Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 191
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз все пак се надявам да ги поканят и да им се извинят, иначе те губят - милиони зрители от цял свят

# 571
Скрит текст:

-Аманъм! Обожавам душата ти! И всяка частичка, която неудържимо ме тегли към теб. Наистина ли си моя?! Възможно ли е такова щастие?
-С теб съм по-силна и по-жива! Твоя съм! От любовта ти разцъфтях! Обичам те! Аманъм!

Преди няколко дни си мислех: -Аз съм голям човек. Знам, че всяко нещо има край. Нали искам логичен и смислен завършек на приказката ни. Аз обичам тези хора. Животът е пред тях. Ще ни радват с нови проекти, ще ни правят съпричастни на красивата си любов, ще ни увличат след смислени и достойни каузи. Ще ни карат да се гордеем с тях. Няма да тъгувам!
А от вчера ме е налегнала такава тъга, че трудно се съсредоточавам в нещо. И понеже краят за нас още не е дошъл, тъгата ни ще е с удължено и нарастващо действие. Знае ли се, може пък така по-лесно да приемем края? Радвам се, че направиха сбогуването си сега, след края на снимките. Показаха ни неподправена емоцията от добре свършена любима работа, удоволствието че са я споделяли заедно последната нелека година и половина, че са успяли да развълнуват и влюбят половината свят в тяхната приказка, отдавна станала и наша. Много трогателни споделяния на Башак и Неслихан. Прекрасни Ханде, Керем, Кираз! Чудесен снимачен екип, позитивен, хармоничен и с уважение към работата на всеки. Възхитителен каст. С отдаденост, страст и много любов живяха героите си и ни направиха част от едно вълшебно приключение. Естествени, чисти, непринудени, откровени шемети, зареждащи с красота и любов. Време е за заслужена почивка. Време е да се върнат в реала и отдадат нужното внимание и любов на близките си. Да се поогледат за следващи проекти. И да продължат напред по-богати, по-силни, по-уверени.

Пристрасяваща красота, неотразим чар, трепетна, неутолима любовна жажда, очи в които потъваш и се губиш в море от спокойствие. Нирвана. Мигове, в които се разтапяш от щастие и се питаш - сън ли е?, - любов ли е? И ти се иска да извикаш пред целия свят: Животът е прекрасен!
Скрит текст:

Прекрасна, споделена, вълнуваща вечер, момичата!
Не тъгувайте! Реалът трябва да е по-красив от сериала!
Прекрасно описано както винаги Heart

Налбантова, +1.
 Просто няма смисъл, ако трябва да съм честна го намирам даже за унизително.

# 572
Smirk
Последни новини относно наградите на Murex  (от араби и италианки) – с Гугъл

„Ханде и Керем са били дисквалифицирани от надпреварата в категория „Награда на публиката“ преди няколко дни, поради съмнения в хакерска атака, манипулиране на резултати и пропадане в сайта за гласуване. Награда ще се присъди на техен изпълнител (засега).
Утре към обяд комисия се събира за окончателно решение какво да се прави и дали да се поканят и да им се връчи наградата, дали изобщо да се махне тази категория или да се даде на представител от Ливан.
В момента в Туитър тече акция в подкрепа на Ханде и Керем, за възстановяване на истинските победителите и искане да се поканят на 18 август в Ливан, където да им се връчи наградата.“

Ако искате да подкрепите ХанКер - хаштагът е този: #HanKerAtMurex

Иииииии..... като съм започнала на литературна тема, да продължа нататък... "Ще има пак звезди... и кучета ще има...  виещи към тях, като преди... "... Със сигурност лично Керем и Ханде не са направили хакерската атака, нито пък са манипулирали резултатите, за да бъдат лишени от заслуженото... Ама, нейсе... Те са си звезди, и филмът им е със звезден статус /и в прекия, и в преносния смисъл на думата/... Самите те толкова светят и толкова светлина има покрай тях, че ... да им .... имам наградата на ливанците... Smirk

# 573
На мен ми идваше  думичката, която започва с "П" и завършва с "едераси", но все пак сме възпитани хора и тия от Ливан да си вземат статуетката и да си е заврат ....... сещате се къде ... Sunglasses  Stuck Out Tongue Winking Eye
Хич да не се събира тази комисия и да не решават нищо. Щом са стигнали до решение да ги дисквалифицират, дали биха се зарадвали на тази награда, ако им я връчат? Бих нарекла тази комисия с една дума, която започва с "Т" и завършва на "ъпанари", но не си заслужава.
Исках много да ги видя, заслужават си наградата, но това отношение е повече от детско и глупаво.

