РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 913
  • 263
  •   1
Отговори
# 135
Честито и от менна Мирка  Hug

Имате мн хубав град, поздравления   bouquet
Аз съм от Сс и до сега само съм минавала покрай Русе, обаче онзи ден влязох в града, ами той наистина бил европейски, мн ми хареса, чисто, подредено просто ми се прииска да живея в Русе  Sad, говоря абсолютно откровено, още веднъж Ви поздравявам

Тъй е, тъй е  Mr. Green Пак заповядай  Hug

# 136
Счетке,  ти какво се спотайваш? на партера ще сме, вземи да слезеш за едно бързо на екс...

# 137
Айде бройте ме и мен за вечерната среща на Дел Кано  Grinning
Само не разбрах за колко часа и къде точно се намира. Откъм паркинга срещу църквата ли е?

# 138
Счетке,  ти какво се спотайваш? на партера ще сме, вземи да слезеш за едно бързо на екс...
ама аз съм се писала вече бе Mr. Green...

# 139
Айде бройте ме и мен за вечерната среща на Дел Кано  Grinning
Само не разбрах за колко часа и къде точно се намира. Откъм паркинга срещу църквата ли е?

Като тръгнеш от паркинга на църквата към цветята, до Ларго. То май си пише Бистро Дел Кано. newsm78

# 140
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ!
УТРЕ, 11 ЧАСА, РИГА - КАФЕ.
ПОЧТЕН ГОСТ - ТИТИ!

# 141
За вечерната среща със сигурност няма да дойда, ама за Рига ако успея да си свърша работата навреме може и да се довлека

# 142
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ!
УТРЕ, 11 ЧАСА, РИГА - КАФЕ.
ПОЧТЕН ГОСТ - ТИТИ!

оо гостенка ще си имаме, ами супер нека да я уважим и посрещнем подобаващо bowuu аз ще дойда  Peace  Верги ти кога ще отидеш?

# 143
Счет, аз мисля да съм там към 11, като се натъкмим с Иван, че ще съм с него. Няма да закъснявам, защото той рано става и рано ляга наобед. Супер, не сме се виждали от 100 години.

Калина, Дени и Зайка също ще дойдат.

# 144
И ние сме там  Grinning
А тити освен, че е почтен гост е и почетен  Wink

# 145
Здравейте момичета!

Аз започнах работа и вечер даже не включваме компа у нас - толкова сме изморени....  Tired

Виждам, че е имало много хубави поводи за празнувания през седмицата. Честито "на патерици" на всички, които са празнували!  bouquet

Завиждам ви благородно за срещичката! Да се повеселите и за мен. Наздраве!  cheers

# 146
Запазила съм маса за 8 часа за 10 човека, ама май няма да сме толкова newsm78. Който не е разбрал къде се намира предлагам да се 4акаме на паркинга пред църквата в 8 без 5. Казвайте да знам. Във вторник си заминавам в Испания. Ще направя всичко възможно да дойда в Рига Mr. Green

# 147
8 без 5 на паркинга - дадено!

# 148
  • Русе
Аз ще дойда в Рига ако е хубаво времето, но за вечерта няма да стане. На 25-ти имаме годишнина и предпочитам да не затормозявам от сега семейния бюджет  Twisted Evil

Във вторник си заминавам в Испания.
Е хубава работа  Crossing Arms Пак ни зарязваш. А при кого ще отида на 25-ти да ме направи красотна  Crossing Arms

# 149
Съжалявам Деб. Знам че ти бях обещала Blush

Мацки, някой интересува ли се от лятна количка? Продавам си мойта за 60 лв., защото няма да я взимам, и съответно няма да ми трябва вече. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт