Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 48 444
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • варна
Не харесвам матиращи фдт- и.Тежки ги усещам и натрупани.Но Фенти не съм пробвала.Може ли малко инфо? Вие с каква кожа сте? Какво целите?

# 661
Моята кожа е комбинирана, като лъсва само нослето и челото. При мен Фенти не стои тежко, изобщо не усещам, че съм с ФДТ. Също така съм много доволна и от 2-те бази за лице (хидратираща и матираща). При мен обаче цветът оксидира.

# 662
Нямам голям опит с двкоративната козметика, защото доскоро имах перфектна кожа и ползвах само лека пудра и то дрогерийна.От няколко години ми се налага да съм с нещо, изравняващо тена и прикриващо несъвърленства.
Затова и ви чета. То едно ли има на оазара, а аз не обичам да купувам и да не ползвам, не ми е страст.Simple Smile

# 663
Ще те заредя, прекрасна, не го взимай  😘

Агент, проверих- асцендент везни, луна- дева. И един колега ме пита вчера 🤣.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 11:54 от Анонимен

# 664
Здравейте момичета.  Под карантина съм и за да си повдигна настроението харча пари 🤣🤣🤣 така реших, че май искам да пробвам нов фд. Мнение за DIOR CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM FOUNDATION ? Със суха кожа съм.

# 665
  • Sofia
Този новият серум - фон дьо тен на Лореал го пробвах на тестер, хидратиращ е, но покритието му е ниско към средно, по - скоро е като адаптиращ фон дьо тен

# 666
Здравейте момичета.  Под карантина съм и за да си повдигна настроението харча пари 🤣🤣🤣 така реших, че май искам да пробвам нов фд. Мнение за DIOR CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM FOUNDATION ? Със суха кожа съм.
Перфектен е за моята кожа. Най-доброто, което съм използвала досега. Озаряващ, подмладяващ, само хубаво мога да кажа за него. С мазна, застаряваща кожа съм. Тази седмица ще излезе нов фон дьо тен на Диор и аз го чакам него.

# 667
Перфектен е за моята кожа. Най-доброто, което съм използвала досега. Озаряващ, подмладяващ, само хубаво мога да кажа за него. С мазна, застаряваща кожа съм. Тази седмица ще излезе нов фон дьо тен на Диор и аз го чакам него.
Може ли да го сравните с Dior Forever glow skin?

# 668
Мога. DIOR CAPTURE TOTALE е по- покривен и изглажда кожата ми повече. Освен това не лъсвам по- дълго време.

# 669
Боби Браун базата е намалена 20% ,да се хвърлям ли смело да я набавя Simple Smile както казах преди при въпроса си за фдт - смесена кожа с лъсване в Т-зоната . При тези хубави отзиви навсякъде ми е трудно да й устоя 🙈 .

# 670
Боби Браун базата е намалена 20% ,да се хвърлям ли смело да я набавя Simple Smile както казах преди при въпроса си за фдт - смесена кожа с лъсване в Т-зоната . При тези хубави отзиви навсякъде ми е трудно да й устоя 🙈 .
Базата на Фенти (матиращата) ще ви свърши идеална работа, също така Porefessional на Benefit.

# 671
Базата на Боби е озаряваща и хидратираща, заглаждаща, така че ако търсите матиране от базата- не бих.
Porefessional е хубава силиконова база, но отново не е особено матираща, поне оригиналната версия.
Единствената матираща база, която на мен ми хареса и осигури матиране и заглаждане на пори при по-висока влажност (зимата никога не бих я пипнала, но кожата ми е суха), е top secret instant matte, която съдържа и salicylic киселина (салицилова? Нека вещите ме поправят) и поне докато е на кожата заглажда пори и матира трайно.

# 672
  • София
NiaV, за базата на YSL ли става дума? Щом е със салицилова киселина е точно за мен Simple Smile.

Имам и тази на BB, но не мисля, че е за комбинирана кожа. На челото не държи както и се очаква. Използвам я когато не нанасям крем за лице, но не искам да го пропускам. Иначе има хубава плътна консистенция и много приятел лек аромат.  За нормална, суха кожа мисля, че ще е идеална.

# 673
И от мен глас за продукта Боби Браун, но абсолютно подкрепям, че тя няма да  матира ни най-малко, но ако част от омазняването се дължи на дехидратация е способна да го намали за сметка на хидратиращите си свойства. Аз бих ползвала друга матираща база в Т-зоната.

Галя Димитрова спомена Фенти и като цяло, без да съм ги ползвала, оставам с впечатлението от стотици отзиви, че продуктите на Фенти са прекрасни за матиране и за ползване в горещи и влажни условия, което не е учудващо, като се има предвид спецификата на кожата на Rihanna. Бях чела някъде, че е изключително инвестирана в процеса на създаване на продуктите.

А може и просто да се ползва допълнителен слой матираща пудра ПОД фдт-а в Т-зоната, за да се контролира допълнително омазняването.

PS Най-бетониращата матираща база, която съм имала беше една на Estee Lauder, те имаха и бруталнo хубава матираща компактна пудра. В момента, най-матиращите ми пудри са MUFE ULTRA HD MATTE SETTING POWDER и Givenchy Prisme Libre Loose Powder и съм доволна и от двете, но не ги ползвам през зимата.

Агент, проверих- асцендент везни, луна- дева. И един колега ме пита вчера 🤣.
Мамма мия! Ще те попрочета, но звучи страшно Grinning

(шегувам се, с Девообразни меля безпроблемно, а се омъжих за Везни, въпреки квадратите в партньорския ни хороскоп и мисля, че не съм сгрешила Wink

НИЯ, ти се оказваш с двойна ВЕНЕРА тогава - и слънцето и асцендента! Нищо чудно, че цялата козметика и женственост са ти присъщи!

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 14:23 от Agent Provocateur

# 674
NiaV, за базата на YSL ли става дума? Щом е със салицилова киселина е точно за мен Simple Smile.

Да, пропуснала съм, на YSL е и наистина е чудесна.

Мамма мия! Ще те попрочета, но звучи страшно Grinning

(шегувам се, с Девообразни меля безпроблемно, а се омъжих за Везни, въпреки квадратите в партньорския ни хороскоп и мисля, че не съм сгрешила Wink

И да четеш, и да не четеш- страшно е 🤣. И без да разбирам от зодии го знам

Общи условия

Активация на акаунт