Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Dupnica
Ама че новина? Imp Dizzy Face
По-добре да не ходят в Ливан, след като си позволяват да измислят хакерска атака и да  дисквалифицират. Ако е така то значи, че атаката е за всички категории. Rage Animal Crying Cat Face

Любовта на феновете е видна - светлинки в картата на света за нашите и това не може да се промени от един конкурс или номинация. Sparkling Heart

А и според мен понпозна, парвенюшка организация на фона на какви каузи защитават Керем и Ханде - не подхожда! Те са земни, истинки човеци и измеренията, вижданията за света  им са други! Nature Earth Africa People Couplekiss

Не се кахърете момичета, каквото трябва ще стане!

Лека нощ от мен и тези сладури, които обича голяма част от света и има защо!

# 586
Ще ми липсва тази малак"Черешка" Кираз. Ще е много хубаво ако след време ги съберат отново тримата Керем, Ханде и Мая в общ проект. Ще е супер.

Лека нощ от мен с тези прекрасни фотоси. На едно много малко , но с голям талант момиченце.

# 587
  • София
Лека нощ, момичета!  Бъдете обичани по този прекрасен начин.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 09:47 от БлагаВест

# 588
BellОнези издайнически сълзи – търкулват се от радост и тъга. Идват от сърцето ти. Усмихнати, щастливи, доволни и тъжни. Това бе сбогуването на актьорите от сериала. Предадоха я и на нас. Щастливи, но тъжни. 15 месеца в очакване всяка седмица, преди да дойде краят. Толкова наслада за очите. Младост, зряла възраст с втори шанс, объркани чувства, предателства, ограбване на чувства…емоции, емоции. Успяха да ни ги предадат. Сериал, в който актьорите си помагаха. Незабелязано, с усмивки и любов. Намигване с шаловете на Неслихан, фондацията на Ханде, скритите реклами. Един екип, който показа, че и над 100 човека може да се разбират. Вероятно е имало и караници, но всичко остана там, зад екрана. Да им благодарим е малко. Та кой не обича любовта? Съдбата пресече пътищата на Ханде и Керем, а те ни влюбиха в себе си. Без натрапчивост и демонстрации, а с поведение. Ще ги следя, а вярвам и вие.
BellСценарият – разбира се, че в него имаше не дупки, а направо кратери, но вече са успяли да те пленят и прощаваш, чакайки следващата серия. А в оставащите 4 чакаме целувки, бебе, сватба. /лошото е, че нито с Икаруса, нито с Чавдара можахме да отидем, но поне на реална сватба да се класираме /дано не е в Америка, че изгоряхме/ – обобщавам – слаба организация и неизправност на превозните средства/
BellДнес /отдавна е нощ/ се питам – дали знаят какво ни дадоха? Чисто емоционално – една любов дочака своя края. Реално и сериално. Влюбиха ни в тях. И снощи дръпнаха завесата. Останаха сами с любовта си. Така, както и трябва. А ние…ние ще ги чакаме с нови проекти, с нови партньори и наследници. Но никога няма да е същото. Защото те ни дадоха своето време, а ние нашата любов.
BellИ нещо за група, в която се радвам, че попаднах. Тук нямаше обиди, налагане на мнения и скърцане със зъби. Всяка една от нас обичаше, нервираше се, благославяше.
BellПреди лека нощ – благодаря ви, момичета. На всяка една – за преводите, за шапката, за мненията, за усмивките, за това, което сте. Различни по своему, но вярвайки в това, което прави.

Скрит текст:
И нещо извън написаното - загледах "Островна приказка". Хареса ми. Не е същото, но пък има любов и кастът е добър.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 14:50 от st_ina

# 589
Добро утро момичета!
Пожелавам ви една слънчева и почивна събота.
С всеки ден сериала започва да ми липсва, неусетно незнам как мина една цяла година. Дано сценаристите се усетят скоро и да поканят екипа в нов сериал. Ще е хубаво.

# 590
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много добро настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 591
Керем ли откакто отслабна ми изглежда по-висок, кафето ли ми дойде малко и още ми се спи - не знам Joy

Добро утро Kissing Heart

Азисия, сега като те цитирах забелязах, че сама си усложняваш прикачването на изображения. Има доста по-лесен и бърз начин, но в крайна сметка както си свикнала.

# 592
Керем ли откакто отслабна ми изглежда по-висок, кафето ли ми дойде малко и още ми се спи - не знам Joy

Добро утро Kissing Heart

Азисия, сега като те цитирах забелязах, че сама си усложняваш прикачването на изображения. Има доста по-лесен и бърз начин, но в крайна сметка както си свикнала.

Здравей  Nalbantova кой е по лесния и бърз начин за прикачване на снимки за който споменаваш. Ще съм ти благодарна ако ми споделиш тъкмо и за мен ще е по лесно.

Много ще ми липсват тези малки сладури

# 593
azisiq, вероятно като свалиш снимката и после я прикачиш от устройството. Предполагам, че това ще ти предложи Марги 😉
Знам, че по погрешка ме призова, но няма нищо 😏
Скрит текст:
Ще сложа картинка, ако ще ти е по-лесно да ме разбереш.

И след това си прикачваш от устройството снимката, която искаш Simple Smile

# 594
Нещо ни объркаха имената, но нищо, разбрахме се. Joy Аз самата не мога да свикна още, че никнейма не ми е на кирилица както досега...

Налбантова, хубаво си онагледила, това е моят начин.

Азисия, ако не ползваш обаче мобилната версия, а настолна страницата изглежда така, над полето за писане избираш предпоследното.
Скрит текст:
Няма време да го оградя.

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 09:50 от Margarita N.

# 595
🌺Весела събота!🌺
Едно готино клипче, когато двама чаровници ми образуваха пеперуди в стомаха! 💖
https://www.facebook.com/groups/1198001857037872/permalink/1905094222995295/

# 596
Здравейте, много хубави снимки сте сложили.  Знаете ли как е инстаграма на Мая Бесол?  Това, което е изписано  @mayabesol  - от постовете по-горе - не отваря нищо. 

Много спокойна събота ви желая. 

# 597
Здравейте, много хубави снимки сте сложили.  Знаете ли как е инстаграма на Мая Бесол?  Това, което е изписано  @mayabesol  - от постовете по-горе - не отваря нищо. 

Много спокойна събота ви желая. 

Ето го

# 598
  • София
Неделен поздрав мили съфорумки. пожелавам денят ви да бъде най-спокойният и щастлив.

St_ina Такъв прекрасен обзор си направила, че бръкна дълбоко в душата ми. И отново ми стана носталгично. Но така ще бъде още доста време. Много ще ни липсват тези двама омайници. Заобичахме ги, като наши много близки роднини. Радвам се искрено, че този проект им помогна да се открият. И двамата са нежни души. Обичта им извира от душичките им. Много са деликатни и без да ни натрапват любовта си, без излишни пози и показност всички ние я виждахме. Една любов е за двама, не е за публиката. Нека сега да се насладят на нея. Да си отпочинат, да се забавляват. Има време и за новите им начинания.

Този Керем, как може да е толкова нежен и галантен. Какво прекрасно същество е. Ханде да си го обича и пази, защото това е мъж-мечта за всяка жена.

Прекрасници.....

# 599
Много му отива

Общи условия

Активация на акаунт