Спирала за мигли - тема №21

• 55 482
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм пробвала зелената принцеса, наистина е бетон, и не ми харесва как прави миглите. В момента съм с Мейбълин Lash Sensational цвят Бургунди, преди това ползвах черната, и съм много доволна, сваля се много лесно само с вода.

# 451
Само с топла вода ли? Или студена?
Агент, а от олиото не ти ли влиза в очите, не ти ли люти и щипе?🤔🤔

# 452
На мен не ми люти и щипе с олиото на Балеа( за лице и също това за тяло(душ-олио)).

# 453
Не, повечето не лютят, на 1-2 съм попадала лютящи или от тези дето правят като перде като си измиеш очите с тях, но веднага ги разжалвам в душ гел. Но чета ревюта преди да купя, че да няма изненади.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 13:11 от Agent Provocateur

# 454
Аз също съм от използващите маслено почистване и има само една спирала, моят немесис, която се опита да ме остави без мигли. Много харесвам grandiose, обаче ми се отпечатва под веждите. Реших, че waterproof ще е отговорът на мечтите ми, обаче вместо това ми остави дупка на миглите след като пробвах да я мия с какво ли не. Любимото ми олио на Шисейдо е спряно, та се чудя с какво да го заменя, засега намирам само достойни балсами, но ми се ще и някое олио.

# 455
Кое на Шисейдо, прекрасна?

Аз успях да си намеря на Ибей и в срок на годност голяма бутилка 300 мл от Шисейдо Перфект cleansing oil на прилична цена и съм много щастлива от факта, но напоследък тествах и Sulwhasoo, както и Amore Pacific олиата и те също са чудесни продукти!

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 13:15 от Agent Provocateur

# 456
ММ минал през ici paris и предвид колко съм вманиачена по спирали ми купил тази... Ами, не е моята. Огромна четка, с която трудно се работи, нито издължава , нито извива , нито обем предава на миглите ми. Единственият плюс за мен е, че лесно  се маха. Ще я ползвам на работа, че не искам да я хвърлям, все пак ми е подарък, но не съм доволна

# 457
Дайте и шанс, спиралата не е лоша никак. Ползвам я в момента, а имам и 3 минита на Ланком в несесера си. Да, четката е ужасно голяма, но качеството е добро. Опитайте я с база или я оставете отворена за ден да поизсъхне или я опитайте с друга четка.

# 458
ММ минал през ici paris и предвид колко съм вманиачена по спирали ми купил тази... Ами, не е моята. Огромна четка, с която трудно се работи, нито издължава , нито извива , нито обем предава на миглите ми. Единственият плюс за мен е, че лесно  се маха. Ще я ползвам на работа, че не искам да я хвърлям, все пак ми е подарък, но не съм доволна
И аз не я харесах.

# 459
Само с топла вода ли? Или студена?
Агент, а от олиото не ти ли влиза в очите, не ти ли люти и щипе?🤔🤔
dolce, не съм пробвала със студена, само с топла.

# 460
Здравейте, момичета!
Заринала съм се с няколко бюджетни спирали, но все не мога да кажа, че съм очарована от ефекта им.
Може би грешката е и в мен, защото за парите, които съм дала за всички, можех да си купя една по-скъпа, която да е по-добра.

Най-добрата ми приятелка използва само Мейбълин (lash sensational)  и то от години. Казва, че прави миглите й страхотни, наистина й стои много добре и не иска да чуе за друга. За съжаление аз не видях нищо подобно при мен като ефект.

Колежка от работата ми похвали новата на Мейбълин, която се казва Скай Хай. Купих си и нея, определено е по-добра от другата на Мейбълин.

Имам една от серията на Лореал Парадайс, която бях чела, че е имитация на too faced. Тя тотално ми слепва миглите и се рони много.

Бях в ДМ преди време и помолих една от служителките да ми препоръча нещо, от което е доволна. Момичето ми каза, че не се гримира, но ще повика нейна колежка, която може да ми помогне. Обясних й, кои съм използвала и, че не съм много доволна от тях.  Дамата беше много отзивчива и ми предложи няколко спирали.
Първата спирала, която ми препоръча дамата беше спирала на марка, която не съм забелязала, че продават в ДМ - Miss Sporty. Спиралата е в жълта опаковка. Взех си я, като мога да кажа, че имаше много приличен ефект.
Предложи ми и една на друга марка на ДМ Тренд ит ъп, която беше в изцяло черна опаковка и имаше син надпис. Нея не си я взех.

# 461
Спиралите от Сефора, които са на тяхната марка са изключително добри за цената си, при положение че моите мигли са късички.  Аз нямам никакъв опит с дрогерийни спирали, но и някои от тези, които са по-висок клас не са чак толкова хубави ( например двойната на Худа, тази на Фенти и някои от Бенефит, Idole на Ланком също не работят при мен ).

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 16:51 от Galya_Dimitrova

# 462
Отново доказателство колко сме различни хората. Simple Smile
Аз също съм с къси мигли и много харесвам Lash idole на Lancome. Не слепва, стои добре, но определено не издължава кой знае колко миглите, по-скоро има естествен вид, но за ежедневието ми е супер.

Macstack също много ми допадна. Там вече ефекта с удължените мигли е “уааау”.

И аз вече приключих с дрогерийните спирали точно поради тази причина, че не попаднах на една читава.

Галя, благодаря за препоръката за спиралите на Сефора, би ли показала някоя от тези които си пробвала?

# 463

Тази вдясно е Outrageous Curl и е страхотна. Минито е последната от Нарс- Climax Extreme, изключително лесно се нанася (аз съм от непохватните Joy , също се сваля много лесно). Имам още неотворени на Сефора и Нарс.

# 464
  • варна
Откакто ползвам Нанолаш,драмата със спиралите приключи.Дълги , извити мигли точно ,както си мечтаех!Отгоре на всичко струва 65 лева!Направо безплатно,предвид купи щата спирали,които пробвах и не харесвах.Сега всички ми стоят супер и то с няколко движения на четката сутрин.Ако ще излизам се заигравам малко повечко за уау резултат.
Горещо ви препоръчвам Нанолаш!

Общи условия

Активация на акаунт