Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 93 475
  • 845
  •   1
Отговори
# 90
Natka, това точно се сменя и преди струваше 35лв.(обикновената приставка без сензори)В сервиза на Филипс ще ти кажат.
Много благодаря!
Ще търся координати тогава. Точно най-базовата Лумеа имам, мисля че е 1995, тя даже няма други приставки а е само с една.
Хич не ми е ясно как съм успяла да я издокарам така надраскана, уж внимавам като я почиствам и само с микрофибърната кърпа както те са писали... Ама щом го има това за смяна, явно не съм само аз.

# 91
Като се счупи моята пластина на 1995 звънях да питам дали я сменят по гаранция( отдавна беше) и казаха, че по принцип Лумеа не се ремонтира ако е в гаранция, а се сменя уредът , затова от мястото, от където я купих, ми я смениха за 1997 с доплащане(нямаха 1995), но в сервиза имаха такава резервна част на горепосочената цена.

# 92
Преди колко време е било това?
Дано все още да имат, че този модел мисля че и не се предлага вече.

# 93
Преди колко време е било това?
Дано все още да имат, че този модел мисля че и не се предлага вече.
Доста отдавна, но не пречи да им звъннеш.Единствено не помня кой сервиз беше, но сигурно съм го намерила в нета.Също виж из ибей или амазон за такава част, някой път изкачат на супер оферта ако в Бг няма.
https://www.philips.bg/c-m/consumer-support#card=ACCESSORIES_GR

https://www.philips.bg/c-w/support-home/servizen-lokator.html#location=София

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 19:44 от ДХ3

# 94
След 2 дни опити да се свържа със сервиза към който ме насочиха от Филипс, най-сетне се намери някой да си вдигне телефона там... само за да ми кажат че за 1995 вече не поддържат нищо.
Сега остава да реша дали ми се дават толкова пари за нов фотоепилатор, че да дебна по черния петък за по-изгодна оферта.

# 95
След 2 дни опити да се свържа със сервиза към който ме насочиха от Филипс, най-сетне се намери някой да си вдигне телефона там... само за да ми кажат че за 1995 вече не поддържат нищо.
Сега остава да реша дали ми се дават толкова пари за нов фотоепилатор, че да дебна по черния петък за по-изгодна оферта.
Жалко Sad

# 96
Старичък модел си е, не се надявах особено. Но пък трябваше да пробвам, нищо не губя. До скоро дори не знаех че е някаква опция, запомнила съм че на Лумеа нищо не се подменя.

# 97
Старичък модел си е, не се надявах особено. Но пък трябваше да пробвам, нищо не губя. До скоро дори не знаех че е някаква опция, запомнила съм че на Лумеа нищо не се подменя.
В гаранция не се подменя, така е.Реално сензорите са единствената част, която може да се смени безболезнено и явно и да се счупи по-лесно, да я затрие човек.За новите модели не знам има ли приставки като опция да се закупят .

# 98
Ами вероятно има, понеже дамата с която разговарях на клиентския телефон на Филипс попита какъв модел е и ме насочи към сервиз в София като най-зареден с такива неща. Ако изобщо нямаше вариант, би трябвало това да ми каже. Служителят от сервиза също първо попита за модела и после каза изрично че за този модел "вече не се предлага нищо".
Нищо де, поне опитах. А пък споделеното може евентуално да влезе в работа на някой друг със сходен проблем но по-нов модел Лумеа.

# 99
Здравейте, включвам се с бърз въпрос.
Чета инструкцията на моята Lumea и попадам на това, цитирам :Once the hairs stop growing back, which usually happens after 4 treaments,you no longer have pretreat your skin before you use the device.
Превеждам си го, че след 4та процедура, ще има зони без окосмяване и тогава преди  фотоепилация не трябва да ги обезкосмявам.
Така ли е?
В моят случай аз използвам самонръсначка и минавам наред целият крак, например. Значи ли това, че трябва да не минавам по зоните, където вече са опадали? Или би ли навредило това по някакъв начин? Звучи малко странно да се вглеждам в банята на всяко косъмче. Без много да се заничам минавам наред(вкл. И на зоните, където значително намаля окосмяването. Просто минавам навсякъде... ) Пречи ли това?

# 100
Минавайте си навсякъде , разбира се.

# 101
Няма да навреди, естествено. Пише просто че вече не се налага да правиш нещо предварително там където не расте нищо. Стига да не си раздразниш кожата, не пречи.
И аз имам тук-там по някой косъм останал по краката, как ли пък няма да се прицелвам, особено с моите минус 5 диоптъра Joy Те и всички косми да ми бяха налични, пак нямаше да ги виждам...

# 102
Благодаря

# 103
  • В къЩи.
Здравейте, Днес направих втората процедура и на стъкълцето/прозорчето на уреда останаха 2-3 малки петънца ,който не успявам да избърша,нито със суха ,нито с влажна кърпичка.
Това нормално ли е?

# 104
И при мен е така. Не успявам да изчистя петънцата по никакъв начин. Ако някой се е справил с този проблем, ще съм му много благодарна да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт