Изипей карта?

• 29 999
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Здравейте, картата на easypay става ли за плащане в градския транспорт?

# 17
Сега не знам как е, но преди няколко години предлагаха 2 вида - златна и сребърна. Златната поддържа безконтактно плащане и би трябвало да става и за градския транспорт. Сребърната със сигурност не става, тъй като не поддържа безконтактно плащане.

# 18
Сега е само "златната". Тя е по - скоро кафява Simple Smile. Има безконтактна функция, но за съжаление, не на всички банки на банкоматите работи безконтактно. Трябва да се пробва. До скоро например не работеше безконтактното в Била, отскоро пробвах и става. На повечето става де.

# 19
А картата може ли да се използва за пазаруване от чужди сайтове?

# 20

Картата е на българския оператор BCARD. Виждам че има някакво движение и уж се развиват, и вече е възможно и да се плаща. Но трябва да попитате в Easypay. Преди, когато си я извадих преди 2-3 години не можеше.
https://www.bcard.bg/

# 21
Благодаря,ще питам в изипей!

# 22
  • Божурище
Да повдигна темата, с какъв срок е картата, като Visa ?

# 23

Картата е на българския оператор BCARD. Виждам че има някакво движение и уж се развиват, и вече е възможно и да се плаща. Но трябва да попитате в Easypay. Преди, когато си я извадих преди 2-3 години не можеше.
https://www.bcard.bg/
Отскоро имат и Mastercard, така че важи и за чужбина.

# 24
Отскоро имат и Mastercard, така че важи и за чужбина.

Да, отскоро я ползвам, правих няколко онлайн плащания. Работи и май по - добре и на ПОС терминали, в сравнение с BCARD, която също е безконтактна, но някой път отказва да работи. Управлявам, захранвам през профила на ePay безплатно сметката на MаsterCARD. За потвърждаване, изисква да имаш приложението ePay.

# 25
Интересно докога ще е без такса. Гледах нещо, че има и внасяне през Easypay банкомат.

# 26
Интересно докога ще е без такса. Гледах нещо, че има и внасяне през Easypay банкомат.

Ами от 5 години вече имам BCARD - безплатна си е още. Сега ми предстои да я преподновя. EPay използвам от 15 години, никога не е било платено.

# 27
Карта е с много недостатъци, измислени такси и пресилени обещания, това е само за карта иначе услугата изипей е безупречна.

# 28
Карта е с много недостатъци, измислени такси и пресилени обещания
Дай примери

# 29
Има "Такса за отказана авторизация по трансакция не по вина на издателя". Това го изпитах на каса на самообслужване в хипермаркет, оказа се че има по - малко захранени пари в картата, отколкото ми беше сметката. Отказа разбира се, но ме таксува с 0,40 лв. Но това го прави и с обикновената EasyPay карта (BCARD).
Другото, което не ми харесва е че има 1,5 % за Получаване на суми по картата (refund). Аз не получавам такива, поне досега. Мисля че имах едни връщания от онлайн магазин, рядко пазарувам онлайн, така че не е кой знае какво. Зависи за какво се ползва. За карта без такса си е ОК. С безплатните внасяния, тегления от техен банкомат. Освен това на мен ми предложиха в моя профил около Коледа, а може и на други, безплатно получаване на тая карта.

Тарифа

На EasyPay най-много харесвам обслужването. Основно задавам въпроси онлайн с email. До 1-2 часа получавам отговор. Преди година с BCARD картата ми плащах, но имаше някакви проблеми с ПОС терминалите на KAUFLAND и не ми отчете плащане с картата, и платих кеш, а парите бяха дръпнати. После оспорих транзакцията в КАУФЛАНД - 3 дни не ми се обадиха, снимах бележки, разправии.
 Сетих се и писах на EasyPay. След 2-3 часа парите ми бяха възстановени.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 10:22 от Seiko7075

Общи условия

Активация на акаунт