# 574
# 575
Аз все пак се надявам да ги поканят и да им се извинят, иначе те губят - милиони зрители от цял свят
Дори да го направят, пак няма да е същото. Това петно, което слагат (образно казано), е грозно, обидно и дори да поканят отново Ханде и Керем, то нека не отиват. Онези не ги заслужават, щом допускат такива тъпотии да им минават през главата. Логично, че не Ханде и Керем са хакнали каквото са им хакнали, но нв по този начин трябваше да го правят.
Да бяха излъгали нещо, че резултатите са се загубили или каквото и друго да е, а не това. Чувствам се обидена, а дори не съм аз номинираната...
Ама кой нормален ще дисквалифицира Ханде и Керем, кой нормален... Не ми го побира акъла, честно. Адски тъпо такова. Все едно са ми обидили най-любимото нещо 😠

# 576
Все пак дано се осъзнаят организаторите от Murex , каква глупост са на път да сътворят.
А наградата си е награда, след година-две никой няма да се интересува как са я спечелили, просто в архива ще стои, че през 2021 г. след 2-годишна пауза Керем и Ханде от Турция са спечелили в категорията "Награда на публиката". Така, че все пак е по-добре да им присъдят наградата, друг е въпросът дали ще присъстват.
Дори да го направят, пак няма да е същото. Това петно, което слагат (образно казано), е грозно, обидно и дори да поканят отново Ханде и Керем, то нека не отиват. Онези не ги заслужават, щом допускат такива тъпотии да им минават през главата. Логично, че не Ханде и Керем са хакнали каквото са им хакнали, но нв по този начин трябваше да го правят.
Да бяха излъгали нещо, че резултатите са се загубили или каквото и друго да е, а не това. Чувствам се обидена, а дори не съм аз номинираната...
Ама кой нормален ще дисквалифицира Ханде и Керем, кой нормален... Не ми го побира акъла, честно. Адски тъпо такова. Все едно са ми обидили най-любимото нещо 😠

# 577
  • София
На мястото на Ханде и Керем няма да ги уважа с присъствието си, дори и да ги поканят. Да си я връчват наградата там и после да им я изпратят с куриер. Така те ще получат звучен шамар и ще се наложи да се обясняват на милионите им фенове. Щом е хакнат сайта и не признават победителите, трябва да анулират цялото класиране.

# 578
Глупостта вече е сътворена, ако тази информация е достоверна. Знаете как се носят новините, по-бързо от светлината, да не говорим пък за лошите новини, клюките и т.н.
Наградата носи нужната доза щастие, радост и гордост, когато си я спечелил честно и справедливо, а с тези твърдения тази награда не изглежда така спечелена. Може би задълбавам повече, отколкото трябва, но ми е като уронване на престиж или достойнство.

# 579
Като гледам всичките клипчета на Керем днес от сета, май наистина иска скоро да стане татко ... Wink

Heart Eyes

и аз си мисля, че иска вече да е татко.
но на лайфа са толкова сладки, че не мога да откъсна очи от тях.

# 580
Animal BeeТази награда не им е необходима! Дори да им я присъдят, те двамата не ще са щастливи и като я погледнат ще им е некомфортно. Айде бе, да не е Оскар! Излишна помпозност, показност и т.н., само като видях кадрите от залите и салоните ми се натрапваше излишна първенющина. Нашите са друг тип хора по-скоро арт-техно ... опростено, но креативно. Стилът им е друг.Flowers Herb
Моля, mi si да публикува онази карта на света, която беше почти цялата в зелено... това е най-голямата награда за тях, любовтта на милионите зрители.
Да се допълня, като типичен предствител на зодия телец - жалко за наградния фонд!

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 21:47 от Yassy_N

# 581
Дали ще идат в Ливан или не, ще се разбере. Но доколкото съм запозната това е доста престижна награда в арабския свят / дано не се бъркам/. Къванч Татлату и Сонгюл Йоден са нейни носители, Джан Яман и Демет Йоздемир също. Може и да има и други, но аз тези съм следила през годините. Така че, каквото стане, но не съм съгласна, че ще им е излишна.

# 582
Здравейте момичета. Току що влизам с страничката и какво да видя искат да дисквалифицират нашите в Бейрут. По- голяма тъпотия не бях чувала. Мисля си че всичко е нагласено зада не им се даде наградата. Не ги ли е срам. Керем и Ханде нямат нужда от това дано ако се окаже грешка и ги поканят да не идат. За да видят онези че така не се прави. В цял свят се вижда колко са известни постоянно в класациите са номер 1 и изведнъж видиш ли някаква си хакерска атака.
Не разбирам този хаштаг #HanKerAtMurex   къде се поставя в кой сайт и по какъв начин че нещо не разбирам много добре. Бихте ли ми обяснили

# 583
Наградата ни е заслужена. И да я признаят, успехът от победата няма да бъде така сладък. В Бейрут ми се искаше да ги видя, но след като поставят победата под въпрос...айде няма нужда да им вдигаме рейтинга.

# 584
  • София
Лека нощ от мен и тези сладури! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт