РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 907
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
.................Калина, Дени и Зайка също ще дойдат.

м?!! как пък разбра, че и аз ще дойда? Mr. Green

# 151

С Калина като обсъждахме така решихме.  Mr. Green
Нима не е истина, даже ей сега ще ти се обаждам да ходим заедно.

# 152
С Калина като обсъждахме така решихме.  Mr. Green
Нима не е истина, даже ей сега ще ти се обаждам да ходим заедно.

явно съм доста предсказуема  Blush - никаква изненада  Rolling Eyes

# 153
# 154
Аз хич не се харесвам как съм излязла на снимките  Tired И къде са ни децата, ни Деянчо на тити, ни Ади се виждат  Crossing Arms

# 155
бързам да се похваля - Коцето днес беше на първото си посещение в кукления театър, издържа безпроблемно цял час в залата и после преразказа сюжета на представлението на баба си. доста близо бе до реалното. Laughing
накрая пожела пак да дойдем да пляскаме на каките и баткото Simple Smile

относно вчерашната среща- пиша синя точка на Верги и Счетка, щото се знаеше че няма да дойдат,макар че заявиха желание  в началото. и черна точка на Калина и Зайка, ясно защо...

# 156
благодаря за срещата, макар да беше по-скоро детски зоопарк  Heart Eyes даже на снимките съм излязла що-годе прилично. Жалко, че не беше повече. Радвам се за установените полуроднински връзки  Mr. Green и забравих да питам Майка Зайка как е Петя. Доминика, купихме пантофи и обувки  Laughing

# 157
  • Ruse
ako знаете как ви завиждам за срещите-така искам и аз да дойда ама като няма кой да гледа малката newsm45 newsm45 newsm45
я разказвайте как е минало и да покажете снимков материал

# 158
здравейте,
и аз ве4е да се включа при вас.Все още не сам станала мама,очаква се сабитието 10-20 февруари.
Ще се радвам да си пиша с вас, все пак е друго с хора от един и сащи град:))
а сред вас има ли бадещи мами или всички вече сте от щастливките Laughing

# 159

относно вчерашната среща- пиша синя точка на Верги и Счетка, щото се знаеше че няма да дойдат,макар че заявиха желание  в началото. и черна точка на Калина и Зайка, ясно защо...
и голяма червена точка на кака Ивка, защото въпреки снощния си махмурлук уважи последната за сезона среща с Бейбиту!!!

# 160
здравейте,
и аз ве4е да се включа при вас.Все още не сам станала мама,очаква се сабитието 10-20 февруари.
Вале, добре си дошла! има други мами 2 в 1, но рядко пишат, това не значи че не ни четат! следи темата и заповядай на следващата ни среща!!

# 161
Добре дошла на Валя и от мен.
Ей мами почнахтели да се стяга за новогодишните празници или вие рано още? Мен вече ме е налегнало такова настроение. В събота купи вървите подаръци, тази седмица продължавам с покупките, но за украсата ще изчакам да мине рожденния ден на татито и тогава.

# 162
здравейте,
Вале, добре си дошла! има други мами 2 в 1, но рядко пишат, това не значи че не ни четат! следи темата и заповядай на следващата ни среща!!

Аз съм от тези  Blush    bouquet

# 163
Момичета как мина срещата , този път не можах да дойда заради нашия татко  #2gunfire и много ме е яд #Cussing out

# 164
Срещите(и двете минаха екстра) Mr. Green само дето на първата много късно се усетих да снимам, а на втората съвсем забравих Rolling Eyes Rolling Eyes Confused

Снимките ги преместих, защото  ги бях изцопала в маникюрския ми албум Embarassed
http://s93.photobucket.com/albums/l52/desi_to/Forumski2/

Общи условия

Активация на акаунт