Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Минавам да кажа за това течно червило със сатенен завършек Wibo, моето е #4. Малко ми е тъмно, трябнаше да взема 3. Много е хубаво, нанася се равномерно, не лепне, устните не изсъхват, а е дълготрайно.
https://shop.lillydrogerie.bg/uond-rful-lips-4

# 541
16 изглежда с цикъламен оттенък. Такъв е цвета им и реално. Ярки, с химична миризма. Но то всичките номера миришат химично...

# 542
Супер химична е миризмата не е за всеки. Аз моето заради нея не го ползвам.

# 543
Имам няколко от тези червила на ГР и много ги харесвам. Препоръчвам!

# 544
  • София
От ДМ купих маслото за коса с кокосово масло и масло от бурити. Сложих на мокра коса, само в краищата. Май сложих повече. За втори път го ползвам и не мога да преценя колко да сложа.

# 545
  • Deutschland
Langhaar mädchen олиото ли? Аз го слагам и на суха коса, не омазнява изобщо. Слагам и по дължините

# 546
Langhaar mädchen олиото ли? Аз го слагам и на суха коса, не омазнява изобщо. Слагам и по дължините
Забелязала ли си промяна в миризмата му? Остана ми малко на дъното и сякаш е с променена миризма, а е в годност.

# 547
  • вкъщи
Похвалвам душ гел на Палмолив с орхидея. Два часа след душ ухая силно ,както и цялата баня, все едно съм се намазала с парфюмен лосион.

# 548
  • Deutschland
Калина, имам малко мл останали, няма никаква промяна в аромата, а стои така от доста време, че имам доста наотваряни олиа и кремове и ползвам и тях.
Лелка, кой точно е с орхидея?

# 549
Отзиви за ретиноловия серум на Балеа? Дават го за възраст 45+, много ли е мазен? Предизвиква ли дразнене на кожата, както други ретинолови продукти?

# 550
  • София

Да, точно за него.

Прочетох в един блог, че се слага на мокра коса. Два пъти го ползвах досега. Първия път в краищата и по дължината сложих.  След това само на краищата. Стои тежко, даже краищата на косата са ми извити, сякаш с четка и сушоар съм оформяла.
Ще пробвам сега на суха коса.

# 551

Да, точно за него.

Прочетох в един блог, че се слага на мокра коса. Два пъти го ползвах досега. Първия път в краищата и по дължината сложих.  След това само на краищата. Стои тежко, даже краищата на косата са ми извити, сякаш с четка и сушоар съм оформяла.
Ще пробвам сега на суха коса.
Аз също първите 2-3 пъти го пробвах на мокра, на полусуха коса. На моя тънък косъм е добре на мокра коса, но трябва и с количеството да се внимава, слагам на върховете ( 4-5 см нагоре). Между другото, точно това мини флаконче от 15-20 мл, което седи на касите ми стигна за 3 месеца, използвах на всяко измиване (2-3 пъти седмично).
За сравнение вече цяло лято ползвам последния серум на Елсев с анти фриз ефект, той пък ми пасва по-добре на поизсъхнала коса. Но пък наистина си върши добре работата, няма силикон в него и наистина намирам разлика между него и всички други олиа, кристали и прочие. Има и термозащита, така че няма какво повече да искам за 10 лв. Ще го подновя след време, защото ми омръзна миризмата му.

# 552
Отзиви за ретиноловия серум на Балеа? Дават го за възраст 45+, много ли е мазен? Предизвиква ли дразнене на кожата, както други ретинолови продукти?
Не е мазен ,не ми предизвика дразнене .Ползвах го с крем с хиалуронова киселина,под 40г съм с нормална кожа

# 553
  • София
От днес, 22.9, NL Beauty влиза в дрогерия Лили. Дадени са и магазините в които ще се предлага марката.

# 554
Здравейте, може ли да препоръчате шампоан за много мазна коса?

Общи условия

Активация на акаунт