Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Имаше лайф. Бяха си вкъщи, а Керем как влюбено гледаше Ханде, направо не е истина!❤❤Невероятни са!

# 496
Лайв имаше. Керем си забравил пръстена на пръста, а Ханде - звездата, но са взели и... онова, не му знам името, с което щракат преди снимки 🥴
В един момент май искаше да я целуне по рамото, но се спря.. Каза Fuck няколко пъти, Ханде не си напраяи сефтето... Мисля, че искаха нешо да кажат, но нв го направиха.

# 497
Като гледам всичките клипчета на Керем днес от сета, май наистина иска скоро да стане татко ... Wink

Heart Eyes

# 498
  • Кърджали
Мина лайфа.Усмихнати, лъчезарни.Ханде леко сдържана, Керем щурав..
Керем оше бил с халката на Серкан. Питаха ги дали са си запазили нещо от сериала - костюмите им от първият и последмиат снимачен ден.
Дали искат да играят пак заедно - защо не..
Керею си каза неговото f.ck, не можело посшедмият лайф да мине без това.
Кратко беше, сдържами, уморени, но щастливи, влюбени

# 499
Току що свърши лайфа не успях да го сваря от начало. Ако някой може да го преведе  да каже за какво са говорели, много ще съм му благодарна.
От малко което видях Керем сияе от щастие, усмихва се когато говори с Ханде, а тя непринудена както винаги. Стори ми се че Керем искаше да целуни Ханде , но се спря в един момент.
Направо не мога да повярвам че вече свърши. Ще ми бъде адски мъчно. Надявам се двамата да работят върху общ проект.
Двамата изглеждаха толкова влюбено и щастливи, дано винаги бъдат така, ще им стискам палци. Родени са един за друг.

Едно голямо семейство

И тъкмо взе да се покачва рейтинга и сериала свърши

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 22:00 от azisiq

# 500
  • София
“Не плачи, защото е свършило, радвай се, че се е случило.” Казват мъдрите хора. Не мога да не плача. Гледах лайв-а досега. Мъчно ми е, момичета, много ми е мъчно! Защото повече лайв-ове - йок. Няма да ги виждаме повече заедно на сета. Свикнах с тях. С Керем, с Ханде, с Мая и с останалите. С шегите им, с загачките, с небрежното им държание и спонтанните им включвания. Приказката е сериалът, но екипът, който стои зад него, е още по-голяма приказка. Тя ще ми липсва двойно повече. Спирам дотук, защото наистина съм много емоционална в момента. Част от вас, по-чувствителните като мен, вярвам, ще ме разберете.
Хубава вечер! Heart

# 501
  • София
Това беше първият им лайф заедно, от дома им. Керем се извини, че е леко хремав. Прекрасни, усмихнати. Признаха си, че са доста уморени и затова предпичатат да останат сами. Керем благодари на всички фенове. Изпращат ни целувки за красивото пътешествие. Благодарят на всички за огромната подкрепа, която сме им оказали.

# 502
Завиждам на всички фенове които имаха възможността да се докоснат до тези прекрасни хора Ханде и Керем

Ще си липсват много

Последно на снимачния ден. Един голям професионален екип

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 22:29 от azisiq

# 503
  • Монтана
Каня ви на сватба. Отново.
https://ok.ru/video/2453221214947 - Най-накрая сватба
https://ok.ru/video/2453222787811 - Първият танц
https://ok.ru/video/2453227768547 - Да отпразнуваме любовта
https://ok.ru/video/2453232421603 - Втори шанс
https://ok.ru/video/2453233732323 - За живот без рак
https://ok.ru/video/2453230848739 - Ти си любовта

Кажете ако има някакъв проблем. Защото на мен от интернета ли от какво, на компютъра някои клипчета ту са ужасни, ту добре, пък на телефона нямам проблем с тях.  Ако трябва да ги правя наново ...
[/quote

Алекс, невероятна си! До земи ти благодаря! За труда ти, за отделеното време, за чудесния превод!
Много, много благодаря! Бъди здрава и много, много щастлива!

