли?

Може ли да препоръчате четка за очната линия на МАС в бурканче? Заглеждам четката за очна линия на Боби Браун, но не съм я виждала на живо.
Уф, тя пък явно е свършила, защото не я намирам в сайта на Делириум, откъдето мислех да поръчам.

# 264
Да, променя леко аромата.

# 265
  • София
Някоя компания продава ли все още четки с естествен клсъм. За мен някои четки нямат равен с тези от синтетичен. Имам 3бр запасени от 224 MAC и за нищо не я сменям. С едната нанасям хайлайтър, така и не свикнах на ветрило.

# 266
  • в 1001-та нощ
Ще се изненадате, но има колекционери, които използват хладилници за своите колекции, вкл. и за лакове.  Всеки продукт в колекцията е емоция. Нещо, за което са се вълнували, очаквали, желали, може би придобили трудно. Всеки продукт носи тяхна лична история с него,  и е красив по своему. Това не е просто миризма и мазане. А страст и светоглед.

# 267
Дами, смятам да се възползвам от намалението в Лили на СС на Лумене.
В момента ползвам поредна опаковка на Миша 21 номер. Допада ми, но искам да опитам и него, защото доста добри отзиви има.
Някоя от Вас, ако е имала и двата, кой цвят ще отговаря горе-долу на Миша?
Ако поръчвам онлайн имам предвид.

# 268
  • Варна
Не изхвърлям нищо като знам колко пари съм дала за него. Имам една палитра на Lorac (черна), която има най-тъмното черно на сенки (които притежавам).

Има дни, в които сенките ми сякаш не се блендват толкова добре, колкото предния ден.
Тук съм HB Mercury Retrograde+Pastel Obssession  и колкото и да опушвах стоеше като черта.

Скрит текст:

# 269
Идвам с питане. Simple Smile
Трябва ми за подарък комплект гримове, аз освен спирала и червило не ползвам друго и ми е мътна Индия Simple Smile. В момета гледам сайта на Parfimo. Какво значи "декоративен комплект"?
Този комплект дали става?
https://www.parfimo.bg/zmile-cosmetics-classic-51-dekorativen-ko … za-jeni-106-1-gr/
Бихте ли ми преложили нещо на цена около 30 лв?

Общи условия

Активация на акаунт