Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 48 358
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Агентче,😂

Аз ползвам светъл ФДТ под очите и става добре, но като цяло нямам проблем в областта.

# 136
Нарс е добър коректор за всеки ден. Удобен е за чантата. По-скоро си търся заместил на Anastasia, а той е с повече пигмент и доста специфична текстура.

Трябва ми хидратация преди това с всеки коректор.

# 137
Легендарният Tarte Shape tape е бая покривен. Кожата под очите ми не е суха, но за всеки случай нанасям крем преди него и оставям да попие добре. Ако не го сетна, зачезва след няколко часа. Обаче ако го сетна твърде старателно, става на люспи. Та и той си има чалъм, иначе на мен ми стои добре с ултра-синьо-лилавите ми кръвоносни съдове под тънката като оризова хартия кожа.

# 138
  • София
Cool Cat, споменаваш Nars веднъж като коректор и после като кънсийлър. Кое от двете имаш и ти е сух? Или и двете? Аз ги ползвам в комбинация и са ми любими. От тези със страшните кръгове съм.
Коректор: (поставя се под кънсийлъра)

Кънсийлър

На Tarte имам коректор и кънсийлър. Препоръчвам първото. Ето този:

Агент, слезе ли от кануто вече?Simple Smile
Моля те, кажи ми за Cle de Peau concealer! Наистина ли му е пълно покритието, как го ползваш, става ли не само за под очи? Да му се не знае и скъпият кънсийлър, не съм го пробвала никога и нито един от техните фдт - ни. Ще взема да падна в заешката дупка ако ги пробвам и ще трябва да продавам Минито:)

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 00:36 от Happythought

# 139
Имам предвид concealer. Объркала съм се при превода. Не бих определила Нарс като "сух", но напоследък ми трябва нещо по-хидратиращо.

От бюджетните имам Maybelline Instant Age Rewind Eraser. Не е никак лош и има сравнително добро покритие.

Благодаря. Ако намеря тестери, ще пробвам Tarte.

# 140
  • София
Cool Cat, аз ти препоръчвам коректора на Тарт, защото ако Nars ти идва сух, кънсийлърът на Tarte изобщо не е за теб! Виж картинките.

# 141
Сложен е в списъка, Happythought Simple Smile 

# 142
Agent, ползвала съм този на Лореал, много бързо отиде в кофата. Много ми беше сух и ме състаряваше с поне 15 години😀

# 143
Agent, ползвала съм този на Лореал, много бързо отиде в кофата.
Много ми беше сух и ме състаряваше с поне 15 години😀
Благодаря, прекрасна!
(чакам снимки много търпеливо!)

Имам странното и некомфортно усещане, че за втори път ме предупреждавате за този concealer, но тийнката има нужда от супер устойчив за криене на пъпки, не за очите. Ще видим. Имам и някакви минита на УД, които мислех, че ще и паснат, но тя май върви доста по-студена от мен - дори неутралните и жълтеят.

Агент, слезе ли от кануто вече?Simple Smile
Моля те, кажи ми за Cle de Peau concealer! Наистина ли му е пълно покритието, как го ползваш, става ли не само за под очи? Да му се не знае и скъпият кънсийлър, не съм го пробвала никога и нито един от техните фдт - ни. Ще взема да падна в заешката дупка ако ги пробвам и ще трябва да продавам Минито:)
Обиколих цялото езеро, Хепи Simple Smile
Ползвам го малко и рядко и понеже първият път при мен не сработи идеално за очи май и не повторих. Като поизбелея ще го опитам пак (моят цвят е Beige). Като цяло concealer в твърда форма (стик, кутия) съм склонна да ползвам за замазване на петна и пъпковидни проблеми, под очи все посягам към по-креместите, aко изобщо сложа. И не на последно място да кажа, че да не остане някой с грешно впечатление - изпадал ми е на разпродажба, не съм му платила пълната цена.

PS Днес смесих нова комбинция - Ланком Ултра 260N+МАС Fix C3.5 - учудващо приятен финиш и цвят се получи, ще го наблюдавам как се държи, макар, че не е топло дори, та би трябвало да е оптимално. И успях да "препудря" и разваля вида на консилъра на Ланком, което е доказателство, че повечето от проблемите ми идват не от продуктите, а от задклавиатурното устройство.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 21:06 от Agent Provocateur

# 144
Влизам да похваля базата за лице на боби браун. Имам чувството,че може да преобрази почти всичко. Единстветното,което не долюбвам е фактът,че май реагирам на нея, обаче съм толкова пристрастена към финиша,който дава,че все към нея посягам. На снимките има фдт, микс от коректора на mac pro longwear + catrice liquid hd (ново любимо комбо), laura marcier пудрата  и на живо учудващо докарва естесвен вид.
От комбинацията на коректорите съм много доволна,нанасям малко количество и изкарвам деня с минимално врязване в линиите.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 07:45 от elia1

# 145
  • Бургас/Пз
Елиа, страхотни очи имаш. Може ли линк към тази база или снимка??

# 146
Елиа, страхотни очи имаш. Може ли линк към тази база или снимка??
Благодаря,разбира се!

# 147
Влизам да похваля базата за лице на боби браун. Имам чувството,че може да преобрази почти всичко...
На снимките има фдт, микс от коректора на mac pro longwear + catrice liquid hd (ново любимо комбо), laura marcier пудрата  и на живо учудващо докарва естесвен вид.
От комбинацията на коректорите съм много доволна,нанасям малко количество и изкарвам деня с минимално врязване в линиите.

Каква великолепна кожа и очи, Елия! За линии гледах дълго и с надежда да открия някакви, но уви Simple Smile
Да, съгласна и аз за базата на ББ! Подкрепям!

# 148
Elia, супер! Ти с каква кожа си?

Agent, мисля в щатите имахте Катрис - виж камуфлажния коректор, по мое мнение е по-добър. За кои снимки говориш ти?😀

# 149
За твоите сватбени снимки, прекрасна! Grinning

Мерси много за препоръката, ще проверя за Катрис! В моята Ulta изобщо не предлагат бренда, но онлайн на сайта им мога да намеря всичко.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 22:14 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт