НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 247
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
KOKONDRELLA няма афти, в момента е с възпалено гърло, но педиатърката каза, че е леко, нищо против да не се храни ще си хапне когато си поиска, но това реване ще ме довърши, бях почти сигурна, че ѝ има нещо друго, но днеска определено е по добре явно е било заради зъби има няколко подути.
Щом при резци е така, при кучешките трябва да се снабдя с валериан Joy
Helinor17 преди една седмица ѝ проби първото зъбче, на 23.10 става на 11 месеца.

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 20:00 от nunu17

# 226
Здравейте мами.
Аз искам да ви попитам от няколко дни пием Стодал  сироп защото аз и бебе Светослав кашляме.
Но на мен Стодал  не ми помага изобщо.
Днес купих от аптеката Бронхолитин сироп за кашлица.
Въпросът ми е ако пия този сироп дали мога да кърмя малкия или не.
Много благодаря

# 227
Здравейте мами.
Аз искам да ви попитам от няколко дни пием Стодал  сироп защото аз и бебе Светослав кашляме.
Но на мен Стодал  не ми помага изобщо.
Много благодаря
Ще получиш отговор от лекар или от фармацевт в аптеката. А и особено при избор на сироп, независимо дали кърмиш, трябва консултация, защото ако не е правилният, може съвсем да ти се влоши кашлицата. Аз поне съм си патила.
Мукоплант е добър сироп, давах на малкия, но не мога да ти кажа повече. Питай в аптеката или отиди на лекар най - добре.

# 228
Джули, аз не съм давала нищп, освен веднъж Камилия. Сякаш помогна, най-добре се чувстваше, като го гушнех и то прав. Но той пищеше основно през нощта, не спеше, докато не проби, даже и се разболя. Сега излизат отгоре, пак мрънка през нощта и бърка в устата. Цицката го успокоява най-много. Ако си привърженик на хомеопатията, 2ката шуслерови е за зъби и може да се дава много времв в дневния прием вода. Когато беше болен, му давах 2ка,3ка,4ка х3 във водата. И все пак питай педиатърът. Дано и мине бързо. 😍

Намесвам се по повод солите - 1цата е за зъби, аз давам от време на време, най-добре е да се смуче, а не разтворени. Но и така може. 3ката съм давала, когато имаше температура, имаше една схема нещо като 5 таблетки в 50 мл вода, която трябва да изпие за 15 мин. Мисля, че помогна тогава.

# 229
Джули, аз не съм давала нищп, освен веднъж Камилия. Сякаш помогна, най-добре се чувстваше, като го гушнех и то прав. Но той пищеше основно през нощта, не спеше, докато не проби, даже и се разболя. Сега излизат отгоре, пак мрънка през нощта и бърка в устата. Цицката го успокоява най-много. Ако си привърженик на хомеопатията, 2ката шуслерови е за зъби и може да се дава много времв в дневния прием вода. Когато беше болен, му давах 2ка,3ка,4ка х3 във водата. И все пак питай педиатърът. Дано и мине бързо. 😍

Намесвам се по повод солите - 1цата е за зъби, аз давам от време на време, най-добре е да се смуче, а не разтворени. Но и така може. 3ката съм давала, когато имаше температура, имаше една схема нещо като 5 таблетки в 50 мл вода, която трябва да изпие за 15 мин. Мисля, че помогна тогава.
Личната ми лекарка, е и педиатър на детето, 2ка ми каза, че е за зъби. Със сигурност е така, щом му давах комбинацията 1 месец.

# 230
Преди месец и ние двамата бяхме с кашлица. Педито предписа на малкия джуниър-ангин 2х2,5мл. И аз го пиех на своя глава. Два сиропа изпихме с малкия, аз пиех 2х10мл.
Бързо оздравяване!
Имали бебета, които не са проходили или даже бебета които не искат да стоят на краката си??
Ние сме на 11++, имаме 9 зъба, можем да стоим на краката си, нооооо го правим само когато си иска той. :/ Никакви признаци на прохождане.
Здравейте мами.
Аз искам да ви попитам от няколко дни пием Стодал  сироп защото аз и бебе Светослав кашляме.
Но на мен Стодал  не ми помага изобщо.
Много благодаря

# 231
Десинка, изправя ли се сам? Докато се държи за мебелите прави ли крачки? Лази ли?
Има време да проходи, май 18 месеца беше срокът

# 232
Desinka_ малката се изправи сама вчера т.е почти на 11 месеца, крачки не прави все още,  не пълзи, много се опитва детето ама е мързелива и се отказа май. Много време прекарва на земята по всякакъв начин я стимулирах да пролази ама май няма.

# 233
И моят син все още не иска да прави крачки. В момента се изправя по краката ми, по дивана, но основно пълзи. Ако го вдигна или сам се изправи има стабилна опора. ,Не се притеснявам изобщо. Според мен е в реда на нещата и ще започне да прави крачки, когато е готов за това.

# 234
Десинка, рано е още за прохождане, не го мисли. Крачетата им се изморяват много лесно сега, сигурно за това не иска, но това не значи, че няма да проходи. Нашият се изправя и прави крачки с опора, но рядко стъпва на цяло стъпало, повече е на пръсти. Не ми позволява да му разтягам сухожилията, не го слагам в проходилка за повече от 20-30 Мин. на ден, но въпреки това му е трудно. Честно казано, не очаквам да се пусне да ходи преди годинката, поне още два месеца мисля, че му трябват.

# 235
Аз мисля, че няма повод за притеснение, ако детето успява да се придвижва по някакъв начин и ако може да издържа тежестта си на крака, поне според това, което аз съм чела.
Пък и педиатърът следи за тези неща, така че съм сигурна, че няма нищо притеснително. Както писах вече, май 18 месеца беше срокът за прохождане, като някои прохождат и на 9, а други на 2год., без да има някакъв проблем.
Иначе моят се изправи и почна да ходи по мебелите  на 7 и половина, на 10 и половина направи първи крачки, а на 11 вече си обикаляше сам свободно.

# 236

Личната ми лекарка, е и педиатър на детето, 2ка ми каза, че е за зъби. Със сигурност е така, щом му давах комбинацията 1 месец.

Ще опитам да прикача малко по-късно файл, който си е от производителя, и там 2ката изобщо не е отбелязана при никненето на зъби и основтата сол и 1. Така, че и аз съм сигурна. Та това, че е педиатър, не я прави хомеопат(ка). Grinning

https://dox.abv.bg/download?id=267e079da9# - Линк за сваляне

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 17:13 от Apricity

# 237
Благодаря ви, момичета за подкрепата! >3
Сам не може да се изправя, от скоро се научи от легнало положение да сяда и може да пълзи. Като имам напредвид пълзене 😁 пълзене като охлюв,но бърз охлюв. Отдавам го на това,че е едър НЕ Е ДЕБЕЛ 😁. 12гк и е 81см

# 238

Ще опитам да прикача малко по-късно файл, който си е от производителя, и там 2ката изобщо не е отбелязана при никненето на зъби и основтата сол и 1. Така, че и аз съм сигурна. Та това, че е педиатър, не я прави хомеопат(ка). Grinning

https://dox.abv.bg/download?id=267e079da9# - Линк за сваляне
Смятам, че 2те дипломи, висящи на стената и, говорят повече от линка ти 😉

# 239
Страхотен отговор! Харесвам го!

Общи условия

Активация на акаунт