Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 624
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Ния, Петров ще ти се разсърди Joy от половин година човекът прехвърля от багажник в багажник една лампа Joy
Някой питаше за Миша. Хич не разбирам какъв е този хайп около него. При мен е ужасен. За последните няколко месеца минах от суха към мазна и пак към суха кажа и на никоя не седи. Единствено влиза в употреба като подложка за много тежки и плътни фдт ни

# 601
И от мен Честито, Ния Simple Smile И моята кожа стана ужасна през бременността, после се оправи откъм пори/пъпки (петна не съм имала). Изривах се от всичко с хиалурон. Сега съм ок с ХК, ама фините линийки, дето ги имах дотогава вече не са толкова фини. Rolling Eyes

# 602
Край! Няма повече да гледам клипове, нямах идея, че слагат филтри. Sad Макар винаги да пускам повече от два, за да се убедя, че продукта си заслужава...

Ния, честито! Желая успех! Двете девойки ще изпразват шкафовете с ФДТ на мама. ☺ С удоволствие бих гледала този клип, аз с вечните драми при избор на подходящи цветове.

# 603
Благодаря, прекрасни дами! Няма да обръщам темата на отчетна, но ще покажа ФДТни в действие, последните месеци бях с егати нечовешки хубавата кожа!
Петрова, кажи моля на Петров, че още си я искам лампата и че е много мил ❤.
И не си само ти, за мен Миша е много посредствен и Кореец, и ББ крем.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 19:30 от Анонимен

# 604
Ау, Ния, честито, сега съвсем ще светнеш от крЪсутЪ!

# 605
ББ на Миша ме очарова в началото, когато го купих. Кожата ми обаче се люшка сезонно между всички състояния - нормална, суха, мазна, комбинирана. Бях потънала в други нови мазила и съвсем го изоставих. Лятото, когато кожата ми беше мазна го пробвах с матираща основа + матираща пудра. След 30 минути лицето ми беше като полято с олио. Преди седмица-две реших да го пробвам пак. В момента кожата ми е по-скоро нормална към комбинирана. Същата катастрофа. Sad

Между другото в издирване съм на нещо ново. Хвърлила съм око на Clinique Even Better. Търся нещо със средно, позволяващо надграждане към пълно покритие, с що годе естествен завършек и добра трайност. Може и да не е пълен мат, но все пак и да не светя като тиган. Simple Smile
Според вас добра опция ли е или да се насоча към нещо друго (и към какво)?

# 606
Според мен скоро обсъдените Ланком Teint Idole, Urban Decay Stay Naked, Фенти Мат и Clinique even better clinical (яйцето) са доста по-добри от Clinique Even Better- в топ 3 на най-скапаните ми ФДТни.
Агент, пробва ли яйцето? Аз ще го тези дни, но ми е сух и не намирам цвят за мен.
Iseis ще заблестЪ. Тва трае 3-4 месеца и те минАха.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 13:03 от Анонимен

# 607
Аз препоръчвам на Too Faced-Born this way. Средно до пълно покритие, има естествен финиш и е много дълготраен (кожата ми е комбинирана).

# 608
Ния, абсолютно съм съпричастна с теб Hug И аз чакам втора девойка в края на март. Първата бременност блестях - то не бе коса, кожа.... Сега в началото се поизпъпчих, но вече витаминките се понатрупаха и си личи резултата. Тази зима не страдам от дехидратация и сухи участъци, затова и най- простия Афинитон ми върши чудесна работа. Ще използвам да похваля ружчетата на Bell - за първи път попадам на руж, който да не ми прави пъпки при редовна употреба. Днес купих лифтинг фдт на марката, скоро ще го тествам и него.

# 609
  • Бургас/Пз
Ния, страхотна новина! ❤️❤️❤️ Честито 😘
Аз влизам да споделя, че преди време си бях купила този Герлен https://douglas.bg/guerlain-l-essentiel-natural-glow-foundation- … spf-20-conf-49232. Беше миналото лято и нещо не му бях уцелила цвета, та дъщеря ми го отмъкна, без да разбера колко точно го харесвам. В началото си спомням, че ми правеше кожата като кадифе, но тъй като вече беше топло, много бързо лъсвах и пудрата не помагаше.
Преди седмица й бях на гости и се оказа, че в бързината съм си забравила моя фдт и се бях настроила да карам само на слънцезащита с цвят, защото само нея носех. С изненада установих, че в шишето има някакви остатъци на дъното, които тя не се е сетила да обере с четка от коректор, тъй като самата помпичка вече не изпомпваше нищо, а видимо имаше още малко количество. Е, майка й се зае с тази задача и за 7 дни обрах перфектно шишето. Много, много ми хареса. Нямам усещането за опъване на кожата, нито събирането в гадните назолабиални. Лепна ми като втора кожа, направо не знам какво не съм му харесала на цвета. С две думи, направо си го преоткрих. Много, много му се радвах.
Понеже съм си дала обещание за 2022,че докато не видя дъното на поне 1 опаковка, нова няма да купувам, в момента ще се въздържа от покупка, но определено ми е на челните места в листа. Смятам да си взема и проби от Ланком, който спомена Агент и ще огранича дори и пробите,че иначе много се изкушавам. Лошото при мен е, че дори и да пробвам сега някой фдт и той да ми хареса, няма никаква гаранция, че юни месец ще е същият резултата. Като гледам тук, които сме се събрали май няма такава, дето да не сменя нуждите според сезона, та и аз в кюпа със зимните и летните варианти. Не ми е много ок този факт, но какво да се прави. Много ми се искаше с Футуриста и през лятото да се разбирам така добре, както през зимата, но уви, резултатът с него не е толкова прекрасен лятно време.
Весело покрещане на Новата година! Бъдете прекрасни и много сияйни!

# 610
Честито, Ния.
Агент, аз няма да се снимам, за да ти покажа какво аджеба са петна.
Ех, де да имахме и ние като на Агентчето петнатаа, нали сестро.
Ния, каква е лампата? Май ми трябва вече.А иначе аз отдавна се гримирам само с лещи или по време на процеса длагам цацките за контрол.Плашила съм се няколко пъти на вратата като се видях с изчиствни очила.😀

Весело посрещане на Нова Година, красавици!😍

# 611
  • София
Никой да не и вярва на Ния на описанията за лице! То кожа, то чудо, бе! Еле пък последните месеци! Красота!
 Агент, ти пък къде ги видя тези петна? Много красива жена си ти!
И аз обичам да чета блогове с ясни, добре подбрани думи, които точно описват продуктите. Ами много е тъпо това, аз не съм професионалист и няма как да разбера какво точно използват, за да докарат такъв перфектен вид на кожата, но ако ще се манипулира чрез светлина, обектив, филтър и кой знае още какво имиджа, за какво ги правят тези видео ревюта изобщо? Да вземат едни пари…

# 612
Прекрасни дами, Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и сияйни!

Хелия, честито! С теб наистина сме се стиковали явно, не само за продукти за кожа! Прекрасна бременност с още по-чуден финал ти желая! ❤
В духа на Бефана- тукашния вариант на Баба Яга, която чакаме в Италия да донесе сладкиши на децата другата седмица, ви представям себе си, безфилтърна, в 4.30 сутринта. Кожата ми наистина се скофти изведнъж, но явно трябва да се отдам на писане на онлайн ревюта на ФДТ, така че телешката ми душица е в мир и днес/утре ще забърше няколко ФДТна за проба, почивай в мир гол крем и коректор под очите.
Та, снощи бях с пудра-ФДТна на Худа- Glowish. След като пробвах бронзъра и бързичко го набавих в още 2 мини цвята (щото нали ще се свърши…), бях очарована от гладко нанасяне, липса на петна, точен пигмент, но естествен И много дълготраен резултат, реших че всички в YouTube бъркат и ФДТ пудрата ще е всичко, което MUFE velvet ми дава лятото, но сияйно, зимно изпълнение. Ми не е. Самата пудра ми харесва- фино смляна, пигментирана, нанася се лесно всякак. Много хора са писали, че им е прекалено хайлайтъреста, но аз исках да блестя брайт лайк а даймънд. После нещо се прецака. При мен проблемът не е че подчертава пори и текстура, а че създава такава там, където няма. Няколко погледа в огледалото ме карат да въздишам по дерматолога си и да разглеждам стари снимки след терапии при него, да лелея лазери и микронийдлинг кървави сесии. Покритието е каквото си го направиш- от леко до пълно, като аз се реших на първото, което чудесно показва новообразуваното петно на големия нос (което излезе за дни, WTF), но дерта ми е с текстурата- ми не съм толкоз набраздена без пудрата. Пробвах я по няколко начина, надеждата ми умря последна, но от днес ще направя като Елза и ще я оставя да си отиде. Не купувайте на сляпо, не мога да се сетя за кого изобщо би била подходяща.

# 613
  • София
За много години!

Вчера в типично не мой стил реших да пробвам един нов фдт за мен, от който имам отливка -  L’Essentiel. Грабнах на сляпо една от двете отливки и останах очарована. Много естествено се получи на моята комбинирана кожа. Бях си забравила пудрата и даже не го фиксирах както си трябва. Близо 8 часа по-късно определено имаше нужда от корекции, но не беше нещо фрапиращо. Преди него полирах лицето с peel and polish на pixi  и нанесоха базата на Боби Браун. Сега го гледах намален в Нотино, но нещо ме въздържа да го купя оттам.

# 614
За много години, скъпи дами Heart Според вас, обезсмисля ли се използването на базата на Боби Браун над олио за лице?Освен заглаждащия ефект, дали ще достигнат до кожата витамините?Замислих се, докато се гримирах...

Общи условия

Активация на акаунт