Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 249
  • 325
  •   1
Отговори
# 135
Искрице. Нали знаеш от къде идвали повечето проблеми в едно семейство - мъжът си мисли, че жената няма да се промени след сватбата, а жената си мисли, че мъжът ще се промени като се обвърже  Joy
Та по тоз повод и аз се чудя от къде идват такива приказки за свекърви и тъщи. Нали уж всички са били мили и добри съпруги... Laughing
Шегата настрана, но всичко си е до човека и спогаждането му с другите.
Доротея, дано всичко мине по-бързо.
А за да няма само лоши новини - днес сме направили самостоятелно първите крачки в кошарата без да се държим никъде. Дали да го броим за прохождане...?  newsm78 Май му трябва още малко.
Лека вечер на всички и от мен.

# 136
Доротея,стискаме палци!
А за прохождането знам че се смятат първите 4-5 крачки . newsm78Анелия направи шест крачки на година без един ден и я обявихме за проходила. Laughing

# 137
  • София и там където не се пуши
   Тигонев, извинявай. Исках да жегна Клисуров, но сбърках имената. Пожелавам на всички ви приятна вечер и здрави дупета.
JoyТигонев, жената на 1 мой познат преди 7 г замина служебно с 1 мъж и още не се е върнала.

Да, ама Клисуров хитър пратил и детето.

Sadman честити ви първи стъпки

# 138
... Исках да жегна Клисуров ...
а пък той е и обръгнал, та ще му трябва нещо като за жигосване Wink

# 139
   Тигонев, извинявай. Исках да жегна Клисуров, но сбърках имената. Пожелавам на всички ви приятна вечер и здрави дупета.
JoyТигонев, жената на 1 мой познат преди 7 г замина служебно с 1 мъж и още не се е върнала.

Да, ама Клисуров хитър пратил и детето.

Ама трябваше и двете деца да прати за по-сигурно! Mr. Green

# 140
... Дали да го броим за прохождане...?  newsm78 Май му трябва още малко...
Ти решаваш кога да черпиш  Laughing

# 141
Ех... И аз исках на концерта на Любе, ама като не си взехме на време билети се разминахме...
Klisurov, благородно ти завиждам...

Doroteia, надявам се малката скоро да се оправи. И ти също... Дано топлото слънце ви повлияе добре Simple Smile

Аз да докладвам за моята позната - ще живее. За съжаление не можах да и свърша работа, че не могла да се свърже с нито един от докторите на които и намерих координати, ама накрая в ИСУЛ намерила някаква докторка.

Sadman, честито ви прохождане!
Моят юнак също най-после взе да прави по повечко крачки, въпреки че отдавна прави оптити, но бяха сравнително неуспешни. И ми е толкова  мъчно че не мога да го видя... Но при следващото ходене ще правим пита Simple Smile

# 142
А аз преди около час и казах всичко каквото мисля на проблемната учителка на синът ми и разбирате ли тя не си разбра грешката. И такъв учител ще учи деца. Не мога да си простя, че причиних това на синът ми.

Валенце не си казала какво става при теб.

# 143
  • София

Валенце не си казала какво става при теб.
Все още нищо не става.Днес директорката не е била в градината,а на някакво съвещание.Утре ще и се обаждат моите познати от инспектората.Днес като взех Буби от градината тя плака неутешимо,искаше да остане още.Логопедката ни видя и дойде,аз се разревах ,Буби се разрева още по-силно,Мими се тръшна на земята и започна да пищи.Логопедката каза утре като заведа Буби да ида при нея да си поговорим.Тя е една от малкото в градината,които се държат мило и разбиращо,затова и Буби я обича много.ако се преместим в друга градина ще изгубим тази жена.До края на седмицата ще имаме решение по въпроса,ако ли не съм решила в понеделник да обърна другата страна на мометата-ще подавам жалби където е необходимо,ще досаждам и ще си търся правата до дупка.

# 144
Аз сега съм уморена, но утре сядам да пиша дълго и подробно оплакване срещу тази жена.
Валенце поне с това да помогнем на следващите, да разберат учителите, че трябва да се работи, а не да ми парадират с квалификации.

# 145
  • София
Здравейте,  Simple Smile
ние днес успяхме да направим ЕЕГ в педиатрията, всичко е наред.
Пратиха ни на комисия за ваксините и за щастие се събираха същия ден. Доротея   bouquet, права беше, останах доволна, бяха 2 лекарки, спокойни, усмихнати, разбрани. Разрешиха ни ваксината от 1г2м. Дори ни казаха, че и без нея е можело да тръгнем на ясла, защото това било реимунизация, а за детско заведение трябвали имунизациите до годинка + тримовакса. Ако знаех това щях да си спестя истерията около яслите, ама нейсе. А Джипито имаше наглостта да ми заяви как ми била казала, ама аз съм се запънала точно за тази ваксина. Реших да не се разправям с нея, но интересно, как ми е казала, като оня ден я молих да почнем изследванията за ясла по рано за да не чакаме после за тях, а тя ми заяви, че за какво са ми, ако не сложим ваксината и не е важно детето да ходи на ясла. Нищо, сега се надявам да имаме късмет утре да я сложим и да успеем с изследванията до 1ви  ooooh!

# 146
Браво Denat хубави новини.

# 147
  • София
Много се радвам за вас,Денат,наистина се радвам! Heart Eyes Hug
Искам да чета повече хубави новини тук и така ще стане,знам го!Аз съм си вечния оптимист,често свалян на земята болезнено,но после се изправям,поизтупвам си дрешките и готово Grinning.

# 148
Дени, страхотно е, че изследванията са добри  bouquet Hug

Напоследък коментирахме за учителите, та да се включа и аз в темата, защото съм направо бясна... Днес част от класа на сина ми отива на екскурзия в Панагюрище. Екскурзията е днес и утре и включва път, вечеря и закуска и струва 40 лв. Децата тръгват днес сутринта, което значи, че ще трябва да закусват и обядват някъде, а и утре на обяд също да хапнат... Та по груби сметки още поне 20лв ще трябват, т.е. за 1 ден и половина -60лв, но той не може да отиде сам, значи още толкова и за мен. Обясних на детето, че в момента ни е трудно да отделим тази сума и той ме разбра. Но сега сутринта става и започва да реве, че учителката, която ще замества тяхната била "много лоша". Като се опитах да го успокоя и да го попитам от къде знае, че е лоша и защо така мисли, той ми отговори, че тяхната  учителка им казала, че следващия път всички без изключение щели да отидат на екскурзия, като видят какво ги чака, ако останат #Cussing out! Как може учителка така да говори за колежката си пред децата #Cussing out А на всичкото отгоре 10-те деца, които остават ги разделят в различни класове... Не знам какво да правя, естествено, че може и да не го пусна на училище, но не мисля, че това е добър вариант. От друга страна, ако пък се травмира и отново "отключи" миналогодишното си състояние...

# 149

Общи условия

Активация на акаунт