# 504
Като гледам всичките клипчета на Керем днес от сета, май наистина иска скоро да стане татко ... Wink

Heart Eyes

Ами, това е, момичета! This is it! Най-хубавото и най-важното предстои за тези двамата сладури! За нас остава да им се радваме! Всичко чудесно да им се случва в живота!!!💖💖
Гледам пак кадрите от днес - тя Мая не иска да се отделя от Керем, направо е като ваденка залепена за него! 🤩🥰

# 505
Мъчно ми е, момичета... но няма как.
Признавам си, че това беше сериалът, който ме накара отново да следя нещо с такъв интерес/след раждането на сина ми/, да си отделя свободно време, в което да го гледам и да забравям ежедневието. Моментите, в които го гледах ме пренасяха на едно друго място и ме накараха да вярвам, че наистина въпреки трудностите, винаги трябва да гледаме напред и да вярваме в себе си! Че не трябва да се отчайваме и да търсим вълшебства навсякъде, особено в малките неща. Сериалът много ще ми липсва и често ще си го преглеждам отново! На Ханде и Керем пожелавам да бъдат все толкова влюбени, да се сбъднат всичките им мечти заедно и да ни радват много и често! Личи им толкова много колко са щастливи, че са се намерили.... Blush

# 506
Момичета , стига сте се разстройвали Heart , винаги можем да гледаме сериала , а нашите сладури да заедно и щастливи в живота . И защо да нямат лайфове ? Не вярвам да спрат да са активни в социалните мрежи , все пак това е част от професията им Grinning
След НГ или напролет ги чакаме с нови проекти . Мисля ,че Керем ще промени брадата и косата само заради нов проект Heart Eyes

# 507
  • Монтана
“Не плачи, защото е свършило, радвай се, че се е случило.” Казват мъдрите хора. Не мога да не плача. Гледах лайв-а досега. Мъчно ми е, момичета, много ми е мъчно! Защото повече лайв-ове - йок. Няма да ги виждаме повече заедно на сета. Свикнах с тях. С Керем, с Ханде, с Мая и с останалите. С шегите им, с загачките, с небрежното им държание и спонтанните им включвания. Приказката е сериалът, но екипът, който стои зад него, е още по-голяма приказка. Тя ще ми липсва двойно повече. Спирам дотук, защото наистина съм много емоционална в момента. Част от вас, по-чувствителните като мен, вярвам, ще ме разберете.
Хубава вечер! Heart

Дори представа си нямаш колко добре те разбирам! Сякаш някой къса нещо от мен!Затова и не ми се пише!
Благодаря на всички,които споделяте и превеждате всичко, свързано с нашите любимци и любимия ни сериал!
Остава хубавото и неповторимо чувство, че бяхме частица от тази приказка!

# 508
Да си призная честно, и аз си поплаках.🥺Дори не мога да опиша какво чувствам. Сякаш се сбогувам с някой много близък, а всъщност са двама непознати. Толкова много свикнах с целия екип и с всички тези сторита и постове от сета. На финала съм сигурна, че ще плача, понеже съм си ревла.😁
Приказката за Еда и Серкан свършва, но тази на Ханде и Керем тепърва започва. Определено в лайва тази вечер се държаха по-отпуснато. Толкова са влюбени, че докато ги гледах и несъзнателно започвах да се усмихвам. Заслужават цялото щастие на света!🥰Невероятни са! Искрено съм им благодарна за всички емоции, които преживях благодарение на тях! Благодаря и на вас, момичета, че ви има и че преживяхме това приключение заедно, макар и виртуално!❤

Между другото в лайфа май споменаха за награждаването на Murex. Всъщност видяха въпрос и Керем започна да казва "Мю", а после Ханде каза, че няма да присъстват и нямат никаква информация за това. Разбира се, възможно е да са говорили за друго награждаване.

# 509
Привет прекрасни момичета! 🥰
Бърборанке, много добре те разбирам и аз 😊, усещам вече една душевна пустотата от завършека на сериала.😊
Ще свикнем, ще се радваме на новостите около Керем и Ханде, но в момента ми е тъжно. Толкова много хубави емоции ни подариха, благодаря им от сърце. Много, много любими ми станаха.
Пожелавам им вечно щастие заедно и дечица! ОБИЧАМ ГИ!

Общи условия

Активация на акаунт