РУСЕнски - все така интелектуални.

• 9 927
  • 263
  •   1
Отговори
# 120
честито на Мирослава, да е здрава и много щастлива!!!

записвам се номер 2 ( след Бейбиту) за съботна среща в Дел Кано... и да си носите пеньоарите, ей!!!!

# 121
Честит Рожден Ден, M&D!!! newsm51

И от мен с най-добри пожелания.  bouquet

# 122
Честит Рожден Ден, M&D!!! newsm51

И от мен с най-добри пожелания.  bouquet

bouquet

# 123
  • Варна
Честит Рожден ден на М&D! newsm59
Честито и на Момо и на бумеранг! Със закъснение, но от сърце. newsm51
Да кажете после как е минала срещата.
И Вергилия да не пуща само фитили, а да каже къде е евтината аптека, че да инструктирам родата от къде да си купуват евтини илачи. Joy  bouquet

# 124
Аз напоследък нямам много време за форума, но вчера се припознах в една мама, помислих, че е Деспина и реших да вляза да споделя Embarassed, а какви приятни поздравления намирам newsm53
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!! lovekiss
Черпя ви виртуално, кой каквото  cheers cheers Wine Glass  party023  food010 cook cook
 Embarassed Сега разбирам, че с мен и преди мен са празнували Момо bdbaloni и boomerang newsm51

# 125
Честит празник на всички именници !

Мили майчета, ако някоя от вас е виждала в Русе шоколадовите яйца на Дисни с Мечо Пух ще ви бъда много благодарна ако ми кажете къде   bouquet . Малкия сега е луднал по Пухчо и затова ги търся.

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 13:48 от иса_

# 126
Другарчета, услушвайте се - купуваме апартамент, разширена гарсониера, двустаен или тристаен - по възможност във Възраждане, или Центъра, но може и в другите квартали. Попринцип ми се иска без посредник. Но може и с агенция.
Ако някой чуе/види/знае/продава/намери бележки по блоковете да ми каже, моля.
Ако някой има връзка/познати/роднини в агенция/банка пак.
Ако някой е запознат с ипотечни/жилищни/потребителски кредити - пак да ми подскаже.
Ако някой е теглил скоро кредит/запознат е с нещата - пак да ми пише.

Благодаря предварително!
Толкоз сме много, че вярвам, че все някой ще изкочи с инфо от някъде, то  с питане става.

# 127
Честит рожден ден на М&Д и от мен   bouquet

Верги, супер новина  Laughing хайде успех с апартамента, да намерите оптималното за вас жилище! Пък после ще споделяш опит, че и ние се замисляме за апартамент (в същите квартали, които си изброила).

Аз на вечерна среща няма да мога да дойда, то е ясно  Confused Cry Но за дневна съм навита, къде се срещате сега в студеното време?

# 128
Пиша за последно - ако има желаещи за среща в събота да казват, защото трябва да запазим маса, и трябва да знам за колко човека е. Хайде деееее

# 129
Мили майчета, ако някоя от вас е виждала в Русе шоколадовите яйца на Дисни с Мечо Пух ще ви бъда много благодарна ако ми кажете къде   bouquet . Малкия сега е луднал по Пухчо и затова ги търся.

исе, в кауфланд ги има. и аз зареждам редовно с тях.

Пиша за последно - ако има желаещи за среща в събота да казват, защото трябва да запазим маса, и трябва да знам за колко човека е. Хайде деееее

желаеща съм. ама не знам дали ще мога. има малка вероятност да не мога... абе, пиши ме мен.... Party

# 130
Момичета ИЗДИРВАМЕ Емилиян. Моля ви погледнете снимките, дали не сте го виждали някъде?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140192.new#new

# 131
Мами ,май че и   аз ще дойда ама още не е сигурно  Crossing Arms

# 132

И аз като Зайката съм желаеща, но не мога да кажа от сега  Thinking

# 133
Здравейте!Честит имен ден на всички,които празнуват!Вергилия ако искаш разгледай  http://imot.bg можеш да търсиш по квартал и цена всички агенции пускат обявите си там а също и частни лица. Ех как ми се излиза и на мен вечерта да се запознаем ама бебо е много малък, мъжът ми е на път, а събота на майка ми и донасят племенниците и някак ми е съвестно да и оставя и 2мес. бебе  newsm78ама за дневна среща съм навита.На вас приятно изкарване и да разкажете после Peace

# 134
  • Силистра
Имате мн хубав град, поздравления   bouquet
Аз съм от Сс и до сега само съм минавала покрай Русе, обаче онзи ден влязох в града, ами той наистина бил европейски, мн ми хареса, чисто, подредено просто ми се прииска да живея в Русе  Sad, говоря абсолютно откровено, още веднъж Ви поздравявам

Общи условия

Активация на акаунт