Отговори
# 15
Понякога рускините ме изненадват с глупостите си . Понеже Онур бил публикувал в инста стори как се прибира по нощите са решили ,че вече снима на в затвора Flushed
Без подготовка , без каст , режисьор , СЦ .Явно си е самодостатъчен Joy , пълни откачалки .
И като  говорим за Бурак Я. ,се сетих за Скъпо минало .И там бяха събрали страхотен каст ( както в сериала на Севда сега )  , но сериалът бе прекратен . Въобще много е неприятна тази дизи традиция . Започват нещо , в което са вложили толкова сили и пари , и в един момент някаква си извадка решава съдбата му Confused .Надявам се сериалите на Онур , Севда, Синем ,Ебру и разбира се Еда да намерят своето място и да изкарат поне по 30 епизода Grinning
Дъгичка Hug

# 16
Здравейте,момичета!

Окъснях,но се наложи да рестартирам лаптопа.Създаде ми проблем,когато исках да кача гифчетата.

появи се снимка на Онур и Елиф от сватбата на Танер

Скрит текст:

Желая ви приятен и ползотворен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 17
Целият сериал го изнася Талат Булут (Халит Аргун). Много добре подбран актьор. Много ми напомня като драматичен образ на Аднан от „Забранена любов“. Но този образ е по-властен, не буди чак такова съжаление колкото Еднан. Има много отиграни мимики на лицето. Този имидж се поддържа и от стремежа на стилистите и режисьора да не го показват с дрехи различни от костюмите. Почти винаги е с вратовръзка. Дори когато вечеря със семейството си или посещава стаята на сина си вечер, за да му се скара, че още не си е легнал е с костюм. Търсеният ефект е постигнат.
Братът на бившата съпруга омекотява образа й на зла и завистлива жена. Тънък е като солета, но го дават все да яде нещо и е пристрастен към баничките и сърмите на двете любопитни съседки.

# 18
Талат Булут е изключителен актьор , много добре се справя с образа на Халит . Винаги кара зрителя да изпитва към героя му точно това , което е нужно . Но определено не е положителен образ както Аднан Зиягил Grinning
Онур Туна също е много талантлив , Еда Едже много порасна с ролята на Йълдъз , но определено я бива за комедийни роли . Що се отнася до Севда,  аз започнах този сериал на времето заради нея . Бях я гледала в няколко епизода на Черна роза ( e, не можах да го изгледам , много шалварест ) и ме впечатли колко е талантлива .
По-нататък ще проявят талантите си Smiley
Aleksandrо Hug , добре дошъл

# 19
Привет!

Злати Фили

Aleхandrо, добре дошъл и от мен!
Интересна ще е за нас мъжката гледна точка на многобройните женски интриги в сериала.
Всъщност не само женски, братът на Ендер , когото споменаваш - Джанер е професионален интригант и манипулатор, но и много симпатичен. Той и приятелят на Зейнеп Емир ще бъдат извор на смях и забавление цели няколко сезона.

Бирсен ни открехва за някои подробности за сюжета на „Забранената ябълка” в предстоящия 5 сезон.
На Йълдъз й предстои да преживее поредното предателство.

Бракът на Йълдъз и Чаатай  ще се разруши. След смъртта на Хасан Али Чаатай много ще се промени, характерът му ще стане много остър и двамата ще се разделят.
И докато Йълдъзка търси начин да възстанови отношенията си с Чаги и да спаси брака им, той като един втори Халит Аргун ще започне роман с Кумру – дъщеря на новите им съседи, т.е. героинята на Биран Дамла Йълмаз.
Бащата на Кумру ще е против тази връзка, но няма да може да спре влюбената си дъщеря. И тук идва реда на Ендер, която влиза в играта с намерението да завладее фирмата.

Ти да видиш…  Като прибавим и детето от бившата му любима на Чаги, с чиято история финализирахме 4 сезон, направо си е едно към едно с Халит Аргун. Чака ни веселийка и много интриги.
Интереснокакъв ще е планът на  Ендера...Дали героят на Мурат Айген ще е поредния, който ще върти на пръста си, или и тя най-после ще си намери майстора...

Сядам пред телевизора, а на вас пожелавам приятна вечер!

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 21:26 от * Дъга

# 20
Днес журналистите хванаха Онур в колата си на светофар . Точно в негов стил - не му стана приятно , но беше учтив . Хубавото е ,че потвърди ,че има проект по Фокс Heart Eyes
Гледалите корейският оригинал казват ,че  е бил много интересен и много  успешен . Предполагам ,че по скоро ще е не само за женската ,а и за мъжката публика .Надявам се екипът да се справи добре както с ЧД Grinning
ОП - Боже , тази вечер си  припомних каква простакеса е майката на сестрите Йълмаз Joy
Лека вечер Flowers Hibiscus

# 21
Здравейте,на всички!

Дъга Hug Фили Hug

Aleхandrо, добре дошъл!

за Онур

статия за срещата на журналистите с Онур на светофара в Етилер
https://www.gazetevip.com/yeni-dizi-mujdesi/1189/
и видеото-https://twitter.com/sevdanews/status/1427801127022596097

отново нещо композира...Musical KeyboardNotes
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … _-164262731_12370

за Севда...
сутринта излязоха новите снимки от четенето на СЦ...

Еда...

И какво Йълдъз отново ще е разведена?...

гифчета от епизода от снощи...

Желая ви щастлива сряда! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 11:18 от Zlatina3

# 22
E , не може Онур без шапка .Ще оплешивее насила Stuck Out Tongue Winking Eye
Това със снимките на новия му сериал май е истина . Той е публикувал снимки от някъде , малко е сменил прическата Smiley Но май ще се казва Дилема ?
Но си мисля ,че по-скоро са проби - няма нито екип известен , нито каст ...Или пък фокс и Аксой - Асена се правят на тайнствени Grinning

И при Севда кипи подготовка .
ЗЯ=ОИ - Пак Йълдъз ще е сама . Само Ендера изживява любов Flushed Laughing и то все с хубави мъже
Злати Hug , мерси за инфото , приятелко Revolving Hearts

# 23
  • Варна
Оф, наистина е много добър актьор Булут, що псувни понесе от мен 😂😂
Благодаря за темата.
Съжалявам, че не мога да коментирам с вас, защото ще разваля рахата на хората, които гледат по БТВ сериала, иначе много имам да нареждам, ама нейсе, ади бай-бай. 😉

# 24
Здравейте мили Дружки,:joy:HeartFlowers Hibiscus

Ако знаете как ви следя изкъсо.Непрекъснато следя бг мамма и вашите публикации.
                        Добре, че ви има, та да се информирам от вашите постове, че иначе не ми стига времето
                        дори и за гледане, камо ли да търся информация. Благодаря ви за всичко.
                        Фили, това момче с тези каскети направо ме изнервя, такъв е красавец и като нахлупи
                        този селски каскет е направо като комбайнер, но нейсе.
                        Нямам много време, но напредвам със Селджуците, а с Ябълката съм на 78 серия, но съм
                        решила да я догледам до края.
                        На Онур му желая успех с новия сериал и цялото щастие на света с Елиф. Онази миналогодиш-
                        ната кифла Ямур ми беше отвратителна и не можех да прежаля Онур, но тя беше момиче за
                        забавление през лятото, докато Елиф е свестно и сериозно момиче. Дано преживеят една
                        прекрасна любов заедно. Връщам се назад във времето на ЗЯ и продължавам да твърдя, че
                        между Онур и Севдичка имаше нещо преживяно. Може някой да си помисли, че съм откачалка
                         като рускините, но категорично го усетих още тогава. Какво е точно не знам и никога няма да
                         разберем, но преживяха нещо интересно. При мен е силно развита интуиция, която досега във
                         времето никога не ме е заблудила.
                         Добре дошъл на Алехандро, наистина си прав за Талат Булут, че е страхотен актьор.
                         Момичета, гледам ОИ всяка вечер, спомням си кошера в темата, емоциите и преживяванията
                         ни, просто помня хубавите неща, а не лошите и добре, че съм такава.
                          Имам компания вече и трябва да свършвам с моите излияния,  пак ще пиша.Flowers Hibiscus

# 25
Прекрасен актьор е Талат Булут. Гледала съм го преди години в “Да върнеш времето назад”(излъчваха го по Нова в следобедните часове).

# 26
Момичета , нямам инфо , но това Дилема и Заключен даже не знам дали не са 2 отделни проекта .
Миме , Танче Hug Hug
Естела Hug , пиши каквото ти е душата . Ако искаш го слагай в скрит текст заради новите зрители на ОИ Hug

# 27
Добро утро! Hug

Благодаря за споделеното!Наминавам набързо докато очаквам майсторите за ремонта!

Както Фили Hug и аз се чудех на двете заглавия...оказа се,че докато започне сериала, Онур ще се снима и във филма ''Дилема''!Партньорка му е Аслъ Тандоан.Ето и снимка...

и кратко видео от снимките...
https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23onurtuna&section=search& … _-164262731_12391

Излезе превод на казаното от Онур при спирането му на светофара с колата...
Цитат
Здравствуйте, г-дин Онур.
Как дела?
Акиф, как дела?
Хорошо, спасибо.
Мы гуляли и увидели вас. Решили поздароваться.
Хорошо. Тогда я тоже скажу привет. Не будем заставлять ждать пробку.
Чем вы занимаетесь?
Все хорошо, брат. Не волнуйся.
У вас есть новый проект? Вернётесь ли вы на экраны?
Есть. Сериал "Заключенный" на канале Fox. В новом сезоне мы будем вместе.
Спасибо.
Увидимся. Пока-пока.

За Севда и четенето на СЦ...с по-добро качество на снимките...от сайта на сериала

Желая ви хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 28
Все повече се убеждавам, че сериалът го изнасят Халит и Зейнеб. В първия епизод Халит не беше представен в добра светлина. Мъж, който упражняваше вербална агресия спрямо съпругата си.  Властното в него е запазено в характера му. И това е нормално, все пак той е човек с много финансови възможности и влияние. Сега е любящ съпруг, който се грижи за Йълдъз ту като негова дъщеря, ту като негова съпруга. Романтичното в техните взаимоотношения е, че той й вярва безрезервно, така както е в идеалните ми представи. И все пак той е човек, който си е спечелил парите честно и неслучайно каза на адвоката си да бъде спокоен, че ще вземе мерки за да опази имуществото си встъпвайки в този брак. Според мен в един момент от сериала този брачен договор ще изиграе добра роля. Намерен е баланс между това да дава кредитната си карта на Йълдъз да си пазарува и подписания брачен договор. Сценаристите са търсели уравновесяване на героя, така че да не изглежда като глупак, който си е взел някакво младо момиче. Хем е точен съпруг, хем е точен спрямо финансите си.
Много положителна черта във всички турски сериали, а и в този, е често срещащата се сцена на вечерящото семейство. И тук е така и тази сцена присъства във всеки епизод до сега. Халит е изграден като главата на семейството и въпреки това не си позволява да седне на масата преди останалите да дойдат. Той пита всяко едно от децата си как е минал деня, а сина си дали си е написал домашните и въобще как върви ученето. От друга страна е винаги официално облечен (с изключение на вчерашния епизод), което показва уважение към семейството и към храната. Разбира се тук сценаристите намират и повод да покажат неприязънта на двете дъщери към новата съпруга на татко, защото съгласете се, че при една голяма къща, едно от местата за събиране на цялото семейство е масата и там избиват неизказаните неща.
В много от сериалите основен персонаж е прислугата. Като започнете от споменатия вече „Забранена любов“, където шофьорът беше влюбен в дъщерята на Аднан, а майка му и баща му също си имаха проблеми, които се развиваха като сюжет успореден на този в семейството, та стигнем до „Безмилостен град“, където прислугата също играеше основна роля. И там шофьорът беше влюбен в дъщерята. Тук обаче ролята на прислугата се изчерпва само с един персонаж и то на третостепенен план.
Направили ви впечатление, че приемът, организиран от Ендер беше в къщата, където беше сниман „Безмилостен град“ ?

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 11:20 от Alexandro.sf

# 29
Хелоу дружки и другарче Heart Heart Eyes
Злати , мерси за инфото - усетих се аз,че става дума за друг проект , защото за сериала си трябва сериозна подготовка , а те снимат  . Аз много харесвам Аслъ Т ( Ламия от Мелодия на сърцето ) , тя все още изглежда много добре - виждала съм я наскоро в инста на Озге ( Кавълджъм ) , явно от Мелодията са останали приятелки .
Но и Аслъ е доста нисичка , все маломерни партньорки намират за Онур Grinning
Радвам се за него ,че много работи , защото сега е моменът .Той и без това е започнал по-късно + много пробираше проектите преди .
Александро - искаш да кажеш Халит , нали ? Smiley Ами той е противоречив герой , но както вече писах с Аднан нямат нищо общо .Прав си за прислугата в ОИ , но пък тя си остава от основните персонажи до края , за разлика от други актьори с по-важни роли . Сериалът е много градски и за това няма място за по-традиционни герои явно . Има и една клюкарка от махалата на Зейнеп за подправка Grinning
Севда в първите епизоди беше малко тип ''сива мишка '' , много слаба и невзрачна . Снощи беше много сладка , когато и подари колието . Актрисата качи няколко кг и ще започнат да я обличат по-добре ( е, понякога не чак толкова ) и стана много хубавичка  .
Много се смях снощи с Асуман .Забелязали ли сте те със Зехра колко  много си приличат по простотия и глупост ( всяка по своему в зависимост от средата си )  макар да са от двете страни на живота .

Общи условия

Активация на акаунт