Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Явно само аз не плача в тази тема независмо по каква причина- умиление, мъка или просто за масовката.
Пренавивам си касетата с Бяла роза на молив / вече 30 мин №@$$%%/, пуснала съм си Славка Калчева на телефона и съзерцавам Керем бей на екрана - време за медитация.

Оммммммммммммм

Кучето на Ханде когато е в близост до Мави е или много тъжно или уморено... Какво ли преживява?

# 556
# 557

Благодарственото обръщение на Неслихан Йелдан към всички фенове по света.
Цитат
Скъпи международни фенове. Благодаря ви за това фантастично пътешествие. Вие сте невероятни. Никога няма да забравя вашата подкрепа и лоялност към нашата работа.
Загубена от любов.

Eeeeeeeeeeeee, ама... Как превеждат финалните думи.... Просто аз оставам без думи... Smirk Жената казала - "С много любов", те превели ... загубена от любов.. Все пак lots e различно от lost... Карай, нейсе.... Важното е любов да има... Sparkling Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
# 559
Нося ви още кадри от вчера на Мая и Керем. Може и да се повтарят, но нека има. Revolving Hearts

# 560
  • София
Изгледах последният лайф на Ханде и Керем. Накратко най-интересното, което имаше в него.

- Ханде твърди, че никога не е казвала любимата думичка на Керем "f..k". Но той й каза, че има видеоклип от нея, който ще го сподели след няколко месеца.

Фен написа, че много ще ни липсват. И двамата отговориха, че и ние ще им липсваме.
Попитаха ги защо скоро не са правили лайф. Те казаха, че наистина скоро не са се включвали на живо, но това е и защото нещата в страната в момента не са добри.

На самият лайф този път Керем не прочиташе точните въпроси. Но на един от въпросите оставам с предположението, че беше свързан с предстоящите награди в Бейрут. Защото и двамата отговориха, „Няма да можем  да се присъединим." Явно ги питат защо. А те отговориха нещо от рода, че нямат покана точно за това състезание. (Дано не съм го разбрала правилно.) Не ми се вярва да не присъстват. Ще видим.

Някакъв фен ги попита дали работят по въпрос за Мави или губим надежда. Керем попита, какво се опитва да каже?  Ханде явно разбра въпроса и каза, че засега няма, може би в бъдеще!

Тогава Керем попита Ханде, "Би ли искала да играеш отново с мен?" Тя отговори: "Много бих се радвала да играя". /Керем/ - С мен? /Ханде/ Да!  /Керем/ Сигурна ли си? /Ханде/ Защо ме питаш толкова подробно?           /Керем/ Предполагам, че ти е скучно с мен. /Ханде/ Не, разбира се че не. Ти винаги си толкова сладък партньор.

Друг фен ги попита "Може би отново ще играете в сериал заедно след 20 години?" - Ханде попита на колко години ще бъде Керем след 20г. /54/ А Ханде на 47.

Попитаха ги какво са си взели за спомен. Керем каза, че си е взел много неща. Показа халката на Серкан, татуто на ръката на Ханде. Ханде обясни че това тату, което са й правили всеки ден, е станало нейния късмет. Всеки ден 58 седмици. Тя каза, че пази костюмите от първият  епизод.

Накрая Керем помоли Ханде да каже нещо за него. На въпроса й защо е нужно, той каза че това му харесва. Би  могла да каже някои неща за него. Имал предвид, колко много го обича. Ханде му отговори хитро: "Не казах ли, че се радвам, че те имам за партньор?"  Тогава Керем само въздъхна: "Ех, Ханде Ерчел." 

# 561
  • Кърджали
Ох, сума ти време правя субтитрите и накрая програмата ми се келеши и не ще да ги вгражда. Ще се гръмна....

# 562
Още снощи ми направи впечатление това Ханде Ерчел. Някак ми прозвуча като да се шегува често с нея по този начин сякаш пренасяйки в реала обръщението на Серкан към любимата Еда Йълдъз. Joy

# 563

-Аманъм! Обожавам душата ти! И всяка частичка, която неудържимо ме тегли към теб. Наистина ли си моя?! Възможно ли е такова щастие?
-С теб съм по-силна и по-жива! Твоя съм! От любовта ти разцъфтях! Обичам те! Аманъм!

Преди няколко дни си мислех: -Аз съм голям човек. Знам, че всяко нещо има край. Нали искам логичен и смислен завършек на приказката ни. Аз обичам тези хора. Животът е пред тях. Ще ни радват с нови проекти, ще ни правят съпричастни на красивата си любов, ще ни увличат след смислени и достойни каузи. Ще ни карат да се гордеем с тях. Няма да тъгувам!
А от вчера ме е налегнала такава тъга, че трудно се съсредоточавам в нещо. И понеже краят за нас още не е дошъл, тъгата ни ще е с удължено и нарастващо действие. Знае ли се, може пък така по-лесно да приемем края? Радвам се, че направиха сбогуването си сега, след края на снимките. Показаха ни неподправена емоцията от добре свършена любима работа, удоволствието че са я споделяли заедно последната нелека година и половина, че са успяли да развълнуват и влюбят половината свят в тяхната приказка, отдавна станала и наша. Много трогателни споделяния на Башак и Неслихан. Прекрасни Ханде, Керем, Кираз! Чудесен снимачен екип, позитивен, хармоничен и с уважение към работата на всеки. Възхитителен каст. С отдаденост, страст и много любов живяха героите си и ни направиха част от едно вълшебно приключение. Естествени, чисти, непринудени, откровени шемети, зареждащи с красота и любов. Време е за заслужена почивка. Време е да се върнат в реала и отдадат нужното внимание и любов на близките си. Да се поогледат за следващи проекти. И да продължат напред по-богати, по-силни, по-уверени.

