Професия учител - 12

• 52 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Ямбол
Аз все се каня да ви питам. Някой случайно да има карта за диференцирано за непедагогически в персонал. Че от тази година и те ще получават, но нещо не мога да им измисля точкуването. Може и на лични, ако някой все пак реши да помогне. Няма да преписвам, но имам нужда от идеи.

# 166
  • Пловдив
Лили, мога да ти пусна тези, които приехме ние, но не мога да се ориентирам как да ги прикача на лично съобщение

# 167
Утре е интервюто ми за учител по Философия.Завършила съм само магистратура Право и нямам изкарана правоспособност като учител.Не знаех че е от съществено значение да имам правоспособност ,когато подавах документите ,тъй като за първи път се сблъсквам с това ,а много го искам.И все пак утре ще се срамя пред комисията.Шансовете ми нищожни ли са?

# 168
Зависи от изискванията на училището. Но по принцип много държат на педаг.правоспособност. Поне в училищата, в които съм работила е така. Иначе можете да се запишете за правоспособност. Успех на интервюто, философията е много полезен предмет.Hug

# 169
Зависи от изискванията на училището. Но по принцип много държат на педаг.правоспособност. Поне в училищата, в които съм работила е така. Иначе можете да се запишете за правоспособност. Успех на интервюто, философията е много полезен предмет.Hug
Благодаря.Ако им кажа ,че ще запиша ,а аз го и искам дали ще ме одобрят?Утре е интервюто и ужасно ми е притеснено

# 170
Да, споделете намерението си да учите. Това ще е от полза.

# 171
Благодаря.Ако им кажа ,че ще запиша ,а аз го и искам дали ще ме одобрят?Утре е интервюто и ужасно ми е притеснено

Ако няма други кандидати, ще  Ви одобрят. Но ако има такива с педагогическа правоспособност, мисля, че те са с предимство. Желая Ви успех на интервюто!

# 172
  • Някъде по Дунава
Утре е интервюто ми за учител по Философия.Завършила съм само магистратура Право и нямам изкарана правоспособност като учител.Не знаех че е от съществено значение да имам правоспособност ,когато подавах документите ,тъй като за първи път се сблъсквам с това ,а много го искам.И все пак утре ще се срамя пред комисията.Шансовете ми нищожни ли са?
Определено е по-добре да имате правоспособност. Дори и да не ви одобрят, запишете. Ще ви е от полза. И успех!

# 173
  • Майничка
Uleto, разрешете си личните съобщения, моля.😉

# 174
  • София
Здравейте! Дават ли се кредитни точки при придобиване на 5 ПКС? Вече разбрах. Преди са се давали, вече не.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 13:00 от andy06

# 175
Здравейте,
Ще започвам работа като възпитател на 5 6 7 клас в занималня , моля да споделите ако имате опит. Също така искам да попитам какво се изисква от мен - аз ли трябва да им пиша домашните или аз трябва само да ги проверя и да им помагам? Също така има ли вариант предварително да знам каква домашна имат учениците за да мога да се подготвя и има ли някакви помагала в които да са описани домашните? Ще съм благодарна ако ми отговорите как стоят нещата.

# 176
  • Балчик
Здравейте! Дават ли се кредитни точки при придобиване на 5 ПКС?
Не. За да продобиете ПКС Ви трябва един кредит.

# 177
Здравейте,
Ще започвам работа като възпитател на 5 6 7 клас в занималня , моля да споделите ако имате опит. Също така искам да попитам какво се изисква от мен - аз ли трябва да им пиша домашните или аз трябва само да ги проверя и да им помагам? Също така има ли вариант предварително да знам каква домашна имат учениците за да мога да се подготвя и има ли някакви помагала в които да са описани домашните? Ще съм благодарна ако ми отговорите как стоят нещата.
Това със сигурност не! 😀

# 178
  • Майничка
За предварителна подготовка - разберете се с преподавателите кои учебници и помагала ползват за домашна и помолете след часа да Ви пращат на мейл или вайбър домашната.

# 179
Здравейте,

Здравейте. Аз все още съм студентка, но съм на мнение, че основната цел на часовете за самоподготовка е именно да формираме навици за самостоятелно учене и помощта трябва да е дотолкова, че да стимулираме активноста на ученика.

Общи условия

Активация на акаунт