Спирала за мигли - тема №21

• 53 573
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
VanessaDE този комплект на МАС го има в още 2 цвята - фуксия (Relentlessly Red) и телесно/нюд (Velvet Teddy). Споделям само за информация Simple Smile
Аз съм много доволна от моето. То е "Lady Danger". Смятам че ми отива и ще си го нося всекидневно Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 02:32 от Lale_Lili

# 646
Аз август си взех тази на Мак, всичко беше наред. Ползвах я седмица ежедневно. После я зарязах и забравих. Вчера се сетих за нея и като я нанесох, поизсъхнала, натроши ми се по лицето, миглите ми клюпнаха, и все едно съм спала с нея и не съм я измила за през нощта. Повече няма да я купувам тая спирала. Хем малка разфасовка бях си взела, от магазин.

# 647
Здравейте Simple Smile Имам нужда от съвет.
Нова съм в носенето на спирала. Слагала съм такова нещо точно два пъти през живота си, защото нося твърди лещи и ме беше страх да не си замърся очите. Но ето че на 30+ реших, че искам да имам мигли Grinning
Купих си ето тази наскоро
https://makeup.bg/product/599649/
Обаче ми стои леко неестествена и доста твърда. И след това видях зор с премахването.
Ако някоя от вас носи лещи, бихте ли ми препоръчали хубава спирала, която да не дразни, да е подходяща за хора с лещи. И какво трябва да си купя за лесно премахване след това.
Ще съм ви много благодарна за насоки Blush

# 648
Аз нося лещи, всяка спирала ми е ок.Горепосочената е водоустойчива и трябва да се махне с нещо мазно преди измиване.Аз правя двойно почистващо вечер( с някакво хидрофилно олио за лице), иначе се продават двуфазни дегримьори за очи.

# 649
Взех си Mac Stack спиралата. Трети ден я ползвам, но не съм впечатлена - не мога да свикна как трябва да я нанасям и ми слепва миглите... Иначе се получава що-годе добър драма ефект.

Ще я ползвам, но не мисля да подновявам.

# 650
И аз съм с лещи (меки) от 16 годишна - нямам никакви ограничения за спиралите, но и аз практикувам двустъпково почистване с цел максимално нежно премахване на продуктите от грима.

Най-лесно (само с топла вода) се махат т.нар. tubing (тюбинг) спирали - те падат като "чорапчета" от миглите. Препоръчвам ги.

# 651
Тюбинг спирала е и тази https://www.google.com/search?q=maybelline+false+lashe+sensation … rc=ccyvheMTqe2VtM
Не съм с лещи, но не се рони въобще и се сваля като я накиснеш с топла вода, изчакаш малко да се размекне и с галещи движения на пръстите, от основата към върха на миглите пада

# 652
И от мен глас за показаната от Figs, изключително лесно се сваля само с вода, а и като цяло съм доволна от нея. Не се рони и  размазва.

# 653
Snapscara за съжаление я спряха.Бях зарибила всичките си колежки с нея.
Черната LASH SENSATIONAL е ужасна.Прави панда очи и няма сваляне

# 654
Черната LASH Sensational е с добавени масла. Не съм я ползвала, защото имаше мн лоши отзиви точно като твоя, за това препоръчах розовата-класическата, за която пък е пълно с хвалебствени отзиви из целия форум. Ползвам я от както е излязла (повече от 3-4 години вече) и така и не я смених- удължава, подрежда, дава обем, не се рони, не се размахва докато не я сваля по описания по-горе начин.

bl00dflowerz още нещо се сетих, пишеш че миглите ти не стават красиви със спирала. Като се има предвид, че не си ползвала до сега може би трябва да напиша 2 изречения за начина на слагане. Поставяш спиралата в основата на миглите и с леки зигзаобразни движения изтегляш към върха. Поподреждаш, ако трябва пак разресваш миглите, за да са разделени и чакаш да дръпне/просъхне. Нанасяш 2ри слой, ако искаш 3ти пак изчакаш и тогава го нанасяш.
Off topic: голям фен на маникюрите ти съм, сигурна съм и че със спирала ще си още по-красива и със завършена визия, не се отказвай ще откриеш начин и спирала.

# 655
Може би не ми изглеждат естествено, защото и никога не съм носила Grinning
Много благодаря за насоките, утре ще отида да видя тази, която ми предложихте, че определено тази която взех ми прави миглите като бетон и хич не ми харесва. Figs благодаря за поясненията, ще действам по твоите насоки Heartpulse

# 656
Е да, ако търсиш естественост само 1 тънък слой и разресваш, аз понеже съм по драмата и ти говоря за 3 😂
Дай си време да свикнеш, защото при всички положения око със спирала е мн по-красиво, подчертано и магнетично, отколкото око без.
Нищо друго да нямам по себе си, спирала и някакъв молив за контур-винаги, просто не излизам без, но това съм аз. Успех

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 15:15 от Figs

# 657
Блъд, не всеки харесва супер обемни мигли (както и обратното- естествени, леко подчертани), пробвай на теб какъв ефект ти харесва. Аз лично за ежедневието не обичам свръх драматичен ефект. Най-много като ефект харесвам подредени, добре сресани и извити мигли.
Аз съм много доволна от Burgundy brown цвета на препоръчаната по-горе спирала на Мейбълин. Много дискретен цвят (аз съм светъл типаж). Когато я купувах, не знаех, че съществуват тюбинг спирали и се чудех защо тази спирала не пада, не се рони, не се размазва (а бях забравила да я махна)...😁
Ако намеря, ще пусна и снимки...
Скрит текст:
Първата снимка е правена в колата, беше много слънчево (веждите ми изглеждат със странен цвят, но спиралата се е хванала доста добре като цвят). Даже отляво се вижда разликата между естествения цвят на миглите ми и със спиралата- на последните мигли не съм нанесла от спиралата в oсновата на миглите. Цветът Burgundy e много дискретен, не се натрапва. Втората снимка, както и третата, са правени вечер, а на четвъртата съм с един по-плътен или с два по-тънки пласта (за по-естествен ефект). Не умея да си снимам добре миглите😅, на живо спиралата си личи повече (понеже моите мигли са по-светли, разликата се забелязва доста).

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 23:30 от dolce miele

# 658
  • В къЩи.
Може ли да ми предложите серум за подхранване на миглите?

Имам периоди на "обновяване" им казвам аз,когато миглите ми се разреждат ,и не изглеждат много добре,но след 1-2 седмици започват да се възстановяват.
Но сега нещата вървят все на по- зле.По принцип нямам хубави мигли,но с подходяща спирала и умения си докарвах добър  вид,но сега ,особено на дясното око , буквално вече няма на какво да сложа спиралата...
Ако може нещо по - бюджетно ,с което да възвърна предишният си вид на миглите .

# 659
Много благодаря, Долче! Изчерпателна както винаги! Много ми хареса как ти стои тази спирала. Аз също съм много светла със светли очи. Така и не стигнах днес да видя спиралите, на определено ще я погледна тази. Записвам си Blush

Общи условия

Активация на акаунт