Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 236 790
  • 3 349
  •   1
Отговори
# 405
Знаете ли дали има фотограф от там за изписването?

# 406
  • София
Няма фотограф

# 407
Здравейте! Някой, който е бил в стая с четири легла, дали би споделим банята е била обща за стаята, така ли? Питам, понеже съм чувала за държавни болници с обща баня за етажа.

# 408
  • София
Това не е държавна болница. В общите стаи има 2 легла и баня за стаята.

# 409
Привет момичета,

въпроса ми е към тези от вас, които са в момента в родилното, как е температурата там, с какви нощници стоите в това променливо време, в понеделник ми предстои прием за планирано секцио във вторник, та се чудех какво точно да си сложа в багажа във връзка с нощниците, сега ми е доста топло, гледам акушерките всички са по къс ръкав, предвидила съм си нощници с преграмки и с халат, че са ми доста по удобни от болничните, но се зачудих дали няма да ми е хладно????
Много ви благодаря предварително Simple Smile

# 410
На мен вчера ми беше секциото и днес нямаше места в следродилно (или както се казваше), та ме върнаха във високорискова на изчакване точно в стая с 4 легла. Има баня в стаята и си е само за четирите.
В реанимация снощи настинах, че от прозорците вееше - не е студено като цяло, ама да не си до прозореца.
Здравейте! Някой, който е бил в стая с четири легла, дали би споделим банята е била обща за стаята, така ли? Питам, понеже съм чувала за държавни болници с обща баня за етажа.

# 411
На мен вчера ми беше секциото и днес нямаше места в следродилно (или както се казваше), та ме върнаха във високорискова на изчакване точно в стая с 4 легла. Има баня в стаята и си е само за четирите.
В реанимация снощи настинах, че от прозорците вееше - не е студено като цяло, ама да не си до прозореца.
Много благодаря и аз 2017та като раждах бях до прозореца в стаята след като родих и си духаше още тогава и имам спомен, че ми беше хладно на моменти..... А тогава като са ви върнали там, как стои въпроса с бебето, дадоха ли ви го?
Много благодаря за отговора Simple Smile И последен глупав въпрос, за мамите родили със секцио 4 или 5 нощувки бяха?

# 412
И аз съм в Токуда в момента. В следродилното е добре, но във високорискова, където настаняват преди секцио или индуциране беше доста хладно.

# 413
Не, във високорискова не ни ги дават. В реанимация поне ни ги водеха да ги виждаме, а като сме тук, ние ходим да ги видим за по малко. Малко тегаво в деня след секциото да обикаляме коридорите до другото отделение, но поне по-бързо се раздвижваме така Simple Smile Стискам палци днес да ни преместят и да си ни ги дадат.
Първата вечер във високорискова измръзнах и да не ми обясняват как климатикът бил индивидуален - ръчкаш, сменяш, той си духа по един начин, вдигаш градусите, ама той пак си връща на 20.5. Втората вечер в реанимация като ме одуха се събудих в 4 със страшни болки в гърлото - чак беше подуто и не можех да произнасям някои букви. Помолих за нещо за гърло, ама нямали. Акушерката ми даде едно лукче от нейните си жената, ама на мен те не ми помагат. Когато ти донесат - тогава.

# 414
Да, и аз като бях във ВРБ през май имах проблем с климатика - все връщаше на определени градуси и духаше студено. Питах една акушерка как да го настроя, но и тя не можа да каже Simple Smile Накрая го спрях и стана малко по-добре, но си трябва и връхна дреха.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 07:45 от Елмайра

# 415
Относно климатика, да- нещо не може да се настрои, поне аз не успях.Исках за през нощта са вдигна малко градусите, но не се получи.Относно нощувките след секцио са 4 плюс една във високорискова бременност преди раждането.

# 416
Здравейте, извинявам се ако повтарям въпросите, но скоро ми предстои раждане там и искам да попитам някой може ли да разкаже цялостно за престоя в болницата? По кое време е приема в болницата за планово секцио, какъв е пропусквателния режим в епидемичната обстановка - разрешават ли на татковците да видят бебчета след раждането, забранени ли са свижданията?

# 417
Др минкова ангиголог някой да е посещавал ? Др Богданова ми даде телефона и но реално в сайта на Токуда не фигурира.

# 418
  • София
Назад са се включили с коментар може да питаш на лично: https://bg-mam.ma/p/1137733/39739599
Но щом ти е дала телефон явно си вярва на нея като мнение и е добра.

# 419
В Токуда е най-добрия ангеолог проф. Станева, тя е и шеф на отделението по ангеология.

Общи условия

Активация на акаунт