Объркана съм

• 9 170
  • 190
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Добре, а нормално ли е да не мога да си представя живота без него? Нормално ли е да не мога да си представя, че с друг мога да създам семейство или, че друг ще е по-подходящ от него?
Не.

Напротив, нормално е. Много жени сме изпитвали същото с първите си любови и години по-късно се смеем на себе си колко сме били заблудени.

# 76
А представи си ,че ти направи едно дете.То сега когато трябва да вие най хубаво и той бяга,смятай като дойде трудното.

# 77
Добре, а нормално ли е да не мога да си представя живота без него? Нормално ли е да не мога да си представя, че с друг мога да създам семейство или, че друг ще е по-подходящ от него?
Не.

Напротив, нормално е. Много жени сме изпитвали същото с първите си любови и години по-късно се смеем на себе си колко сме били заблудени.
Да де, точно болднатото имах предвид.

# 78
  • Най-красивата страна
Не си пропилявай най-хубавите години с Мунчо,който те кара да се чувстваш,като пенсионерка.

# 79
Ами като за живеете заедно и не ти хареса, какво правиш? Като сега даваш толкова зор, как си представяш съвместното съжителство? Ако продължи да е същия, та даже може и по зле. Ще си цъка на телефона, а ти като робиня ще чистиш, переш, готвиш и ще му слугуваш 🤔.

# 80
Тия, дето реват, че не могат без теб, след раздялата първи си намират друга половинка.
 Та не му вярвай. Остави го. Ще видиш, че и други ще те харесват и няма да имат търпение да са с теб. Просто първата любов се е изчерпала. Движите по навик и страх от самота, бъдеще.

# 81
Много размишляваш и анализираш, затова си нерешителна. Така би трябвало да е на по-късен етап. Сега си на възраст, в която трябва да си по-смела, не толкова аналитична. Но ако си решила дай шанс на младежа и докато се усетиш ще минат още 10 години и пак ще пишеш тук. Защо чак януари, какво ще се промени дотогава? Освен, че си дал доста време, в което да не го мисли...
Тъкмо гледам едно филмче " Всички мои мъже", та  там героинята каза "Знаеш ли каква е разликата между мъжете и жените... жените много мислят за последиците, мъжете просто го правят" - перифразирам малко.

# 82
Нали майката на авторката й казва, че ако изпусне този мъж, ще съжалява. И това я разколебава да го остави, защото няма житейски опит, а ето какво казва човекът с опит. Не знам майката с какво се е сблъскала, но има жени, които смятат, че щом не пие и не бие, това е супер попадение и повече няма какво да се иска. Наистина, и по-лошо има, но трябва ли това да е водещото - да се радваш, че не си изтеглил най-късата клечка.

# 83
  • София
Добре как да се разделим, аз наистина го обичам и знам, че и той мен ме обича, имаме толкова много общи спомени.. правихме планове, дори за бебе. Януари уж щяхме да се нанесем в техния апартамент, да правим ремонти.. А ако никой не ме обича, както той ме? Той не желае раздяла, приема ме такава каквато съм и ме обича, но в същото време ме плаши страшно много бъдещето с него…

Едно бебе се прави, когато отношенията са прекрасни.
При това положение, в което сте в момента, бебето тотално ще скапе и тебе, и него. Отношенията ви вече спакани.

Общите спомени ще си останат. Хората загърбват връзки по 10-15+ години.
Много си млада, за да си толкова нещастна.

# 84
  • France
Сигурно много съм остаряла за да не разбирам тези емоционални състояния. Ще си тъжна и незадоволена, но няма да смееш да си търсиш щастието другаде?! И това в ранните 20?! Не, наистина не го разбирам. На твоята възраст ходех на дискотеки, купони, танцувах, целувах се, правех секс... и въобще не ми е хрумвало да се омъжвам и да бърша наакани дупета. А ти си губиш младостта, която никога няма да се върне.

# 85
Като се затресете на по 20 да живеете заедно и ми прилошава. Та чак ипритискане на другия. Той не иска да живее с теб, но и не иска да се разделите по някакви си негови причини, според мен не от любов и затова те мотае с изнасяне януари, март, на байрям и прочие.

# 86
Хората тепърва на 29 и повече години си срещат голямата любов.
Един те е обикнал, и ти вече на пръсти да ходиш около него.
Да не би да имаш ниско самочувствие и да си мислиш, че едва ли има за какво да бъдеш обичана? Scream
Би било голяма грешка, ако мислиш така. И майка ти доста допринася за подобна нагласа, поне според мен.

# 87
Много драма, много нещо. Малка си се хванала с този господин, не познаваш живота и начина, по който може да те третира един мъж, който си му тръпка и затова "не си представяш" живота без риболовеца. Оставяй го на язовира и си живей живота. Иначе на 25 може да плетете чорапи заедно. Успех.

# 88
Искаш някой да ти гарантира светло бъдеще за да успееш да биеш шута на гаджето си. Само, че в живота няма такава сигурност.

# 89
Ясно е, че сигурно ще има и друг след него, но аз също имам много недостатъци, а той ме приема такава каквато съм. Аз съм доста нервна, а и се усещам, че се държа много студено с него вече.. Не искам да го казвам, но от много време и секс не ми се прави..

Общи условия

Активация на акаунт