Спирала за мигли - тема №21

• 53 602
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Димяни как така и код за безплатна доствка? Нали само 1 код може да се прилага и той е mobile за 20те %.

# 586
  • София
Имам няколко кода,които ми изпратиха с покупка от друг сайт и единия от тях беше за безплатна  доставка за покупки над 80 лв.Първо въведох код:”mobile” и след това и този за безплатна.Веднага ми изписа :Доставка 100% безплатна.

# 587
  • София
Кодът за безплатна доставка индивидуален ли е?

# 588
И аз имам от други сайтове розово талонче за нотино с код за отстъпка 10%, пробвах, но не се комбинира с кода mobile.

# 589
  • София
Момичета има нова основа/грижа за миглите на Евелин, която е черна и не е никак лоша.В розова опаковка е. Като фен на основата им с арган, веднага си я взех.А да ви казвам ли, че слагам бялата основа, черната и после спирала, всичко на един пласт? Ами няма да ви казвам да не ми се смеете, ама ми се получава добре. Blush

# 590
  • волно калдъръмче
Да напиша и аз своите впечатления за лилавата Принцеса на Есенс. Повечето мнения в темата за нея са ласкави и това ме провокира да я изпробвам.

Спиралата дава хубав обем и извива сравнително бързо миглите. Две разчетквания и са готови. Не се рони, ефектът е дълготраен. Лесно се почиства. До тук със суперлативите.

Много мека четка, на чийто връх винаги стои стабилно количество продукт, който трябва да се обере, преди да се използва четката иначе следва омазване. Меките власинки мажат стабилно, ако не се внимава, и не ми помагат по никакъв начин да разреша миглите си и да ги подредя. Прекаля ли с подреждането, спиралата се наслоява и ги слепва. Всяко изтегляне нагоре дава допълнителен пласт по върховете, който стои неестетствено. Трябва да се използва класическата техника - тръгва се от основата на миглите, като четката се мести хоризонтално, за да извие и да се напласти повече там, и накрая се издърпва към върха, за да удължи. Представях си я по-черна.

# 591
Спирала може и някоя нова да е да ми препоръчате за драма ефект,изкуствени мигли 😃😍

# 592
  • волно калдъръмче
Спирала може и някоя нова да е да ми препоръчате за драма ефект,изкуствени мигли 😃😍
https://i.makeup.bg/n/nx/nxgymfngervf.jpg
https://stylecaster.com/beauty/essence-lash-princess-curl-mascara-review/ лилавата за обем

# 593
  • Street of Dreams

Напоследък изрових отнякъде една червена Пупа в добро състояние и останах много доволна.

Като казах изрових - днес си изпразвах стари чанти и вижте какво намерих. Навремето беше най-добрата спирала

# 594
  • Sunshine state
Ох, много бяха хубави спиралите на Пупа. Ползвах ги като бях в гимназията. 😍

# 595
Здравейте.. 💞 Тъй като, надявам се 😊, сте много добре запознати с типовете, марките и най-важното - качеството на спиралите, обръщам се към вас за съвет. Не ползвам спирала, понеже трудно съм попадала на подходяща за моите мигли и не съм оставала доволна от начина, по който ми стои. Търся "издръжлива" с извиващ ефект за сравнително дълги, но неизвити мигли:

Скрит текст:

# 596
Ако имате "твърди" мигли няма да ви е лесно да намерите спирала, която хем да ги извие, хем да задържи ефекта. Дали не е по-добра идея да инвестирате в миглоизвивачка (lash curler)?

Имайте предвид, че са с различна извивка, та коя ще пасне  на формата на вашите очи и ще ви е удобна няма нищо общо с това на коя марка е и колко е скъпа Simple Smile

# 597
Имате ли впечатления от новата спирала на Лореал? PRO XXL XTENSION (лилавата)? Миналия месец беше намалена в Лили и ми я предложиха на касата. Отказах, защото имам няколко в момента, но я виждам намалена в makeup.bg и се чудя, дали да си я взема.

# 598
Аз я взех преди 2-3 седмици с голям мерак,но първите две проби бяха отчайващи.Четките не са ми удобни,омазвам се,никакво удължаване не видях,а обемът беше минимален.
Оставих я да отлежава,от време на време се сещам за нея,но нещо нямам желание за трети опит.

# 599
Влизам да похваля новата на YSL, придава невероятен обем. Малко трудно се маха, това мога да отбележа като минус.

Колко ми е познато, дълги , твърди и надолу мигли.
За излизане ползвам извивачка за мигли. Нанасям водоустойчива спирала веднага и вторият пласт е със спирала по избор.
Този трик го видях от Youtube Alexandra Anele.  Иначе и извити без водоустойчивата спирала след време клюмват.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 12:06 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт