Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland
Благодаря, Азалия. В Пловдив има физически магазин на Златна рибка, ще мина от там. Ако все още го има

# 106
Фрау,приятна почивка ..аз това лято ползвам кремовете на гарние без отмиване с помпата като оранжевия повече ми харесва от зеления и арганово масло след това  Незнам точно къде сте но тук в Бс водата е мн твърда и това също много влиае на косата ..

# 107
  • Сливен
Фрау ,имат дори два нови отвориха това лято.Не съм от Пловдив,но им следя страницата във фейса.

# 108
Тази година си взех това за морето.

Много добре се чувстваше косата ми, за първи път беше гладка и лъскава без много грижи. Даже и балсам не и слагах понякога.
За протокола косата ми е с бързо омазняващи се корени и склонност към накъсване по дължината.

# 109
Значи косата иска хидратация.Но балсам аз бих слагала, за да затвори обратно кутикулуте.
Омазняващия се скалп няма отношение към дължините по принцип.Те страдат от разни липси, от климат, третиране, козметика също.
Трябваше ми много време и доста четене на темата за профи козметика, но накрая разбрах как да гледам косата си и какво иска тя.
Също съм с мазни корени и фриз по дъшжините, изсушаване в края.

# 110
Значи косата иска хидратация.Но балсам аз бих слагала, за да затвори обратно кутикулуте.
Омазняващия се скалп няма отношение към дължините по принцип.Те страдат от разни липси, от климат, третиране, козметика също.
Трябваше ми много време и доста четене на темата за профи козметика, но накрая разбрах как да гледам косата си и какво иска тя.
Също съм с мазни корени и фриз по дъшжините, изсушаване в края.
би ли споделила, какъв шампоан използваш?

# 111
Здравейте, може ли да споделите мнение за тези два продукта за оформяне на къдрици?
https://remedium.bg/victoria-fluid-za-fiksirane-na-kadritsi-s-uv … r-h150-ml-10053/p
https://shop.lillydrogerie.bg/k-drava-kosa-100ml

# 112
О, използвам всякакви, дрогерийни и професионални.
Още съм в началото на “обучението си” и нямам голям опит с продуктите, но тъй като имам хубава коса изначало установих, че и с дрогерийни продукти докарвам доста хубав вид на косата.
Ползвам Джон Фрида, профито на Шварцкопф( Лили и Дм), Тресеме, Глис кюр сериите с кератин, за косопад и за боядисана коса.Харесвам също олията на Линеа био, Langhaarmädchen , едно масло на Шаума, коприната на CHI.От профито съм доволна от Лореал Инфорсър, ходратираща серия на Алфапарф(розова )
Двустъпковият рeконструктир на Aphogee, Медисютикълс Фолиген и серум Нуминокс за косопад.
Общо взето, заради сравнително хубавата си коса, нямам нужда толкова от скъпи продукти, колкото от правилното им подбиране и ползване.
В началото, когато изпитах нужда да се грижа повече , косата ми се разтягаше и накъсваше, беше слаба и с изсъхнали връхчета(преди година горе-долу) Боядисвам се от няколко години, плюс възрастта и явно и тя започна да страда.
Преди я миех с каквото ми падне Simple Smile)) даже маска и. балсам не слагах.Никакви финиши.Разбрах, че това разтягане и накъсване е веротна липса на протеин и затова взех друстъпковият реконструктор, започнах да мия с повече протеинови продукти и да слагам маски и балсами.Вкарвах по-малко хидратация( от дрогерийните повечето, ня които поше ,че са за боядисана коса, за гидратиращи.
Съшбоко почистващ шампиан ползвам на ДМ(Балеа), обикновено последно миене преди боя,като след нев мия с ходратация за запечата косъма.
Лека-полека ще опитам профи продуктите от среден клас
Грижата за косата се оказа наука за второ висше плюс доста скъпа инвестиция.

# 113
Знам, че в темата за професионална козметика за коса има доста полезна информация, но би ли споделила накратко как да разберем дали косата се нуждае от протеини или хидратация?

# 114
Хидратация

Скрит текст:

Протеин

Скрит текст:

Баланс

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 11:08 от bubanka

# 115
Здравейте, може ли да споделите мнение за тези два продукта за оформяне на къдрици?
https://remedium.bg/victoria-fluid-za-fiksirane-na-kadritsi-s-uv … r-h150-ml-10053/p
Това - НЕ! Буквално е нещо като лепило, което прави къдриците твърди като пружини. Няма разресване след това, само измиване спасява положението.

# 116
  • Deutschland
Like, на свети Влас

# 117
Може ли отзиви за лакочистителя за гел лак от ДМ?

# 118
  • Варна
Здравейте!

Да ми препоръчате бюджетна основа за сенки и също има ли ефект от този гланц?

Благодаря предварително!

# 119
Доволна съм от тези две бази:
Скрит текст:

Тази на Римел е по-суха и понякога трудно се блендват сенките. Като издръжливост поне 5-6 часа сенките ми не се събират.
Скрит текст:
Напоследък обаче ползвам друга база, не е бюджета, често я намаляват с 30%, доста е икономична, сенките ми не мърдат около 10 часа:

Общи условия

Активация на акаунт