Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Линде, и аз си плача заедно с Мая… Много, много ще ми липсват всички те! Heart

# 481
Все още има серий но като ги гледам сега и сълзите ми сами тръгват

# 482
Stuck Out Tongue Winking Eye

Голям образ е нашият Керемчо Wink

# 483
# 484
# 485
Не искам да ви досаждам, но да попитам, Ханде хареса ли публикацията на Керем от снощи?
Нямам инстаграм, а ми е интересно.

# 486
И аз ви чета и си рева и даже забравям да ви харесвам публикациите 😭😭😭

# 487
Керем с фенка Wink

Wink

Gift Heart

# 488
Гледам и нямам какво да напиша.
Край на един работен проект, ново начало в реала- само те.

# 489
Снимка от 1 еп. на 2 сезон

От феновете, които са били днес на сета:
Керем е успокоявал разтроената Мая: (с гугъл)

Фен: Желая ви скоро да имате собствено, на което да се радвате
Керем: Дано

# 490
Ще има специален лайф след няколко минути

# 491
Не искам да ви досаждам, но да попитам, Ханде хареса ли публикацията на Керем от снощи?
Споко, не досаждаш, но сега сме развълнувани и всеки си споделя нещо, има опасност въпроса ти за втори път да увисне без отговор. Blush
Аз също не ползвам Инстаграм, имах акаунт, но нещо не мога да съм на много места едновременно и следя предимно в Туитър.

Колко неща споделяте, чудя се преведените сцени от Алекс ли да подхвана, другите клипове ли Heart

# 492
  • Кърджали
Последно като гледах не го беше коментирала.
Обаче сноши забравих да пиша, че коментара на Неслихан беше много сладък. Обича си го тя този палавник. "Ако сега някой види тази снимка и му кажа че това е палавникът, дето прави всякакви щуротии на снимачната площадка, забравя си репликите, и изяжда всичката храна, която по принцип е за декор, няма да ми повярва.

Чакаме го този лайф Керем бей

# 493

Търси си Керем Ханденцето, търси си я... Обърна се да види дали върви след него и като не я видя.... си я повика... Ейййййй, сетих се сега за един цитат от Йовковата "Кошута"... Всъщност това е мотото на разказа... "Не го повика, както се вика, ами изблея като кошута... " Smirk

# 494
Благодаря Yellow Heart
Споко, не досаждаш, но сега сме развълнувани и всеки си споделя нещо, има опасност въпроса ти за втори път да увисне без отговор. Blush
Аз също не ползвам Инстаграм, имах акаунт, но нещо не мога да съм на много места едновременно и следя предимно в Туитър.

Колко неща споделяте, чудя се преведените сцени от Алекс ли да подхвана, другите клипове ли Heart

Общи условия

Активация на акаунт