Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 4

• 95 748
  • 845
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • В къЩи.
ДХ3, казваш че това е нормално ли?
Да не звъня по магазини и сервизи?

# 257
ДХ3, казваш че това е нормално ли?
Да не звъня по магазини и сервизи?
Мисля, че е
нормално, защото и моят има.

# 258
  • В къЩи.
Благодаря ти.
Голяма съм паника,но като съм дала такава сума( за мен си е доста) искам качествен и здрав уред. А и като е още нов, се вглеждам във всякакви детайли и евентуални промени.

Иначе след пета процедура съм повече от доволна. На 99% нямам никакво окосмяване,забелязвам и  много добри резултати на интима,където до сега нямаше голямо подобрение .

# 259
Здравейте, чудя се дали да си взема модел, който има само 1 допълнителна приставка за лице, или такъв който има и за лице и за бики нилията. Тази приставка за лице дали е подходяща за интим и дали ще върши същата работа като този модел, който си я има тази приставка?

# 260
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят фотоепилатор има приставка за лице, но още не съм се осмелила да я ползвам. Всъщност притеснението ми идва от това, че над горната устна имам следродилно пигментно петно, което така и не се махна с каквото и да е третирано. Зимата е по-малко видно, но все пак си го виждам. Дали има вероятност да стане по-голямо ако използвам епилатора?

# 261
Може да ти запари като след изгаряне, ако е много тъмно. Използвай на по-ниска степен.

# 262
На някой да му се е случвало да трепери силно след фотоепилация или поне да му е известно по принцип да има такава реакция?

# 263
  • Пловдив
Здравейте, имам въпрос за чувствителността при епилиране, понеже съм с нисък праг на болка да попитам какво е усещането при вас?

# 264
AguilaBlanca, за пръв път чувам нещо подобно.

astravera
, като парене се усеща. Може да ползваш на ниска степен и няма да усещаш, но и ефектът ще дойде по-бавно.

# 265
  • Стара Загора
Не ми се е случвало да треперя след фотоепилиране.

Само ако има някъде косъмче или върху по-големи бенки усещам нещо като боцване, парене, но съвсем леко.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 13:22 от ❇Sisi_91❇

# 266
  • София
Аз единствено усещах малко по-силно парване на триъгълника  за това се минавам вече на по - ниска степен и ми е добре.

# 267
Благодаря за отговорите. И на мен много не ми се вярваше треперенето да е било от фотоепилацията, при все, че дори не беше на цяло тяло, а само долна част на краката и подмишниците, но от друга страна съвпадна някак във времето - 1 час след процедурата, та и това ми мина през ума. Иначе предния ден бях правила теста с петта импулса, описан в книжката, и ми нямаше нищо тогава.
По отношение реакция на кожата - нямам никакви оплаквания.

# 268
Да не би ярките проблясвания да ти създават проблем тогава? Някой хора трудно понасят такова нещо, а при човек с епилепсия например може да предизвика и припадък. Но и други проявяват малко повече чувствителност.
Пробвай да е много, ама много добре осветена стаята и евентуално да отклоняваш поглед вместо да гледаш точно там като светка.

# 269
Аз съм на трето минаване цяло тяло. Май наистина ще се отърва от космите. Преди щракането нямаше кой знае какво да обръсна. Само мустачето май по бавно ще преборя, но и там има ефект макар и по семпъл. Другото което забелязвам е че кожата ми стана една такава гладичка и по мека. Предполагам че е заради това, че вече не я щавя с кола маска или епилатор и тя просто се е регенерирала и успокоила.

Общи условия

Активация на акаунт