Пристрасяваща красота, неотразим чар, трепетна, неутолима любовна жажда, очи в които потъваш и се губиш в море от спокойствие. Нирвана. Мигове, в които се разтапяш от щастие и се питаш - сън ли е?, - любов ли е? И ти се иска да извикаш пред целия свят: Животът е прекрасен!

Прекрасна, споделена, вълнуваща вечер, момичата!
Не тъгувайте! Реалът трябва да е по-красив от сериала!

# 564
Много ти благодаря!
Изгледах последният лайф на Ханде и Керем. Накратко най-интересното, което имаше в него.

- Ханде твърди, че никога не е казвала любимата думичка на Керем "f..k". Но той й каза, че има видеоклип от нея, който ще го сподели след няколко месеца.

Фен написа, че много ще ни липсват. И двамата отговориха, че и ние ще им липсваме.
Попитаха ги защо скоро не са правили лайф. Те казаха, че наистина скоро не са се включвали на живо, но това е и защото нещата в страната в момента не са добри.

На самият лайф този път Керем не прочиташе точните въпроси. Но на един от въпросите оставам с предположението, че беше свързан с предстоящите награди в Бейрут. Защото и двамата отговориха, „Няма да можем  да се присъединим." Явно ги питат защо. А те отговориха нещо от рода, че нямат покана точно за това състезание. (Дано не съм го разбрала правилно.) Не ми се вярва да не присъстват. Ще видим.

Някакъв фен ги попита дали работят по въпрос за Мави или губим надежда. Керем попита, какво се опитва да каже?  Ханде явно разбра въпроса и каза, че засега няма, може би в бъдеще!

Тогава Керем попита Ханде, "Би ли искала да играеш отново с мен?" Тя отговори: "Много бих се радвала да играя". /Керем/ - С мен? /Ханде/ Да!  /Керем/ Сигурна ли си? /Ханде/ Защо ме питаш толкова подробно?           /Керем/ Предполагам, че ти е скучно с мен. /Ханде/ Не, разбира се че не. Ти винаги си толкова сладък партньор.

Друг фен ги попита "Може би отново ще играете в сериал заедно след 20 години?" - Ханде попита на колко години ще бъде Керем след 20г. /54/ А Ханде на 47.

Попитаха ги какво са си взели за спомен. Керем каза, че си е взел много неща. Показа халката на Серкан, татуто на ръката на Ханде. Ханде обясни че това тату, което са й правили всеки ден, е станало нейния късмет. Всеки ден 58 седмици. Тя каза, че пази костюмите от първият  епизод.

Накрая Керем помоли Ханде да каже нещо за него. На въпроса й защо е нужно, той каза че това му харесва. Би  могла да каже някои неща за него. Имал предвид, колко много го обича. Ханде му отговори хитро: "Не казах ли, че се радвам, че те имам за партньор?"  Тогава Керем само въздъхна: "Ех, Ханде Ерчел." 

# 565
И в класацията на Digilup сме № 1 (даже половината е пълна с нашите хора Wink)

# 566
  • Кърджали
Най- накрая и дано да няма някакви проблеми.

Последният репортаж от снимачната площадка
https://ok.ru/video/2455387966179

Линде, това със сериал след 20 години не беше въпрос на зрител. Това беше  вметка на Керем, че може би ще играят пак заедно след 20 години. Което пък показва, че влюбеното момче вижда Ханде в живота си и след 20 години, сигурно  и след 50

# 567
  • София
Най- накрая и дано да няма някакви проблеми.

Последният репортаж от снимачната площадка
https://ok.ru/video/2455387966179

Линде, това със сериал след 20 години не беше въпрос на зрител. Това беше  вметка на Керем, че може би ще играят пак заедно след 20 години. Което пък показва, че влюбеното момче вижда Ханде в живота си и след 20 години, сигурно  и след 50
Благодаря ти за вметката Алекс.  Не съм го доразбрала.
Иначе Керем си има дългосрочни планове. Вече подготвя сценария за след 20 години.

Ето ви нещо за повдигане на настроението и изплакване на очите. Един невероятен Керем. Както каза днес журналистът интервюирал Ханде, Керем е спечелил някаква класация за най-мускулест мъж. Ханде малко несериозно го прие, засмя се. Явно вече е свикнала да го гледа, но на нас не ни е все тази. 

# 568
Последни новини относно наградите на Murex  (от араби и италианки) – с Гугъл

„Ханде и Керем са били дисквалифицирани от надпреварата в категория „Награда на публиката“ преди няколко дни, поради съмнения в хакерска атака, манипулиране на резултати и пропадане в сайта за гласуване. Награда ще се присъди на техен изпълнител (засега).
Утре към обяд комисия се събира за окончателно решение какво да се прави и дали да се поканят и да им се връчи наградата, дали изобщо да се махне тази категория или да се даде на представител от Ливан.
В момента в Туитър тече акция в подкрепа на Ханде и Керем, за възстановяване на истинските победителите и искане да се поканят на 18 август в Ливан, където да им се връчи наградата.“

Ако искате да подкрепите ХанКер - хаштагът е този: #HanKerAtMurex

# 569
Хич да не се събира тази комисия и да не решават нищо. Щом са стигнали до решение да ги дисквалифицират, дали биха се зарадвали на тази награда, ако им я връчат? Бих нарекла тази комисия с една дума, която започва с "Т" и завършва на "ъпанари", но не си заслужава.
Исках много да ги видя, заслужават си наградата, но това отношение е повече от детско и глупаво.

Общи условия

Активация на акаунт