Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Много хора ги обичат. Ето какво е написала в сторито си известната поп певица  Демет Акълън.
Цитат
Те спечелиха сърцето ми сега, ще обясня защо по -късно.
 Какви красиви сърца имате деца, какво да кажа

Опитаха се да кажат нещо. Керем започна с „Имаме какво да кажем“, но спря след като получи съобщение на лайфа.

Керем не може да си скрие чувствата. За момент тръгна да целуне Ханде по рамото, но се усети, че е на живо и се спря.      

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 00:25 от БлагаВест

# 511
“Не плачи, защото е свършило, радвай се, че се е случило.” Казват мъдрите хора. Не мога да не плача. Гледах лайв-а досега. Мъчно ми е, момичета, много ми е мъчно! Защото повече лайв-ове - йок. Няма да ги виждаме повече заедно на сета. Свикнах с тях. С Керем, с Ханде, с Мая и с останалите. С шегите им, с загачките, с небрежното им държание и спонтанните им включвания. Приказката е сериалът, но екипът, който стои зад него, е още по-голяма приказка. Тя ще ми липсва двойно повече. Спирам дотук, защото наистина съм много емоционална в момента. Част от вас, по-чувствителните като мен, вярвам, ще ме разберете.
Хубава вечер! Heart

Привет, Бърборанке много добре си го казала. Аз отдавна не съм се включвала, но ви следя непрекъснато, е разреваха ме тези сладури.... Sob Flowers Hibiscus

# 512
  • София

Ето къде ще нощува Азул тази вечер. Героите са уморени и трябва да ги оставят сами.

# 513
Не мога да ви изчета. Толкова много неща са се случили, а аз май по-добре, че бях цял ден на път. Ако трябваше да следя всичко, което се случва, сълзи нямаше да ми останат. И сега чета и рева. Баси серила, баси чудото, докъде ме докара. Sob

# 514
  • Кърджали
Spotify направи грвшката да ми припомни тази песенот годежа.

Отиде съня тази нощ

# 515
Слънце, и аз едва сега наваксвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Разтопиха ме. Керем държи ”своето” си детенце, а Башак ръката на ”нейното”. Децата за кратко се приобщиха Heart
А Ханде е прекрасна, да не й се нагледа човек Heart

# 516
  • Кърджали
Керем ще бъде страхотен баща.
Сещам се за едно стихотворение
"Най-добрите татковци в света
дарява ги Небето с дъщеря..."

А като го гледам с Мая... Просто той трябва да има дъщеря...

# 517
Явно по нощите ставам по-емоционална. Керем и дъщеричка, а дано. Cupid
Отивам да си ближа раните.

# 518
  • София
Ще си позволя да кача една много интересна информация, на която попаднах  във фейсбук. Надявам се да е достоверна. Твърдят, че тези красиви розови бисквитки, на които са изписани имената на Керем и Ханде, са изпратени като подаръци от българските фенове. Част от подаръците са се загубили по пътя, но точно тези бисквитки са намерили стопаните си. И най-важното, че и Ханде и Керем са ни удостоили с чест и са се снимали с тях.

# 519
58 седмици на живо, сами и заедно, преживявахме раждането на една голяма филмова любов и паралелно с нея и на една голяма реална любов. Ние сме щастливи хора. Пред нас, седмица след седмица, Еда и Серкан, Ханде и Керем откриваха чудото на своя живот и ние бяхме с тях. Пътуването беше незабравимо, емоциите истински за всички участници, в това число и за нас.
Беше прекрасно.
Сигурно ще дойде нещо друго... Но това преживяване ще остане завинаги с нас. Някъде там, в мислите ни, в чувствата ни, които подреждаме в тайните чекмеджета на нашето съзнание. Ще остане усещането, че сме били щастливи с нашите герои...
За мен беше велико удоволствие да бъда с вас в това пътуване...

# 520
  • Кърджали
Сарп Джан (Дениз) също си е взел последно сбогом с историята, въпреки, че неговият герой отдавна не е част от нея. Което пък показва, че всеки замесен има в сърцето си специално местенце за това приключение

Много аъм щастлив, че имах късмета да бъда част от този проект, в койтп се запознах с толкова прекрасни хора. Но всичко  хубаво си има своя край.. Довиждане, пудесни хора.
Башак

Днес много поплакахме, но това е зашото в последната 1.5 година много се смяхме. С доброто и лошото, с трудностите и привтното. Всеки край е ново начало. А най-хубавото нещо е да обичаш

Обичахнда те играя, Айдан Болат. С тялото ми, с душата ми, с ума ми се опитвах да ти дам живот, беше ми любим герой. Ще ми липсва. Пожелаваю си скоро пак да се срещнем. Кой зане кава жена ще се опитвам да пресъздам следващия път, и мислите ми за това как да ѝ дам живот ще отнемат съня ми, ще събудят пеперуди в корема ми. Ето това ме държи жива. Работата ми е да съм актриса. Опитвам се да разкажа вярно историята. Ако някъде съм сбъркала - простете. И нека всипки балони- сърца да са тези, коитп бяха до мен в тпва пътешествие

# 521
  • София
Flowers Sunflower Добро утро, момичета! Flowers Sunflower

Не ми харесва това, че всички се сбогуват с нас. Остават още 4 епизода, следователно още 4 седмици със сериала. Надявам се да се сещат за нас през това време и да не спират да промотират епизодите. Ще ми липсват… Много! Затова и не ми се пише. Отсега ви предупреждавам - настроенията ми ще се менят. Мога да изчезвам (защото не ми се пише), да съм тук и да коментирам други неща (за да се разсейвам), да мрънкам (защото искам да се оплача колко ми е мъчно) и т.н.

Усмихнат ден ви желая! Kissing Heart

# 522
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Heart

# 523
  • София
Ето нещо красиво и романтично, с което да стартирате деня си! Heart

# 524
Gift Heart

Лайфът с анг. суб.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 07:47 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт