Спирала за мигли - тема №21

• 55 481
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Наистина различни хора…
За мен спиралите на Сефора са от най-гадните на пазара, обаче моите мигли благодарение на Нанолаш години бяха доста дълги и рошави, та може би зависи от изходната позиция.

# 466
Пробвах новата Le 8 на Ланком - ами, нищо особено, да знам, че е за грижа основно. Не е лоша, хубаво черно, но може да стане на топчета и е малко суха. От десет точки може би 6,5. Мирише приятно и ненатрапчиво, за разлика от повечето ланкомски творения. Консултантката в магазина някак извинително каза - ама да знаете, тя е основно за грижа. Един вид - не очаквайте кой знае какво. Може би прилича на Dior Pump ‘n’ Volume, но с по-малко обем. Купих я от физически магазин, обикновено поръчвам онлайн, но напоследък всичко идва сухо, та сухо. За съжаление и от физическите магазини е същото - явно стоката залежава.

По повод скъпите и евтините спирали - като човек изпробвал почти всичко във високия клас спирали, мога най-отговорно да заявя, че не е до цена. Да, има доста добри попадения, но такива има и в по-евтините класове. Например, едни от любимите ми спирали са на Лореал и Макс Фактор. В момента дори съм основно на Loreal Age Perfect и Volumissime Royale. Така че - проба-грешка и без робуване на марки.

# 467
А може ли малко повече за Macstack ако някоя има желание разбира се. Днес ще е закупя, но масово по ревюта чета че се размазва. Ако намеря мини, мини ще взема. Но ако няма, трябва пълноразмерна да взема. Ако не ми харесва ще я върна сигурно, но предпочитам да ми хареса.  Май покрай ковида доста са залежали гримовете. На скоро си взех една на StilA Huge. Също от магазин. Беше ми любима. Че съм и я хвалила тук. Нищо общо с преди години. Суха, рони се… И като съм нямала този проблем преди, въобще не съм се погледнал в огледалото до обяд. Като отивам до тоалетна, леле какво да видя. Като маймуна в очите, лицето ми нападало с черни точки, които като понечих да избърша се размазаха.

# 468
Macstack отскоро я използвам за по цял ден, наистина ми се размазва понякога, когато е доста топло и малко трудно я свалям.
Иначе много ми харесва, не сплъстява и издължава много добре, направо съм влюбена в резултата.

От много време чета във форума за този Нанолаш и май е крайно време да го пробвам.

# 469
Има мини. Не ми се размазва, любима ми е. Сега ползвам само нея.

# 470
По повод скъпите и евтините спирали - като човек изпробвал почти всичко във високия клас спирали, мога най-отговорно да заявя, че не е до цена. Да, има доста добри попадения, но такива има и в по-евтините класове. Например, едни от любимите ми спирали са на Лореал и Макс Фактор. В момента дори съм основно на Loreal Age Perfect и Volumissime Royale. Така че - проба-грешка и без робуване на марки.
^^^^ Подкрепям това мнение с 2 ръце и 2 крака, вдигнати едновременно Simple Smile Не е до цената!
Не само при спиралите!

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 23:50 от Agent Provocateur

# 471
densi А къде може да се намери мини? Аз я купувах от Мак като излезе, но си беше нормалната.

# 472
В мак се продава.

# 473
Те били 2 минита. Не се ориентирах кое да взема точно. Грабнах едното. Едното беше със златни букви. Взех другото.

# 474
https://chantecaille.com/collections/eye-liners/products/faux-ci … nt=32948908359776

Интересува ме мнение за тази спирала, ако някоя от Вас е ползвала - заслужава ли си цената, и къде може да се закупи от Европа?
м.Септември ще бъда в Рим, там дали ще мога да я открия, пише че се произвежда в Италия?

# 475
Аз да се изкажа за Macstack-а. Вече втори ден я позлвам. Почти ми е като телескопика на лореал. Днес сякаш една идея по-дълги мигли ми направи. Явно се разработва още. За тези два дена никъде не ми се размаза. МНого ме беше страх от това. Но и аз по жеги не съм ходила. На работа климатици, в нас, в колата. Та в пряка жега не съм я пробвала. Нямам прашинка паднала изронено. Махнах е сравнително лесно. Но ползвах кърпички за грим и после си измих лицето. Та по този начин махната, проблем нямаше. Четката ми е малко кофти една къса и дебела ми идва. Аз обичам дълги и тънки четки. Абе не е лоша спирала, но малко с цената са се оляли. Не е течна, креместа е. Помислих даже че ще е суха. Но като цяло е добре. Сега предстои да видя колко бързо ще изсъхне в тубичката. Като цяло много ми напомня на телескопика като ефект.

# 476
Ефекта удължени мигли се постига с наслагване. Поне така гледах по клипчета и при мен се получава. Нанасяш веднъж, след това втори, може и трети и наистина има супер ефект поне за моите къси мигли.

Май размазването наистина е само в жегата, поне така забелязвам за себе си.
Що се отнася до махането, почиствам лицето двустъпково и досега с нищо не съм имала проблеми, всичко свалям, не знам защо при мен така се получава.
Иначе за цената, дано да пуснат някоя промоция бих се възползвала с удоволствие😁

# 477
Иха, цената вярно си е сериозна. Пишете ако има някъде промоция. Дотогава ще си карам с Лореала Simple Smile

# 478
Да, спиралата на Мас може да се наслагва много пъти и дава наистина уау ефект. Веднъж стигнах до 5 пъти и миглите ми опираха в стъклата на очилата.

# 479
нула размазване в жегата и сваляне с вода е Estée Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara.
Дава естествен вид, а като се наслои 2-3 пъти прави добър ефект, но не чак уау

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 21:50 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт