Спирала за мигли - тема №21

• 53 577
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде под слънцето...
И аз искам такива с магнитна линия, но никъде не съм виждала във физически магазин, не искам да са много дълги, повече
обем ми се ще.Има ли размери на косъмчетата?
Избора е много голям.Има за всички вкусове и желания, от по дискретни до    супер хипер  драматчни.
Тук можеш да погледнеш как стоят различни варианти
https://www.holaprincesa.es/blogs/maquillaje/pestanas-magneticas … que-modelo-elegir

# 631
Ал, ето я Шанелската allure Noir

Много хора се оплакаха, че им дразни очите тази на Мак.
В момента ползвам новата на YSL и е разкошна. Препоръчвам я с две ръце. 😁

# 632
Ще я взема и аз шанелската. Сега като я видях, съвсем го реших. 😆 За всеки ден може и на Джефри да взема пак.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 13:40 от Анонимен

# 633
Аз съм ужасно доволна от Clarins  Supra Volume Mascara - измести встрани дори Ланкомските ми спирали и доста недоволна от Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara - a по принцип техните спирали ми пасват. Другата нова, от която очаквам нежна любов е Nars Climax Extreme Mascara.

# 634
На Нарс за мен е много зле. Дадоха ми мини.

# 635
  • Бургас/Пз
Аз съм ужасно доволна от Clarins  Supra Volume Mascara - измести встрани дори Ланкомските ми спирали и доста недоволна от Helena Rubinstein Lash Queen Wonder Blacks Mascara - a по принцип техните спирали ми пасват. Другата нова, от която очаквам нежна любов е Nars Climax Extreme Mascara.
И от мен глас за Кларинс. Купих я след като ти я сподели преди известно време и съм очарована.

# 636
  • Бургас
На спиралата на Шанел и аз съм и хвърлила око.

# 637
  • Popovo
И от мен глас за Кларинс. Купих я след като ти я сподели преди известно време и съм очарована.

Привет дами!
Тази ли е спиралата на Clarins?
https://makeup.bg/product/288785/
или тази
https://www.notino.bg/clarins/eye-make-up-supra-volume-spirala-z … -cvjat/#tabAnchor

# 638
Моята изглежда като тази от Нотино, но цветът е 02 Intense Brown - цветът е чудесен за дневен, ненатрапчив и недраматичен грим. PS Тъй като спиралата дава сериозен обем, а от Ревиталаша моите мигли дръпнаха много и на дължина имам чувството, че с любимата Ланкомска драма в черно изглеждам too much през деня.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 15:11 от Agent Provocateur

# 639
Момичета,имам едно питане,
Better Than Love и Better Than Sex една и съща спирала ли са?!
Днес си купих във физически магазин първата,обаче в нета не я намирам,само втората е по онлайн магазините...Rolling Eyes
В Амазон я намирам под това име Too faced - better than sex/love mascara.Тотално се обърках Joy

# 640
VanessaDE, не мога да ти помогна с питането, но бях получила отзив за Better than sex че емного хубава. Би ли споделила мнение ? 😁

# 641
И аз искам да похваля последната спирала на МАС. Дава чудесен обем, дължина, плътност. Малко се размазва, но съвсем леко и след цял ден носене. Определено съм щастлива с нея Simple Smile
Скрит текст:

# 642
Dzhuli пробвах я още днес.
Вероятно Мейбълин са изкопирали точно нея с The Falsies Lash Lift ,същата форма на четката,същата форма на опаковката...
Мейбълинската четка е малко твърда
Четката на BTL е хубава мека,самата спирала обаче е малко суха,поне моята.Четох коментари,че била много течна,правела паяк крака и т.н.,аз нищо подобно не видях.Може пък и моята спирала да е стара,знам ли.
На едното око нанесох 3 пласта от спиралата,на другото око слой праймър и 2 слоя спирала.
Леко удължава и придава не лош обем.Не ми се рони,не ми се размазва.
Като цяло не е лоша,но и не е нещо уау.Който харесва по-естествени мигли ще хареса BTL.За повече драма мейбълинската е по-добра.
Може да пробвам четката на BTL  с формулата на Мейбълин Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега ме е яд,че не взех и тази на Mac.Имаше същият комплект,който се вижда на заден план на снимката на Lale.Спря ме това, че червилото беше червено,аз не нося такива цветове.
Ще я поръчам да я пробвам

# 643
Да, ясно, благодаря.
Значи ще си остана с тази на Мак.
Имам къси мигли и тази на Мак просто прави страхотна дължина и обем.
Имах драма с размазването, но го реших с праймър.

# 644
  • София
Аз също харесвам новата спирала на Мак и я поднових, което се случва рядко да е веднага. Взех скоро и новата на Шанел. На моите мигли дава само дължина, без обем, което не е търсен ефект, но като я ползвам с праймер се получава не лошо. Другата комбинация, която правя с Шанелската спирала е да я нанеса над новата спирала на YSL и така получавам и обем и дължина. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт