Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 765
  • 845
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Снощи забелязах на триъгълника, че имам няколко подкожни косъмчета🙄Някой друг дали е забелязал подобно нещо? До сега не съм имала подобен проблем.

# 271
  • София
Снощи забелязах на триъгълника, че имам няколко подкожни косъмчета🙄Някой друг дали е забелязал подобно нещо? До сега не съм имала подобен проблем.

даа,аз имам по ръцете и вече не знам как да реша проблема и по няколко пъпки ми излизат-само на ръцете.

# 272
  • В къЩи.
Има ли смисъл са правя процедури през две седмици при положение ,че вече нямам никакво окосмяване?
Предстой ми шесто " святкане"и  не знам дали да отложа или да продължа през две седмици докато направя десетина процедури.
Какво ще ме посъветвате?

# 273
Отлагаш. Първо през месец, после по-рядко. Аз вече се святкам веднъж на половин година и то, като се сетя...

# 274
Има смисъл, да.Минете си целия процес, който е описан за уреда и после си почвайте на 1м.

# 275
Момичета не си намирам упътването на Лумеата , за да прочета...
Не можеше да се използва при бременност нали?

# 276
Не

# 277
Не
Благодаря Simple Smile

# 278
Здравейте, бих искала да ми предложите модел на фотоепилатор  от които сте доволни защото гледам много модели и различни цени. Ако може да е по средна цената. Примерно до 500 лв

# 279
Здравейте, бих искала да ми предложите модел на фотоепилатор  от които сте доволни защото гледам много модели и различни цени. Ако може да е по средна цената. Примерно до 500 лв
Няма да е в тази тема.Тук предимно имаме Лумеа.

# 280
От коледните намаления си взех Philips BRI924 за 450лв. с 2 приставки и 250 000 импулса. Момичето, от магазина, ми обясни, че разликите с по-скъпите модели са в броя на приставките и в броя на импулсите. На практика работата, която вършат е еднаква.

# 281
Не ме разбрахте Да е Филипс но нали се разделят на видове с номер и така нататък (еди кой си модел с цифри..... и цена 350 лв примерно, еди. Кой си модел цифри.... 500 лв примерно)

# 282
А, в този случай мнението на
От коледните намаления си взех Philips BRI924 за 450лв. с 2 приставки и 250 000 импулса. Момичето, от магазина, ми обясни, че разликите с по-скъпите модели са в броя на приставките и в броя на импулсите. На практика работата, която вършат е еднаква.

..е отговор на въпроса.

# 283
Не ме разбрахте Да е Филипс но нали се разделят на видове с номер и така нататък (еди кой си модел с цифри..... и цена 350 лв примерно, еди. Кой си модел цифри.... 500 лв примерно)

Аз съм се насочила към този модел от зора. Мисля тези дни да ида да си го взема.
https://zora.bg/product/bri92400
Също съм хвърлила око и на този, който е с 1 приставка повече.
https://zora.bg/product/sc199800

# 284
Здравейте! Вече няколко седмици и аз съм горд собственик на фотоепилатор. Взех си модел от  серия 9000. Досега съм си правила 2 пъти краката до коляното и веднъж подмишниците, като на подмишниците ефектът е уау. Аз там имам 3 процедури с лазер преди да забременея, космите бяха станали по-тънки и може би една идея по-малко, но сега за почти две седмици(утре ми е втората процедура) са поникнали не повече от 20-30% от космите. На краката след първата процедура забелязах единствено, че растат по-бавно. Сега ще видим след втората дали ще имам участъци без косми. Обаче това светкане ми разказва играта на очите. Старая се да не гледам на там, да извръщам глава, но няма как. За малки участъци не е проблем, обаче докато мина краката ми става осезаемо зле на очите. Някой ползва ли защитни очила и ако да, какви? Гледам, че има от 25 до 90 лева, а в алиекспрес и по-евтини. Честно казано не ми се чака да идват от Алито, защото другата седмица пак имам крака и искам да си предпазва очите максимално.

Общи условия

Активация на акаунт