РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 911
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
ЧРД на чаровната ни Бюти newsm51 bdbaloni
Желая ти от  сърце здраве и сбъднати мечти Heart Eyes

Добре дошла на бъдещата мама Валентина Hug

Деси, на добър час!!! bye И да не забравите bg

# 166
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Да почерпя виртуално за рождения си ден... bowuu

# 167
  • Русе, у дома
Първо Чести Рожден Ден на Beauty. Много усмивки, целувки, любов и щастие да я спохождат.
На БейбитУ и Вики лек път и много късмет за Майорка.

# 168
Първо Чести Рожден Ден на Beauty. Много усмивки, целувки, любов и щастие да я спохождат.
На БейбитУ и Вики лек път и много късмет за Майорка.

И от мен newsm51

относно вчерашната среща- пиша синя точка на Верги и Счетка, щото се знаеше че няма да дойдат,макар че заявиха желание  в началото. и черна точка на Калина и Зайка, ясно защо...
и голяма червена точка на кака Ивка, защото въпреки снощния си махмурлук уважи последната за сезона среща с Бейбиту!!!

Благодаря много. Blush Каза и го направи. Hug

# 169
 Hug Другарчета, ще пращам за коледния базар колет за Пловдив.

Моля, ако имате възможност да се включите - с картички, украси, плетива ... такива неща.
Да пратим по-ранообразни неща.

Благодаря за вниманието.

# 170
  • Русе
Верги, какво ще правиш? Аз веднъж почнах да правя едни играчки за елха и се отказах, като видях резултата, но днес съм направила 2 еленчета от плат, които одобрих сама и ща продължа да правя от тях, ако ми дойде друга муза ще разнообразя. А защо ще пращаш в Пловдив, аз мисля, че София е по-голям пазар и шансовете там да се продадат нещата (и съответно да се съберат парички за децата) са по-големи? А знаеш ли дали ще може да си поръчаме от някои от нещата, които правят другите мами- аз например искам да си купя от картичките на Малена (дано правилно да исписвам името и, ако греша- не е нарочно), никъде в темите за базара не срещнах такава информация.

# 171
ЧРД на Бюти!
На добър път на ДЕСИ и ВИКИ !

# 172
 Hug Нашия колет е разпределен за Пловдив, така ми казаха, имаме картички от БЕЙБИ, от Бумеранг терлички и шапка плетени, аз правя шалчета сега (плета ги).
Много се радват момичетата.

Всичко им харесва, стига да е разнообрано, идеята ти е чудесна. Ако направиш нещо да ми кажеш.

Останалите неща от базара и след това ако се правят ще се продават в отделна тема, и оттам ще си купуваме. Ще има начин, и аз искам някои неща, а парите ще се превеждат на сметката на сдружението. И така.

Много ще се радвам да пратим по-разнообразен колет. Ами това е. Иначе има доста инфо  в Клюкарника.

# 173
  • Русе
Да, аз следя темата в благотворителните акции по градове. Като напредна ще ви пиша, да включите и моите неща. Hug

# 174
Вержи и аз да се включа,а?Имам новинки плюшени играчки пък и мога да плета гривнички кажи кога ще пращаш колета да знам да се намерим

# 175
Браво!

Сонка, ако са много обемисти играчките остави за другия пролетен базар, но гривнички направи. Т.е. идеята е ти да направиш нещо, лично.

На 01.12 най-късно ще пращам. И по едно, две неща да са - пак си струва.

Супер.

# 176
Днес май някоя от нашите мами има рожден ден.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, VIVKA!

Бъди много здрава, щастлива и все така усмихната! newsm51

Искрено се надявам да не съм пуснала грешна информация. newsm78

# 177
blagodarq za posre6taneto,razbrah 4e ne sme mnogo 2 v1 Laughing
dnes me sre6tna na centara edna mama koqto razdava flaiari za karmeneto,da ne e nqkoq ot vas Simple Smile
iskam da pipitam virgiliq slu4aino da jivee do vimes,sorry ako se barkam Simple Smile
4ao ot men  zasega

# 178
здравейте,
и аз ве4е да се включа при вас.Все още не сам станала мама,очаква се сабитието 10-20 февруари.
Ще се радвам да си пиша с вас, все пак е друго с хора от един и сащи град:))
а сред вас има ли бадещи мами или всички вече сте от щастливките Laughing
Вале, добре си дошла! има други мами 2 в 1, но рядко пишат, това не значи че не ни четат! следи темата и заповядай на следващата ни среща!!

И аз съм в това число  55

# 179
  • Русе
здравейте,
и аз ве4е да се включа при вас.Все още не сам станала мама,очаква се сабитието 10-20 февруари.
Ще се радвам да си пиша с вас, все пак е друго с хора от един и сащи град:))
а сред вас има ли бадещи мами или всички вече сте от щастливките Laughing
Вале, добре си дошла! има други мами 2 в 1, но рядко пишат, това не значи че не ни четат! следи темата и заповядай на следващата ни среща!!

И аз съм в това число  55
newsm51 newsm51 newsm51 Добре дошла при нас  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт