Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Съвсем топло...  Нашата кралица  Бамби.

# 541
  • Кърджали
БРО, споменал се е вампира и аз се появявам....
Наистина, много подраниха със сбогуванията, принципно с чака поне да дойде време да се излъчи последната серия. Но явно емоцията в тях е прекалено силна, та не се сдържаха.
И ще си липсват и ще лкпсват.. Алиджан с неговите  влогове от снимапната площадка. Сарп и Анъл с лиготиите си. Башак с почти мелахоничната си красота и хубав глас. Неслихан, която май наистина аха да се навие да си осинови Керем. Керем и Ханде, покрай които беше дъжд от любовни стрелички, та с всяко тяхно "ние сме само приятели" пращаха Амур в дълбока депресия. Сладките дечица... Абе, неповторим каст.
За мен краят ще настъпи с последната серия, дотогава нишо не е свърлило. Но екипа си заслужи почивката. Хвърлиха зверски труд, полупиха огромна обич. Сега да попиват докато дойде времето за новите им проекти. Ще се радвам да видя всеки от тях на екран.

# 542
Здравейте

# 543
# 544

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 13:51 от sani1212

# 545

Eееее, Керемчик... Защо се спря?!...  Знаем колко много обичаш това момиче... Не лишавай него и нас от това удоволствие - да покажеш колко си влюбен и колко я цениш... Sparkling Heart
А, фендома, в това число и себе си слагам щеше да е в екстаз!💖💖💖💖
Не ви ли се струва хубав знак това, че Керем е забравил върху ръката си точно халката на Серкан! Дали ще последва нещо... 🧐🥴🥰🤩

# 546
Изобщо да не я сваля тази халка, ами да води Ханде към гражданското! Няма какво да се мотае! 😆😁❤️

# 547
Марги, Диамант и систърът са нови, аз пък се възползвам, че Диди я няма, за да открадна първото място в агитката на Керем. Само с Алекс трябва да се преборя. Grinning Ама за Алекс е вампирът, следователно за мен остава Керем, тамам?

Това черно-бяло великолепие не мога да не го повторя! 🤩

# 548
Изобщо да не я сваля тази халка, ами да води Ханде към гражданското! Няма какво да се мотае! 😆😁❤️
Ааа, нека се мотае. Имаме тестове да си пускаме, Чавдара да заредя и винетка да му купя. Дрехи, рокли, деколтета и такива неща, отделно имаме още две-три килца за сваляне ( някои)... Тогава ще я води 😆
А и mi_si трябва да превърти касетката с "Бяла роза". Някои от вас може да си спомнят колко време отнема това, когато се прави с молив или химикал 😉

# 549
  • София
Може да е нелогично, но аз мисля че са избрали най-точното време за сбогуване на екипа на СЧК. Снимките по сериала свършиха. Всички артисти, сценаристи, оператори, помещен персонал вече нямат работа на сет. Полага им се една заслужена почивка. Ако трябваше да направят прощалното парти след излъчването на последният епизод, това значи чак на 8 септември. Тогава е почти невъзможно да се съберат всички. Едни ще са заминали на почивка, други може би ще започнат нови проекти и няма да имат възможност да дойдат. Нашите пиленца може вече да са отпътували някъде далеч. А без тях парти не става. Така че всичко е предвидено с точност. Ние сега ще си ги гледаме и ще им се радваме. А когато приключи и последният епизод ще очакваме новите им проекти и най-важният - житейският им проект.

Нашата прекрасна капчица Майа е качила в сторито си днес ето тази снимка с нейният любим батко Керем.

А Мави много добре си изпълнява мисията по гледането на Азул. Както се вижда, добре се разбират.
През това време Ханде и Керем да си отпочинат насаме. Чака ги дълъг път.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 15:19 от БлагаВест

# 550
  • Монтана
Слънце, и аз едва сега наваксвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Разтопиха ме. Керем държи ”своето” си детенце, а Башак ръката на ”нейното”. Децата за кратко се приобщиха Heart
А Ханде е прекрасна, да не й се нагледа човек Heart

Алекс, моля те, преведи този откъс !Нещо подразбрах, но много ми се иска да разбеа какво казват, какъв е този водопад от емоции и смях, както и сълзи в очите!
Предварително благодаря!

# 551
  • София
Журналист е засякъл Ханде на излизане от нейната агенция. Взел е кратък репортаж от нея.
На въпрос за твърдението, че ще направят проект с любимият й Керем Бюрсин, тя отговаря че засега няма нищо такова. От друга страна, на информацията, че е  проведено проучване за най-мускулести мъже, в което Керем Бюрсин зае първото място, разсмя Ханде Ерсел. На въпрос ще почиват ли, тя отговори положително.

# 552
  • Кърджали
Я, не бях попадала на целия репортаж. Просълзих се и аз накрая, да му се не види... Това са неповторим екип
Сега ще сваля клипа и направо ще му сложа субтитри.

# 553
  • Монтана
Я, не бях попадала на целия репортаж. Просълзих се и аз накрая, да му се не види... Това са неповторим екип
Сега ще сваля клипа и направо ще му сложа субтитри.

Велика си, Алекс!
И аз плаках от умиление!

# 554
Не сме изгледали докрай настоящият им сериал, те я питат за нов проект Joy

Общи условия

Активация на акаунт