🔥 Сървайвър Бг - в очакване на сезон 6 във Филипините' 2022 🌴

• 51 478
  • 465
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Е, много тъпо! Защо всички участници трябва да са известни? Аз наистина се надявах, че ще видим обикновени хора. А не хора, които са там за PR.

# 301
Е, много тъпо! Защо всички участници трябва да са известни? Аз наистина се надявах, че ще видим обикновени хора. А не хора, които са там за PR.
+ 1...  много тъпо

# 302
Известни, известни,  ама тва не ти е ББ дето само се яде и пие.
Джина например освен че е известна като певица е и лекоатлетка.

# 303
  • Sunshine state
И аз не искам випове по предаванията. Този не ми е познат и не съм го чувала. Обаче двама от участниците са такива. Дано се ограничат до тях.

# 304
Присъединявам се към недоволството, но пък се надявам да направят интересен сезон.

Според мен като цяло е важно да набират хора с приблизително сходна физическа подготовка, за да са конкурентни едни на други. Иначе става много досадно едни и същи да бият, а едни и същи все да падат.
Ако са подбрали всички участници да са спортни натури, аз съм за. Вече само сред публичните личности ли има такива... едва ли.

# 305
  • София
Аз не съм против такива "известни", ако въобще могат да се нарекат такива. Да кажем, Мила може би покрай Сами, но Карин и мъжът, просто имат такива професии. Нормално е да са познати на хора, които тясно се интересуват от спорт, защото заниманията им са по-публични. Но, ако са се явили на кастинг заедно с всички останали и там са сметнали, че имат качества, защо не. Не смятам, че някои професии трябва да се дискриминират, защото са по-публични.

Твърдо против съм каненето на известни личности, които имат съмнителни качества. И опитите да си повдигнат рейтинга така.

# 306
  • Berlin
Този Ванко не е ли на Гала треньор и май Ирина на Иван и т.н. ? Може и да се бъркам, де.

# 307
  • София
На мен нито едно от цитиранети имена не ми е познато, но пак ми се искаше участниците да са по-скоро неизвестни с нищо хора.

# 308
  • София
Иван (Пъм енд рън) е доста популярен да и има доста последователи.
И се познава с почти всички в шоубизненса, но просто защото е добър в професията си, слушал съм доста с него.
Мила си е инфлуенсър звезда, прави едно от най-интересните сторита в инстаграм измежду всички, които следвам (а те са много).
Карин няма толкова последователи, но е много възпитана и говори много смислени неща. Няма нищо кифленско, засяга все сериозни теми. Има си Ютюб канал. Лекоатлет.

# 309
ОФФ, голямата звезда Мила, милата. Такъв скучен напън е да се хареса от поне две години...покрай Сами.

# 310
Здравейте, и аз тук едва чакам да започне новият сезон. От темата научих, че Кехайов си е намерил азиатка, Та чак и детенце имат. Радвам се за него.

Всъщност аз много се радвам, че той спечели. Не всички природно сме надарени с еднакъв интелектуален потенциал, но Жорката, колкото си можеше толкова. И го направи майсторски. Тези съвети могат да изхвърлят най-перфектния играч, от завист и стратегии разбира се, но... всъщност може и да са ти ракета носител, за финала. Той просто го разбра. Помня имаше някаква игра да ядат гадости, той се отказа и само им гледа сеира, даже май се наяде, заради отказа.
А когато съвсем спокойно махна главата на  интригантката Ива Пранджева.... му станах фен 😂 Тихо и кротко, бавно и спокойно... Ги остави с пръст в устата, че и нас зрителите.

Иначе Занев си ми е най-големия Любимец. А Ники Мартинов направо беше.... уникален, като стратег и умения.

# 311
  • Велико Търново
От профила на Георги във ФБ:
Скрит текст:
Снимката на корицата

и на профила:

Филип се казва малкият.

# 312
  • София
Играта беще да стоят върху пънчета с делва на главата, който остане последен  печели имунитет.
 Или да се откажат и да се наядат на богата трапеза, само Георги Кехайов седна и се наяде, та чак преяде.
По едно време почна да вали, ама всички стояха и не се отказваха. Като изтече 1 час трябваше да тичат с делвите на главата и да идат до друго пънче. Мулатката спечели имунитета.
Георги ядеше и все им пожелаваше "Успех в живота".
 В някакъв чуждестранен Сървайвър, всички са се отказали от играта
и са седнали на масата и се наяли. А после никой с имунитет.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:32 от lite16

# 313
Колко хубаво семейство има 😍😍😍😍 ей страшен е Жорката. И сървайвър спечели, и парите гушна, и страхотно семейство си има. Ей Това е да си ДЗЕН. Успех в живота!!!😂 и на мен и на вас 😂😂🤗

# 314
  • Калгари, Канада
Diavolo, аз ти лайкнах поста (преди), но да си ти кажа и едно голямо Благодаря. От първите два съвета разбрах разни неща за началото на сървайвър 3 (другите съвети не ги гледах)

Намерих този откъс от първия епизод на сезон три: https://razdrusai.me/post/v/29539155, точно като скачат във водата, летят кокошки, чудна работа, така разбрах и за първоначалните имунитети.

Беше ми интересно как е спечелил Ники Мартинов, гледала съм го тук там и съм останала с впечатление, че е доста арогантен. Такъв го видях и в сървайвър, но видях и защо. Има покритие. Както се казва: този човек е цяла вселена и ми беше приятно да го гледам как се справя с всичко, което захване.

Та така минах първите три сървайвъра. Сега започвам със сървайвър 4. Единствено петия сезон съм го гледала преди, но ако имам време (преди новия сезон) може и него да изгледам пак. Да си припомня какво беше.

Общи условия

Активация на акаунт