На пазар във Варна - тема 65

• 42 119
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Някой посещава ли часовете на Диди по Пилатес и Пилатес Flow в Максифит?

Търся мнения от доволни, само една приятелка ми е потвърдила че наистина е добра и има ефект от нейните тренировки, но като цяло май повечето посещават другото момиче - Мария.

Аз ходя и при двете момичета. Писала съм и в предишна тема- различни са тренировките. При Диди са по- натоварващи, редува използването на гирички, ластици, рингове. При Мария пилатеса е по- близо до класическия, но и там тренировките се редуват- с топки, гирички, слайдери, ластици.... Относително е коя на теб ще хареса повече- трябва да се пробва Simple Smile

# 586
Някой знае ли, къде правят втини ПСР тестове за пътуване?

Информацията ми е от месец Май. Сградата където е е медицински център Хелиос -  ако стоиш с лице към входа му лабораторията се пада вляво. Казва се Лаборекспрес 2000. Мисля че е същата лаборатория като в хелиос но там е изведена ковид точката. Беше на най-ниска цена от целия град тогава.

# 587
  • Варна
В Лаборекспрес е най-евтино, но и с най-дългите опашки точно заради това. Така че зависи кое ви е по-важно, разликите в цените са до 10 лв. Пък и до късмет, може и никой да няма.

# 588
  • Варна
Големи опашки, но бързо се движат. Някои фирми имат изискване тестовете да се правят в точно определени лаборатории, затова се получава така.

# 589

Това е телефона на Владислав.

# 590
Доколкото съм чувала, в Лина май е най-евтино Цената е 80 лв. + такса пробовземане 5 лв.

# 591
Здравейте, търся плюшени играчки  Пес патрул, идея къде  мога да ги намеря?

# 592
  • Варна
Купували сме от Морска гара, има в Комсед и Хиполенд, Рая тойс  също. По-нисък клас и предполагам копия има по китайските магазини за играчки (на Чаталджа до Киндерланд се сещам на прима виста).

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 21:37 от Blue Turquoise

# 593
Някой да е търсил/ купувал чай от цистус (памуклийка, скална роза)? Коя е най-добре заредената дрогерия за чайове и билки?

# 594
Дано ми отговорите преди да се отчете въпросът  ми като СПАМ.
Има ли актуална тема във форумът за Виваком и там да се помъча да получа отговор на въпросът ми?
А той е:

Изчезнаха ни около 90 канала за това пък са ни сложили 10 порнака.... Sad.
Договорът ни е за 2 години - интернет и телевизия и още не е изтекла първата година...
Телефонният ми номер е на друг оператор, а в офисите им  ми отказват съдействие.

Ако някой може да даде идея как да разбера аджеба какво се случва с ТВ-каналите им/ми?

В сайта им по плана от договора трябва да ги имам тези, които са ни спрени.
Договорът е 50mb internet, 2 L TV + MAXI.  ( това  MAXI  вече не го виждам в сайта им, явно и то е спряно...)
Да не говоря, че въобще не можахме да подкараме TV GO ( а ми е включено безплатно в пакета за въпросните 2 години) ,   защото както казах не ползвам телефоните им услуги, а само телевизията и интернета им , а вече са го и сменили с  EON...  което до колкото разбирам за да се ползва трябва да преподпишеш нов договор...

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 13:58 от Кris_80

# 595
# 596
Някой беше смоменал за бижутер, където могат да стеснят пръстен.
Бихте ли ме насочили къде точно беше мястото.
Някъде до Винс-а ми се върти из главата.

# 597
До ВИНС-а е Любо. Преди Черито на същия ред до магазина за бельо.

# 598
  • Варна
За билката може да проверите тук:
Народен лечител Илия Димитров ЕТ "Здравец - Билка", ул. "Страхил" 7 тел: 0885 511151
Зад кръглата банка е сградата, продават само билки.

# 599
  • До морето
Здравейте,  някой знае ли дали ако съм платила фишове на КАТ в Изипей, ще можа да взема някаква разпечатка със задна дата? Март месец платих два фиша, а сега ми излизат неплатени.

Общи условия

Активация на акаунт