Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 34

• 239 405
  • 3 349
  •   2
Отговори
# 3 045
Здравейте, Десислава Горчева добра ли е? Ендокринолог е

# 3 046
Миналата седмица бях при нея. Има добри мнения. Останах доволна ,много мила и другата седмица пак ще ходя. Платения прием е 165лв ... много ми се видя.

# 3 047
Миналата седмица бях при нея. Има добри мнения. Останах доволна ,много мила и другата седмица пак ще ходя. Платения прием е 165лв ... много ми се видя.
Изписва ли лекарства или първо пробва с режим? Изготвя ли режим?

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 10:40 от Sanito25

# 3 048
Момичета имам едно глупаво въпросче. Знам, че е още рано, но се питам тъй като ходя по каса на едно място, а главно се следя в Токуда и искам да родя в Токуда. Видях, че при прием искат направление за хоспитализация, кой ще го издаде? Ако този по каса не го даде, защото не искам при него да раждам, в Токуда ще си ми даде ли лекарката при която съм?

# 3 049
Момичета имам едно глупаво въпросче. Знам, че е още рано, но се питам тъй като ходя по каса на едно място, а главно се следя в Токуда и искам да родя в Токуда. Видях, че при прием искат направление за хоспитализация, кой ще го издаде? Ако този по каса не го даде, защото не искам при него да раждам, в Токуда ще си ми даде ли лекарката при която съм?
Много жени се следят само в Токуда и им се издават направления за хоспитализация.
Не се притеснявайте, при тръгнало раждане и само "с лична карта и корем" ще Ви приемат и изродят.

# 3 050
Fairytale11, благодаря за бързият отговор!
Рано е, но като се притесня ей така предварително ☺️, бременния  ми мозък все ще се сети за нещо.. ☺️❤️❤️❤️

# 3 051
  • София
Почнаха ли да пускат татковци на прегледите в Токуда? Уж отпаднаха всички мерки...

# 3 052
Според мен не е заради мерките, просто си налагат такава политика. Ако е било заради мерките с отрицателен тест трябваше да ги пускат при раждане и т.н. Може и аз да греша. Пък то няма мерки, но реално броя на заразени не е малък

# 3 053
  • София
Почнаха ли да пускат татковци на прегледите в Токуда? Уж отпаднаха всички мерки...
Не знам за гинекологичните прегледи, но на прегледа с бебето пуснаха таткото. До сега не го бяха пускали.

# 3 054
Здравейте! Моля Ви за мнения относно доктор Апостолова, тъй като мисля да се следя и родя при нея, а съм с Хашимото и съм на фраксипарин заради тробофилия. Достатъчно компетентна ли е за тези състояния според Вас? Поздрави!

# 3 055
Здравейте, как изобщо си запазвате час за преглед при гинеколог в болницата? Звъня на номера на регистратурата на АГ отделението 02/4034928, но никога не вдигат... Вече трети ден се опитвам през определен интервал, но безуспешно....

# 3 056
Аз първия път си записах през сайта - попълних при кого искам, как ще платя, оставих телефон, и ми върнаха обаждане. След това всеки път си записвам час на регистратурата след преглед.

За тромбофилии отзивите за д-р Колева са отлични. Именно при нея се следя и аз, и аз споделям тези впечатления.

# 3 057
Здравейте! Моля Ви за мнения относно доктор Апостолова, тъй като мисля да се следя и родя при нея, а съм с Хашимото и съм на фраксипарин заради тробофилия. Достатъчно компетентна ли е за тези състояния според Вас? Поздрави!
Тя е прекрасна! Аз не съм с хашимото, но бях на еутирокс. Ходех си при ендокринолог, дори не съм я питала.
На мен всеки път ми проверяваше кръвотока и дали всичко е наред. Нямам тромбофилия, но една приятелка, която се следеше при нея има и всичко беше наред.

# 3 058
На мен ми вдигнаха, когато започнах да звъня към 18:30, тогава има най-малко пациенти и им е по-свободно Simple Smile  От централната регистратура ми казаха, че работят от 7:30 до 19:30, най-добре опитайте много рано или възможно по-късно. За някои АГта вече може да се запазват часове и през сайта на болницата.

Здравейте, как изобщо си запазвате час за преглед при гинеколог в болницата? Звъня на номера на регистратурата на АГ отделението 02/4034928, но никога не вдигат... Вече трети ден се опитвам през определен интервал, но безуспешно....

# 3 059
В момента проучвам къде да си следя бремеността. Чудя се между Майчин дом (родих там преди 7г) и Токуда. От Майчин дом нямам забележки, но забелязвам, че една голяма част от специалистите са се прехвърлили в Токуда. Може би клоня повече към Токуда, но имам едно притеснение:

Две мои познати раждаха там преди година и половина. И двете ги задържаха по-дълго след раждането, понеже бебенцата имаха някаква инфекция. Та това, което ме притеснява е - възможно ли е да се касае за някакви вътреболнични инфекции? Или е просто съвпадение? Някой друг имал ли е подобен случай?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт