Отговори
# 615
  • Плевен / София
И аз не разбрах...Емир не е ли от отбора на Йълдъз....И защо Кумру се яви свидетел от страната на Йълдъз....Не вярвам да е в полза на Чаатай....
Явно ще чакаме да разберем другата седмица....
На мен ще ми държи дълго това гледане онлайн...сори , но ще продължа само да ви следя на онлайна...
Благодаря за компанията и коментарите...

# 616
Естествено, че това са кривите крачета на Кумру.
Тя има интерес от развода, нали е обсебена от идеята да отнеме Чаги от Йълдъзка.
Пак ще направи шоу.
Трябва да сме доволни, че няма да ни държат в напрежение до другата седмица.
Сега ще гадаем какво ще каже пред съда.

Злати Гости Марти Дейзи

Благодаря за компанията, момичета!
Беше ми приятно.
Лекичка от мен!

# 617
Аз на мястото на Йълдъз ще се откажа от развода , за да направя напук на надутата пуйка Кумру . А и Чаатай я обича, и нея, и малкия .
Отдавна не бях гледала , но сега гледах последните 40 минути .Благодарение на вас знам за какво иде реч и разбира се Звездичка има моите симпатии .
Но аз нали винаги съм по стила и модата Grinning Joy , Еда е много напълняла , почти колкото своята сериална майка . Такава хубава жена , свети като слънце , с възможности за диети и треньори ,не може така , трябва да се вземе в ръце , виж кака и Шевал каква е кръшна Grinning
Лека вечер , мили Ябълкови дружки

# 618
Значи, ако Йълдъз е искала да се изтрият снимките, ама не съм сигурна, че Емир ги изтри... Това означава, че Кумру няма да има какво да покаже в съда. Но защо Йълдъз ще иска да се изтрият, от къде й хрумва тази идея при положение, че видимо не знаеше, че адвокатката има за свидетел точно Кумру. Нищо не разбрах...
Благодаря на всички! Лека вечер❤️

# 619
  • Плевен / София

Но аз нали винаги съм по стила и модата Grinning Joy , Еда е много напълняла , почти колкото своята сериална майка . Такава хубава жена , свети като слънце , с възможности за диети и треньори ,не може така , трябва да се вземе в ръце , виж кака и Шевал каква е кръшна Grinning

Фили, Еда е скарана със спорта. В свое интервю каза, че единствената и връзка със спорта е, че приятеля и е професионален спортист...толкова о т нея....Всеки си има своите спадове и подеми....Шевал сигурно, защото не яде месо е такава...

# 620
Гости , знам за спорта , пастите и хамбургерите Stuck Out Tongue Winking Eye , аз също мразя спорта ( за разлика от лудия ми мъж , а и синът е спортен като баща си ) , но потренирвам по малко , за тонус , опитвам се да ходя пеша . Обаче винаги внимавам с храната . За това Еда може на един режим от диетолог  да се сложи , няма извинение Grinning С тази късата рокля изби рибата , леле какво бедра като солунски диреци Satisfied , да и умра на стилистите Stuck Out Tongue Closed Eyes
Като говорим за стилисти - как обличат Зейнеп като бизнес дама - задникът и се подава , ама на това му викат бизнес стил , ужасТ , помните ли колко ги критикувахме

# 621
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за коментарите от снощи по време на излъчването на епизода и след това!

Онлайн озвучката от снощи.По-късно ще погледна някои моменти около взимането на телефона на Кумру и какво направи Емир.Също и какво направи Ендер за да злепостави Арзу пред Доан.Оказа се,че тя е при деца!Джанер нали постави камера в един кабинет и какво се засне?

https://turkru.tv/zapretnyy-plod-120-seriya.html

от Шевал...Simple Smile

Скрит текст:

Ето и рейтинга...вижда се в две от групите малко се е покачил,а в АВ малко е паднал...

при всички сериали от снощи...както се предполага... ист. за ''АлпАрслан'' е на 1-во място,няма как да ни оставят да е нашия сериал...доста се е покачил и на ''3 куруша'',минал ни в АВ и е на 2-ро масто...
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #АльпАрслан - 7.69% (+0.17)

2. #ЗапретныйПлод - 6.15% (+0.15)

4. #ТриКуруша - 6.32% (+1.20)

7. #СердечнаяРана - 4.79% (+0.29)

▪АВ:

1. #АльпАрслан - 8.04% (+0.58)

2. #ТриКуруша - 5.80% (+0.96)

3. #ЗапретныйПлод - 5.69% (-0.73)

11. #СердечнаяРана - 3.03% (+0.75)

▪ABC:

1. #АльпАрслан - 8.62% (-0.25)

2. #ЗапретныйПлод - 7.20% (+0.20)

3. #ТриКуруша - 6.90% (+1.01)

11. #СердечнаяРана - 3.60% (+0.51)

за Онур нищо ново не открих..повтарят снимки и колажи ...

за Севда и ''Чуждата''

както знаем обича котките...ето от нея ...

екипът събран на вечеря...

Желая ви приятен ден,макар да е ветровит и хладен!

# 622
Гюлчин Хатихан се присъединява към Затворника

Гледала съм я във Вятърния  ( аз съм гледала сезон 1 , много ме драснеше, значи актрисата добре се справяше )   и в Истанбулската невеста ( Завинаги )- малка роля   , рускините пишат ,че е живяла в Америка и е играла на Бродуей
Дружки Hug

# 623
  • Плевен / София
Гюлчин Хатихан се присъединява към Затворника

Гледала съм я във Вятърния  ( аз съм гледала сезон 1 , много ме драснеше, значи актрисата добре се справяше )   и в Истанбулската невеста ( Завинаги )- малка роля   , рускините пишат ,че е живяла в Америка и е играла на Бродуей
Дружки Hug
Да...беше сестра на пишман влюбеният адвокат в Сюрея...
Здравейте момичета...

# 624
Добро утро,момичета!

"Една малка положителна мисъл в началото на деня може да промени целият ти ден!"

Благодаря за новините и коментарите от вчера! HugTwo Hearts

За ...Ябълката... продължават коментарите за 6-ти сезон.Все още няма официално потвърждение.

Очаквам с интерес фрагмана...

Това е пуснато снощи....пускам го както е на руски ез.,че нямам време за превод на бълг.език...
Цитат
✅Eda Ece • new

🆕🔥Заявление итальянского шеф-повара Данило Занны, которое привлекло внимание!

📌В журнале "Сноб" сообщается, что известный итальянский шеф-повар Данило Занна, который решил развестись со своей женой Тугче Демирбек, с которой он был в браке 9 лет, оказался очень близким другом прекрасной актрисы Эды Эдже.

Данило Занна и Эда Эдже вместе снялись в фильме "Золовка", главную роль в котором исполнила Гюпсе Озай. Утверждается, что Занна и Эдже являются очень близкими друзьями и часто встречались на протяжении нескольких лет.

и още за Еда,отново в пресата, че се е разделила с Буурахан...
Цитат
✅Eda Ece • new

🆕🔥Сегодня в прессе вновь появились новости о том, что Эда и Буграхан расстались. Журналисты не в первый раз "разводят" эту пару, но сама Эда на данный момент никак это не прокомментировала.

🆕 От официалния акаунт на сериала ...
-Г-н Йомер,какво правите?

финала на 120 еп.

За Онур и ''Затворника''
Гюлчин Хатъхан и аз съм я гледала в ''Истанбулска невеста'' и във ''Вятърничав''-трите сезона!Героинята й ще е под името Назан Шен!

За Севда и ''Чуждата''.....също очаквам фрагман...

финала....на 4-ти еп.

Актуализация от официалната страница на телевизионния сериал "Alien / El Kizi"....

- Ако Харун те търси сега, какво би искала да му кажеш?

Новият 5 епизод в събота от 20.00 часа на 20.11.2021 г. по канал FOX

И за ЗЯ/ОИ..и Дюндар ще ни лази по нервите...Wink

Желая ви приятна сряда!

# 625
Снощи много се смях с Емир и Джанер - Дюндар Ескубар и Алихандро Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Като го гледам Дюндар , той стана жертва на Алихан и Зейнеп , горкият . Онова изстъпление беше под въздействието на Курбан , който си е с източния манталитет ,а и Дюдю си е откачалка . Но актьорът направи хубава роля .
Хайде един поздрав с прекрасна песен , част от сериал с Пънар Дениз и ''Дюндар '' ( мисля ,че и преди съм я пускала )

# 626
Здравейте, момичета! 🍏
Еда вчера е пуснала опровержение в туитър за Данило. Нарича ги фалшиви новини.

# 627
Нямат какво да пишат и пишат измислици да сътворяват новини , нашите са същите . Срам за журналистиката . Сигурно са контактували , когато са били колеги по сериал , но това е било преди 5-6 години .Добре е направила ,че е опровергала .

# 628
Здравейте момичета🍀
Нямах време да гледам цялата серия с руския превод. Гледах само ситуацията с Емир и снимките. Останах с впечатление, че Йълдъз е искала тези снимки, за да докаже изневярата. Едва ли е искала да ги изтрие.
Изниква ми въпроса Кумру какво ще използва в съда, като снимки май няма. Дали тя знае, че ги няма или някой ги е изтрил..и тя ще се изложи...
Лека вечер ❤️

# 629
Здравейте, момичета. Не съм се вклпчвала скоро, но напредвам със сериите.
На серията след смъртта на Халит съм, когато Йълдъз живееше при позната на майка ѝ. явно съм проспала момента как открива Чаатай и решава да го преследва? Как й дойде това на ума, някак изведнъж както говореше с Емир и бам нахлупи една перука и тръгна да гони Чатай по заведенията. Как така изведнъж разбра точно за него, някой каза ли ѝ? Нещо този момент ми се губи, явно съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт