Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 98) 🍑

• 33 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Sparkling HeartДобро утро, щастливи слънчеви момичета!
Nature SunnyСлънчеви защото огрявате с добро и чувствено присъствие темата.
Flowers Four Leaf CloverЩастливи с това /в т.ч. и аз/, че макар и виртуално сме част от приказката "Почукай на вратата ми" и вълнуващата ни приказка Ханде Керем /ХанКер/. Изчетох всичките, Ви емоционални среднощтни постове и споделям чувствата ви на 100%. От видяното в споделените клипове и лайфа на двамата ни любимци, изникват в мислите ми три думи МЕКОТА, ХАРМОНИЯ, ЛЮБОВ. Това бе необходимо на този тъй объркан свят и нашите КАМАНЪМ ни го дадоха, ... човешки, загрижено, неподправено с много любов и съпричасност. НЯМА КАК ДА НЕ ГИ ОБИЧАМЕ!:revolving_hearts:

# 526
Аз едва тази сутрин осъзнах, че всички свърши. А тъкмо ви открих. Вие сигурно ще се пръснете и вече няма да споделяте инфо, снимки  и гифчета за Ханде и Керем, а ми е толкова приятно сутрин докато си пия кафето да вляза тук, денят ми стартира позитивно и нищо не е в състояние да ми развали настроението.

За такива като мен, които не знаят много добре английски, казват ли нещо интересно на лайфа?
И аз ви желая един слънчев и спокоен ден Nature Boom Flowers Watermelon

# 527

Eееее, Керемчик... Защо се спря?!...  Знаем колко много обичаш това момиче... Не лишавай него и нас от това удоволствие - да покажеш колко си влюбен и колко я цениш... Sparkling Heart

# 528
Diamand, няма да се плашиш. И аз съм нова и тъкмо открих темата, мадамите и всичко останало, но като виждам каква мъка е настъпила, няма скоро да опустее темата. Отделно, че всяка втора мадама тук, има разни мераци спрямо Керем и не мисля, че ще някоя ще позволи темата да остане без баклава и локум 😉

mury, точно тук се засили да й направи една смучка на раното, но се спря. Защо? ЗА-ЩО? Искам обяснение, писмено, на видео и нека повторят, за да си завърши започнатото 😉

# 529
Благодаря на Миси, че е толкова ранобудна и сподели лайфа със суб , денят ми започна с усмивка до ушите! Прекрасни , прекрасни хора , които успяхме донякъде да опознаем и сигурна съм никоя от нас не съжалява затова! Може и сценарият да ни е изнервял, може и да не сме гледали редовно епизодите, но нищо от това няма общо с Ханде и Керем, те са нашето откритие и обща лудост. Дано да продължават да са активни в инстаграм и туитър , защото така свикнахме с тях... Heart

# 530
И на лайфа бяха прекрасни... Освободени и маааааалко уморени.. Керем в своя неподражаем стил помоли Ханде да каже нещо за него, например... колко много го обича и т.н. и усмивката и на двамата цъфна на устните им... Simple Smile Закача си я той още от ден първи, но тя сериозно обясни, че винаги  би била склонна да играе с него, защото той е партньор ТАТЛЪ - много мотивиращ и подкрепящ... Алах, Алах.. Със сигурност ще бъде за нея такъв и в реала, не само в сериала...  Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 10:06 от mury9

# 531
  • София
След една много емоционална нощ на сбогуване, ви казвам Добро утро!
Утрото винаги е по-мъдро от нощта. Ще си потъгуваме от раздялата, но животът продължава. Не вярвам тези лудетини да ни забравят. Както и ние няма да ги забравим. За нас те ще си останат Голямата любов, завинаги.

Феновете веднага са направили колаж. Много красив. Това ще бъде "Почукай на вратата ми" - 3-ти сезон. 

# 532
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Можеше, да изчакат до финала преди да се сбогуват. Отсега съм настроена носталгично, а има още 4 епизода. Много ми е мъчно. А тези двамата са просто прекрасни. Gift Heart

# 533
И днес сме в класацията на СОМЕРА Wink

и Адба Wink

Gift Heart

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 11:07 от mi_si

# 534
  • София
Първи и последен лайф. Има разлика, нали?

Скоро пак по вестниците ги бяха разделили. А може би така са разделят силно влюбените. Първо си се напрегръщат и нацелуват хубаво и после си казват сбогом. Това е нов метод за раздяла. Така не тъгуват, защото знаят, че вечерта ще повторят отново упражнението.  

Благодарственото обръщение на Неслихан Йелдан към всички фенове по света.
Цитат
Скъпи международни фенове. Благодаря ви за това фантастично пътешествие. Вие сте невероятни. Никога няма да забравя вашата подкрепа и лоялност към нашата работа.
Загубена от любов.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 11:04 от БлагаВест

# 535
# 536
  • Dupnica
Revolving Hearts Здравейте дами,
Чета и не спират да бушуват противоречиви чувства в мен - от радост за нашите любими актьори, че ще се отдадат на почивка, до жал, че приказката свършва / все още има да гледаме красота и любов в четири серии/. Revolving Hearts

Измина за мен почти година откакто ви намерих, година в която с трепет чаках всяка събота/сряда за среща с Еда , Серкан и компания и ВАС, които сте една страхотна фурия - емоция, информация, красоти, споделени възгледи и всичко ,което зарежда човек, прави деня по-лек, красив и смислен! Flowers Hibiscus Yum

Убедена съм, че темата няма да утихне, ще има още много какво да следим от  реалния живот , да споделяме и да се вълнуваме. Sparkling Heart

Благодаря на целия страхотен екип за емоцията и красотата на чувствата, които ни представиха с приказката за споделената любов

Не мога да опиша колко много ме радват

На всички прекрасен ден, та макар и петък-13! На късмет да е! Gift Heart

# 537
Азул е поверен на Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538

gali-viki, точно това се каня да отбележа от сутринта и аз, но все не успявам - петък, 13-ти е. Пък уж твърдя, че не съм суеверна Joy

Налбантова, вие с Диамантчето нови, нови, колко да сте нови... Аз какво да кажа, която съм тук от има-няма седмица Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 539
  • София
Марги, Диамант и систърът са нови, аз пък се възползвам, че Диди я няма, за да открадна първото място в агитката на Керем. Само с Алекс трябва да се преборя. Grinning Ама за Алекс е вампирът, следователно за мен остава Керем, тамам?

Общи условия

Активация на акаунт